- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
öle canım tabi bizde dimedikde zati beklemeyince işte ama hayrlısı herşiyin
omo sıvı bende 2 tane oldu. başka bimde görünce kapmıştım. bizim bimdeki çocuk saklamış kaç gün sonra gidince çıkardı verdi. helal olsun valla.
burda gürmar diye bir market var. bugün açılış yıldönümü diye indirim var. 7,5 kg tursil 12,90 hem beyaz hem renkli alıcam. baya idare eder.
düşündük canım kız olacak inşallah ESİLA istiom ben ama bakalım
istiyorum istiyorummmmm bide kızım olsun istiyorummmmm.:84::84:
kızkardeşiminde kızı olddu ya oda ilk önce esila demişti ama tabii değiştirdik
istiyorum istiyorummmmm bide kızım olsun istiyorummmmm.:84::84:
ne koydular ya canım
tatlım ben derin dedim kızkardeşim r harfinde biraz zorlandığı için istemedi asya ,alya dedim annem istemedi en sonunda yine ben koydum bengisu aşkım benim o
benim kızımında azra onu unutmayayım dimi ama
azrada güzelmiş allah bağışlasın sennkinide canımm
saol tatlım
ben kızımın adını karnımdayken koyduk babasıyla daha hiç değişmedik 7. ayında kız olduğu belli olduğu için hep ismiyle konuştuk onla dr öle demişti zaten ismiyle konuşun bizimde öle oldu
aynen bizimkide geç gösterdi kızlar öle oluomuş zati erkekler 4. ayda belli oluomuş hanımcıklar erkekler gibi ulu orta serivermiolarben annem kuzum prensesim fıstıkım die seviom hep sen sezeryanmı oldun normal mi canım ?
canım ben normal doğum yaptım çok şükür
anneler günüde geldi bişi bakamadım daha bendene alacağımıda bilmiom unuttum ayağınada yatsak olmazkii demi zati heryerde reklam afişş
ben aldımda ne oldu maşallah kargo bugün gelicekmiş maşallah yani
ne aldın ya canım sen
ben limangodan kaynanama mikser blender set annemede küçük elektrik süpürgesi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?