Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Aman gerçektende öyle alışkanlık yapmaya gör bişeyi kendini yorduğunla kalıyosun sonra
Annenden mi, canım annelerimiz

en ıyısı yapmamak demı

cnm annemden ayrıydım ama telde kutladım
bana kocem gül buketı almış analar günün kutlu olsun dedı

Ha haa ne güzel işte
Benimkide ben uyurken işe gitmiş rüyamı gerçek mi biri elimi öpüyor uyurken meğersem aşkitommuş anneler günü diye

Günaydın kızlarrrrrr
iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle

ayy kızlar günaydın herkeese çok yorgunum ya dun annemlerr le bende kahvaltı yaptık.bir ev süpürüdm 2 makıne çamşır yıkadım duş aldım. sonra kayınvaldemlere geçtik biz hariç 10 kişilik bir misafir grubu vardı 3ü afacandı zaten. yöresel bi yemk yaptı kayınvaldem. yanında da yemekler şubu derken 10lt düdüklüü 2 tepsi elde cifledim durdum. zaten birde sofra koy kaldır bulşıkları akıt atmakıneye yoruldum bugun kendımı çok yorgun hıssedıorum pek urağayamayabilirm

enerjinizden yoksun kalcam hadi anacım görüşürüss mucuks jhepinize

bende çok yorgunum kırgınlık var üzerimde enerji sıfır bide grip olmuşum bogazım başım heryerim ağrıyo valla
bu halde bende dün evimi temizledim dip köşe kızımı parka çıkardım derken yemek bileem yapamadım valla çok kötüyüm yaaa inş.kızıma bulaşmaz offf o iyi olsun da ben neyse
bu halde bide sabah ütüleri yaptım kji kşama birtek yemek yapar yatarım hemen işim olmasın diye

günaydın kızlar!
dün hiç bişey yapamdım doğru düzgün. sabah kahvaltı yaptık. eşim alışverişe gidip geldi. bende oğluşumla ilgilendim. eşim geldi bende manikür pedikür yaptırmaya gittim.sonra oğluma oyuncak aldım eve geldim saat 6. tuğraya mama yedir banyo yaptır uyut yemek ye. saat 10 da oturdum. çamaşırlarım baya azaldı. şimdi bir sürü ütü var. ve bu sabah ev darmadağınıktı. eşime dedim akşam ikimizde evi topluyoruz.
bu arada eşim anneler günümü kutlamadı. yemekten sonra ben söyledim öyle geldi öptü. hediyede kalmaış bu hafta gelecekmiş. geçmiş olsun hiçbir önemi kalmadı.
ilk annler günüm böyle geçti. insan böyle unutulunca kendini önemsiz hissediyor.

herkes yorucu bir haftasonu geçirmiş ya birsnescim cnm çok geçmiş olsun eve gdiince erknden yat dinlen boşve rişi gücü hastalık hiçbişiye benzemıo valla. bende kendi evimin işinde yorulaydım sadece =) evde bir sürü iş güç var beni beklio puff =( Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar. ben bide hazıranda nasip olursa inşllh kuran okutmaya niyetlıyım. sonra evım dip bucak temizlencek. halılar yıkancak camlar perdeler. gardolap değişçek ,mutfak dolapları,buzdolabı heryanım temizlencek inş.çok para lazım yaw =( oyy oyy ben kaçıom kızlar bu sefer mucukladım hepinizi

günaydınn...

herkesler bu hafta çok yorulmuş..
bende çok yorgunum ,yorgun argın işe başlıyoruz valla çalışan hatunun işi zor

ctesi dip köşe temizledim mutfağın dolaplarını her yerini sildim..kocede eşyaları toplayıp süpürdü saolsun...
yinede bitmedi iş
kaç posta çamaşır yıkadım hatırlamıyorum hala da var...nie bnm çamaşır faslım bitmiyor anlamıyorum ...bebek olsa napçam bilmem...

pazar sabahı kız kulesine gittik kahvaltı yaptık..anneler günü die gül verdiler :) zati herkes annesini getirmiş kahvaltıya..
böle sankim kendimi hamilemiş kutlamaya gitmişiz gibin hissettim

oradan kursumuz bu hafta dışarıdaydı gezdikte gezdik,foto çektik bikaç..

koce gelinliğini giy die tutturdu ,o da damatlığını giydi dans şarkımızla dans ettik..

böylece 1 yılı da devirmiş olduk,nasıl geçti zaten anlamadım...

günaydın kızlar...

topiğimizi güzel anneleri ve potansiyel anne adayları, hepinizin anneler günü kutlu olsun.....

mblue allah yardım eder cnm benim inşallah okutursun
patikim nice mutlu senelere inş.

lamecim saol şekerim darısı bebiş isteyen anne adaylarına inş.

bu arada eşim benim anneler günümü kutladı unuttum sölemeyi sabah kahvaltıya gittik o toplantıya gitmeden bana gül almış saolsun güzeldi yanim kızımda çanta almış güyaaaaaaa

yerim ben bitaneciklerimi yaaaaa

patiğim... nicee güzel ve mutlu senelere canım:)))
ooo gelinliğinide giymişsin.... ne güzel tatlım... çok sevindim senin adına:)

iveeet lamecim iyi hatırlattın...

annelerimiz ,anne adaylarımız..
anneler gününüz kutlu olsun...ne güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

birsen cim geçmiş olsun... aman dikakt et kendinee...

mblue cum... canı m valla fena yorulmuşsun(

kelebek.... gel lütfen.... biz seni çok özleriz ama yaaaa

teşekkür ederim ,amin inşallah ...

birsen minik kızın mı uzattı hediyesini...gözlerim doldu valla..

he valla kız patikim hiçde anlamadım bilem hediye aldıklarını c.tesi ben toplantıda iken halletmişler canlarım
halbuki annemle k.valdeme hediye alırken kocacım banada süpürge almıştı saolsun
hediyeyi arabaya koymuşlar kahvaltıda eşimle azra arabadan bişe alcam diye kalktılar yine vallahi anlamadım sonra kızım anne bak cici dedi valla çok kötü oldum yavrum benim o bana yeter o zaten bana bir hediye çok şükür öle yani patikim

akşam oğlumuza kız bakmaya çıktık ,kaç yere gittik hiç birini beğenmedim..
benden iyi kaynana olur

mubiş iyice coştu eş istiyor o kadar mubiş baktım bölesini görmedim yani.. inşallah bu kez buluruz eş :)

mob aldım banyo duvarları için ama ona fırsatım kalmadı...bu hafta içi inşallah ağrım olmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…