Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm sıkma kendni olan olmuş yeni bişiyler düşünebilirsin dışarda yemek organize et . bir album hazırla çocukluğunuzdan bu yana benım böle fikrim var bakalım bidakine inşallah. şu puzzlar çok hoş gorunuo ,resimlerden kolaj hazırlatabilirsin,film afişi yaptırabilirsin,karne hazırla kcişine =) sende bu sfer aynalara yazma büyük bir pankart hazırla ne bilim nan yıldöunumum geçti fikiirlerim geldi noluyosa bana

benim fritözde profilo minik bişi fondölüymüş o ne demekse banada kayınvalidem al vermişti çeyizimde

brcıkcım bak şimdi açıklamaya çok biliom ya hanı çikolatayı koyuyolar erio içine meyveleri daldırıp yiyon öle bişiy kanımca

mbluu aynaya rujla mı yazdın ?

oraya buraya yazıyı da henüz yeni yaptım yaf doğum günüsünde (

gelinliği giymicem balkız bak görüyon mu banada nasip olmadı...çok şstedik ondan galiba :)

patikcim rujla yazdım doğumgunusunede yazcam ama iyki varsın yazcam bu sefer

:=) merhaba hanımlar ben aranıza yenı katldım suan kendımı cok mutlu hıssedıyorum aksam ne pısırsem acaba dıye dusunurken aklıma sız geldınız sıze danısmak ıstedım.

banucum bir kendini tanıtsaydın anladım kdtyla evlisin
dolapta malzeme ne var bilemiyorum ama. bir çorba yap,yanıanda patates yemeği pilav yad amkrna

mbluem açıklaman için saol cnm
ama okadar sosyete diilim la ne o fondü möndü amann

:=) merhaba hanımlar ben aranıza yenı katldım suan kendımı cok mutlu hıssedıyorum aksam ne pısırsem acaba dıye dusunurken aklıma sız geldınız sıze danısmak ıstedım.

hoşgeldin banu
ne pişireceğin konusunda yardımcı olurmu bilmiyorum ama
bizim menü genelde sote
kim sıkışsa biri sote deyiveriyor

mblueeee
bişi demiyim dedim sabahtan beri hatırlatmamak için emme senin zaten unutçannn yok cnm..
walla okadan hevesinin kırılmasına çok üzüldüm cnm..olsun ümidini yitirme cnm..içindeki coşku bitmesin yoksa hiçbişi zevk vermez..varsın eşin böle davransın,sen yinede hep coşkuyla bak onaaa...

çok acıktım nan yemek demeyin.sabah kahvaltısıyla duruyorummm
cnm ızgara tavuk istediii döne döne gelip şu masaya konsa şimcik :))

Kıyamam kuzuma
Lady yok kız çiçek yolladım sana ne diim şimdi
bu arada Mblueya noldu ya

Son düzenleme:
ayy hamilelikten dolayıı kiloyu çok aldım ya dur düzeltiyim diede yazınca ne pimpirikliyim teşekkür ederim canım benim :124:

kızlar selammmmm

canım şimdi aldığın kiloları kafana takma bebşin var senin sadece düzenli ve dikkatli beslen verirsin merak etme ben verdim hemen gidiyoki

bişi olmadı ya...
eşine 2 haftadır coşku içinde süprisler hazırladı kızcazz
eşi geç gelmiş ve rahatsızmış birazda hemen yatmışlar...

ayy hamilelikten dolayıı kiloyu çok aldım ya dur düzeltiyim diede yazınca ne pimpirikliyim teşekkür ederim canım benim :124:
Oy maşallah bebişini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin Rabbim (CC.)

mbluem açıklaman için saol cnm
ama okadar sosyete diilim la ne o fondü möndü amann

ayy cnm bende sevmme fondu mondu ne öle sıcaıck çişkolatya meyveleri batırıp löp löp yicem kur kuru kilo aldırıo o yanı

balım benim sağolasın içime dokandı işte çok içlenmişim dimekki . ama napalım oldu geçti işte iyim şimdi ben böle olmaya dvm etcem nasılsa öğrncek kocişimde öğrenmezse öğretmesini bilirim

nan bal benıde acıktırıon zorla dietteyim ben =) destek ol az ama ızgaradan bişiy olmas dime sabhtan bberii bütün tatklı çeşitleri geçti aklımdan dondurmda karar kılmıştım ama akşm akşm oda yenmez ben en iyisi pazar gunu öğln yiyim
eritmesi kolay olur gezerken

Kıyamam kuzuma
Lady yok kız çiçek yolladım sana ne diim şimdi
bu arada Mblueya noldu ya

tanemcım sorun yok çok şkür kocişm birzcık evlilik yıl dönumumuzle ilgili husrana uğrttı beni öle

kızlar selammmmm

canım şimdi aldığın kiloları kafana takma bebşin var senin sadece düzenli ve dikkatli beslen verirsin merak etme ben verdim hemen gidiyoki

birsenscim nasıl verdins en doğum sonası kglarını emzııroken arkdşımda doğum sonaıs kg vermye çalışıo bebişinide emziriı

ay benimde

Oy maşallah bebişini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin Rabbim (CC.)

sağol canım amin inşallah

kızlar selammmmm

doğru diyon canım önemli olan sağlıklı olması

dönmeden konsa
akşam kocemde ılla tost mak.köfte ızgara yapcem dedı
heryer yağ oldu berbat bişi oldu
cokta dağıldı hem pişirdi hem yedı
bıdahada ypmam dıo olan bana oldu bı saat yağ lekelerı ıle uğraştım

mblueeee
pazar günü koca bi dilim çikolatalı pasta yedimm içindede parçacıklarr ohh miss :))

böcük dönmeden olmass dönen piliçler varya camda :)) öle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…