şişko patatesss....sanki eşinde gelinlik giycek gibi yazmışsın :))
hiçte bilem kuru kalabalık değil cnmmmmm çok ıslak kalabalık...pirinç tanemmm
nurdaann kıyamam sana desteğin için çok saol....
mblu sorma gelinliği giyme hevesim yok
haftasonu gittiğimiz yeni evli çift bizden 2 hafta önce evlenmişti..
neyse gelinliğini giymiş o yıldönümünde anlatmasının sebebide komik bi durum oluşmuş ondan anlattı...
şimdi bnm giymemin ne anlamı kaldı ondan fikri almışım gibi..
oradan çıktık arabya bindik bnm yüzüm düştü eşim anladı sordu bende didim bende giyciktim ama yalan oldu şimdi giysem ondan duydum gibi oldu dedim..tüm hevesim kaçtı..
diğer hediyemde onla bağlantılıydı zati..bişiler yaparım ama o hevesim başkaydı(
ne sölüyon dimi
birde diyor sende giyersen şuna buna dikkat et ,eşimin yanında...
saol dicektim gerek kalmadıiyi bir kızdır ama düşüncesizlik etti orada
benim fritözde profilo minik bişi fondölüymüş o ne demekse banada kayınvalidem al vermişti çeyizimde
mbluu aynaya rujla mı yazdın ?
oraya buraya yazıyı da henüz yeni yaptım yaf doğum günüsünde(
gelinliği giymicembalkız bak görüyon mu banada nasip olmadı...çok şstedik ondan galiba :)
nan cvp verdimya :))
üzüldüm çok die eşimde tutturabilir giy die..ama eski hevesimle giysem süper olacaktı yani...bnm bişiden hevesim kaçtımı içim buruluyor ...
ne çene yaptımyaa işler beni bekliyor...öpüyorum çok herkesiii...akşama vaktim olursa okurum geçmişi...osmancıkta var..özetini görmedim yine inş yeni bölümdür..
:=) merhaba hanımlar ben aranıza yenı katldım suan kendımı cok mutlu hıssedıyorum aksam ne pısırsem acaba dıye dusunurken aklıma sız geldınız sıze danısmak ıstedım.
:=) merhaba hanımlar ben aranıza yenı katldım suan kendımı cok mutlu hıssedıyorum aksam ne pısırsem acaba dıye dusunurken aklıma sız geldınız sıze danısmak ıstedım.
Zaten çok çiçkoyum Enee dur düzelteyim :)
Ladyciğim
çok acıktım nan yemek demeyin.sabah kahvaltısıyla duruyorummm
cnm ızgara tavuk istediii döne döne gelip şu masaya konsa şimcik :))
Kıyamam kuzuma
Lady yok kız çiçek yolladım sana ne diim şimdi
bu arada Mblueya noldu ya
Kıyamam kuzuma
ayy hamilelikten dolayıı kiloyu çok aldım ya dur düzeltiyim diede yazınca ne pimpirikliyimteşekkür ederim canım benim :124:
bişi olmadı ya...
eşine 2 haftadır coşku içinde süprisler hazırladı kızcazz
eşi geç gelmiş ve rahatsızmış birazda hemen yatmışlar...
Oy maşallah bebişini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin Rabbim (CC.)ayy hamilelikten dolayıı kiloyu çok aldım ya dur düzeltiyim diede yazınca ne pimpirikliyimteşekkür ederim canım benim :124:
Tekrar hoşgeldin kız :))kızlar selammmmm
canım şimdi aldığın kiloları kafana takma bebşin var senin sadece düzenli ve dikkatli beslen verirsin merak etme ben verdim hemen gidiyoki
mbluem açıklaman için saol cnm
ama okadar sosyete diilim la ne o fondü möndü amann
mblueeee
bişi demiyim dedim sabahtan beri hatırlatmamak için emme senin zaten unutçannn yok cnm..
walla okadan hevesinin kırılmasına çok üzüldüm cnm..olsun ümidini yitirme cnm..içindeki coşku bitmesin yoksa hiçbişi zevk vermez..varsın eşin böle davransın,sen yinede hep coşkuyla bak onaaa...
nan bal benıde acıktırıon zorla dietteyim ben =) destek ol az ama ızgaradan bişiy olmas dimeçok acıktım nan yemek demeyin.sabah kahvaltısıyla duruyorummm
Kıyamam kuzuma
kızlar selammmmm
canım şimdi aldığın kiloları kafana takma bebşin var senin sadece düzenli ve dikkatli beslen verirsin merak etme ben verdim hemen gidiyoki
Oy maşallah bebişini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin Rabbim (CC.)
kızlar selammmmm
ben çıkıom kızlar kendinize iyi bakın iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?