Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende omonun hem beyaz hem renkliler için olanını kullanıyom bi gözüne domestos leke çıkarıcı bi gözünede yumuşatıcı döküom memnunum yanem

ne koydular ya canım

tatlım ben derin dedim kızkardeşim r harfinde biraz zorlandığı için istemedi asya ,alya dedim annem istemedi en sonunda yine ben koydum bengisu aşkım benim o
benim kızımında azra onu unutmayayım dimi ama

Son düzenleme:
tatlım ben derin dedim kızkardeşim r harfinde biraz zorlandığı için istemedi asya ,alya dedim annem istemedi en sonunda yine ben koydum bengisu aşkım benim o
benim kızımında azra onu unutmayayım dimi ama

azrada güzelmiş allah bağışlasın sennkinide canımm

azrada güzelmiş allah bağışlasın sennkinide canımm

saol tatlım
ben kızımın adını karnımdayken koyduk babasıyla daha hiç değişmedik 7. ayında kız olduğu belli olduğu için hep ismiyle konuştuk onla dr öle demişti zaten ismiyle konuşun bizimde öle oldu

Son düzenleme:

aynen bizimkide geç gösterdi kızlar öle oluomuş zati erkekler 4. ayda belli oluomuş hanımcıklar erkekler gibi ulu orta serivermiolar ben annem kuzum prensesim fıstıkım die seviom hep sen sezeryanmı oldun normal mi canım ?

canım ben normal doğum yaptım çok şükür

anneler günüde geldi bişi bakamadım daha bende ne alacağımıda bilmiom unuttum ayağınada yatsak olmazkii demi zati heryerde reklam afişş

anneler günüde geldi bişi bakamadım daha bende ne alacağımıda bilmiom unuttum ayağınada yatsak olmazkii demi zati heryerde reklam afişş

ben aldımda ne oldu maşallah kargo bugün gelicekmiş maşallah yani
kaynanam şehir dışında ne zamna gönderceksek onada artık hevesim kaçtı valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…