Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mblueeee
pazar günü koca bi dilim çikolatalı pasta yedimm içindede parçacıklarr ohh miss :))

böcük dönmeden olmass dönen piliçler varya camda :)) öle olsun

hamış var aramısdasessız ol
ayy benım bılem cnm cektı

tmm dönerek gelsın ozmn

ay böcüğüm bende hep tostmakinasında tavuk falan yapım diom ama sonra lekleri temizleme işini düşününce vaz cayıyıom bıde bnımkı dökum parçası çıkmıo mecburne sılıom olmas yapmam =)

nese sende yaptırma bida kuzum yaw yazık temizle temizle dur canın çıkmştır

mblueeee
pazar günü koca bi dilim çikolatalı pasta yedimm içindede parçacıklarr ohh miss :))

böcük dönmeden olmass dönen piliçler varya camda :)) öle olsun

nan bal sen nasıl kg vercen . geçen misfirlkte akşm akşm koydular önume çççikolatalı yaş pasta dolma börek elimi sürmedim. dürremi izledim.

aslında böle durumlarda zayıf hatunlara bakmam lazım arada bakıom göbişleri dümdüz gaza gelıom yememem lazım artık kaçmk olmaması lazım cnm çkrsede çok azıcık ucundan oda öğlnlerı olur akşm kaçmk ysak

bundan sonra yemekten bahsederken böcük hamişşler okumasın yazcan :))

mbluee sabah kahvaltısıyla duruyom nan bende vermessem kim vercek kiloyu...
misafirlikte ve pazar günleri özgür takılıyoz biz :))

bı gırdımkı mutfağaheryer yağ
yıka dedım tmm dedı ama kıyamadım
heryerı yenıden yıkadım tezgah falan battı
neyse onada küpe oldu dahada yapmaz

eşimde her ptesı çin dıyetıne başlıo akşamları dıyet falan kalmıyo

bal ben 2 kilo almışım kafayı yicem
ekmeği bıraktım 3 gündür tartıya çıkınca şok oldum inanamadım kendime

[

bundan sonra yemekten bahsederken böcük hamişşler okumasın yazcan :))

mbluee sabah kahvaltısıyla duruyom nan bende vermessem kim vercek kiloyu...
misafirlikte ve pazar günleri özgür takılıyoz biz :))

balım öle özgur takılınca kg veremezsin yemk yemeden kg verilmez metobalizmanı yavşlatıosun. 6 öğün yiyerek kg vermeyı dene geri almazısn hemde daha sağlıklı olur cnm bnm mesela misfrlikte tabağın tamamı yerıne yarsını ye bari kg ve boy kaçtı kuzumm

boşver ya erkeğe temizle die mutfk emanet edilmez çin dieti de ne olaki böcümmm

cnm 2 kg hiç az değil acil vermen lazım kaç kg sun normalde kg boyuna uygunmu ?

böle 1-2 kgdan bişiy olmaz dioruz sona durum fena oluo =( dikkat et cnm aldın kg hemen geri ver

ekmek nası bişi unuttum ama yok banamısın demiyoooo

nan her yolu deniyorum işyerine yemek getiriyodum aç durmuyorum tabisi...
sadece bugün öğlen yemeğini beğenmediğim için yemedim okadn...yoksa bende biliyom nası vercemidee vücut bırakamıyo :))) sayın diyetisyenim P

hele benım kocama asla emanet edılmez
bılmımkı netten bulmuş
sabah akşam galate yoğurt yenıo

böcüğüm sne kocişinin yemek yediği tabakları küçült akşmları yeter erkek bunyesı hızlı yakar =) öle sağlıksız beslenmesne izin verme

bal hanımcım =) kg vermek işini vucudunuza bırakırsanız yandınız ilkönce kararlı olmak lazım 1 kg bile veirnce insan nasıl mutlu oluyo . öğln bişiy yemedin için akşm çok aç olcan bari önden bi kaç bardak su iç yoksam ben gibim atlrsın sofraya alimallah benımde kg vermeye dvm etmem lazım yaza rht rht bikinimi giymk istiyorum bu arada cuma gunu kavıtasyona gitçem totişten bakalım işe yarıycak mı ? çeşitli söylentile rvar ama bir deniycem şansımı diyette yapıorumya belki etkili olur nasıl mutlu olurum var ya

cnm 2 kg hiç az değil acil vermen lazım kaç kg sun normalde kg boyuna uygunmu ?

böle 1-2 kgdan bişiy olmaz dioruz sona durum fena oluo =( dikkat et cnm aldın kg hemen geri ver

evet cnm ben hayatımda 56 kiloyu görmedim acaip takıntı yaptım.
boy 1.65 kilo 56 olmuş

günaydın canpareler

dün pat die çıkmak zorunda kaldım fıstıklar kusura bakmayın. makına dondu kocişte gelince çıkmak zorunda kaldım

evet cnm ben hayatımda 56 kiloyu görmedim acaip takıntı yaptım.
boy 1.65 kilo 56 olmuş

kilon yok ama genede sen garanti olsun die aldığın kg geri ver benden de 2 cm uzunsun2kg eksik , brıcıkcım =) bende 53 olmak tek arzum bakalım bu ayın sonuna kadar kaç kg verebilcem.yani çok vermesemde gram bile olsa vermem lazım böle uzun sürede verilen kglalar kalcı oluyor. birde öle liste yapmadım ya ondanda bozuk oluyor. ben en iyisimi kendıme diet listesi çıkartım.

öğlenekadar işlerimi toplamam lazım. öğlene ablada yok yemek koycam mecburen sofraya da ay nasıl sinir bozucu yaw =( gerçi yemekler hazır ama sevmıyorum böle olmasını genede :93:

günaydınnn...

hava nasıl böle ((

mblu saol canım fikirlerin için,dışarıda yemek olayını aylar öncesinden rezerve ettim...
kız kulesinde kahvaltı ile başlıcaz...

ama havaya baksana gök yere iniyor ,tüm hafta böle olacakmış...şans işte...

inş. tekne kuleye kadar götürür bu havada

anılarımızı topladığım kutuyu biliyor gizli saklı değil o kutu o bakımdan süpriz olmaz...

çocukluğumuzdan başlayan fotolar nikahta slayt oldu :)

ufak yazılarda yazıldı...
farkettimki 1 yıl içinde ne varsa yapmışım

en iyisi balon içine not yazıyım bu kez farklı olsun

sinirlerim bozuldu gülüyorum resmen

yine kilo mevzusu :))

kilosunu dert edenler azıcık aç kalın bak nasıl veriyonuz

balcım sadece ekmeği kesmek kilo verdirmiyor pek canım sadece aldırmıyor..

kilo vermenin ilk şartı açlık sonra egzersiz ...

bugün hiç iştahım yok,yemekte pek güzel diil sanırım çorba içerim sadici ekmeksiz..bişi yemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…