Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydınlarrrrr herkese ben normalde çalışmıyom ama toplantı için geldik
siz yine iyisiniz ben kaçta cıkarım allah bilir henüz teşrif etmeyenler var toplantıya geçersiz bir saçma bahaneyle salak gibi biz sabah sabah geldik yaniiiiiii
offfffffffffff çok ksinirliyim yaaaaaaaaa

selam kızlar kimseler yok ben izindeyim evde yatıyorum bebişimde iyi sizleri çok özledim şuan kayınvalidemlerdeyim keşke birileri olsada azcık kaynatsak neyse biz çok iyiyiz sizde iyisinizdir inşallah bu ne beee mektup gibi oldu sizleri çok seviyorum kendinize dikkat edin bol bol dizi çekin anacııımmm

günaydın tanemoff nasıl yorgunum anlatamam
dün 6:30da kalktım kahvaltı hazrladım kocem işe gıttı
bende başladım camları sılmeye perdelerı yıkadım güneşlıklerı onları ütüledım
evi sıl süpür
7 kez çamasır mak açmişımdurmadan ütü ettım
camlarım cok zor sılınmese bu kadar yorulmazdım sanırım

Ay cnm anladım çok zorlamışsın kendini ama değmiştir eminim misler gibi olmuştur evin.

Bende makinayı bekliyorum banyo paspaslarıyla toz bezleri var onlar çıkmak üzere. Odada yorganım var kurumadı kaç gündür mecbur balkona asacağım alt taraftaki bloklar kalorifer kullanıyor kurum geliyor diye balkona bişey asamıyorum

Ay cnm anladım çok zorlamışsın kendini ama değmiştir eminim misler gibi olmuştur evin.

öle oldu valla içim açıldı
perdeleerı taktım içim rahat etmedı cıkartıp ütüledımoysa ütüye grek yoktu

benımde battanıyem yıkancak ama zamanı var
balkon yok üst komşuma verırım asar hemn kurur güneşten
acep mak7 kg olandan kaldırır mı bişi olmaz değil mi:18:

Olmaz sanırım :S
Benimde balkon yok sayılır kapalılar balkonlar . Anca kurutmalığı güneş gören balkona koyup camları açmam gerekiyor Tamamen güneşte kurumuş gibi olmuyor .
Ütü istemesede ütüleyince daha hoş duruyor gibime geliyor benimde iyi yapmışsın .

Pamuk . Mikrofiber yorganları yıkamak daha güzel oluyor genede ve de daha çabuk kuruyor inceye biraz .

Pamuk . Mikrofiber yorganları yıkamak daha güzel oluyor genede ve de daha çabuk kuruyor inceye biraz .

benım yorganlarım ne acephiç bılmım
bı tanesı yün tabı bılmeden aldım cok güzel ısıtyo ama ınanılmaz toz oluyo
bıkez sıyah nevresım takımıma geçırdım yorganı amanınheryer yün oldu hemen kaldrdım

ütüleyınce herşey harıka duruyo

Paspasları astım kırmızı renk bütün bezlere solmuş bu arada gıcık oldum :18:

Kız ben çorapları bile ütülüyorum dalga geçiyor kociş

O yorganı kullanmadan önce yıkaman gerekiyordu . Benimde yün bir battaniye vardı o da öyleydi kaldırıp yıkadım eskisi gibi değil . Yün sıcacık oluyor sahidende .

Son düzenleme:
Paspasları astım kırmızı renk bütün bezlere solmuş bu arada gıcık oldum :18:
:18:kötü olmuş
napcan peki
Kız ben çorapları bile ütülüyorum dalga geçiyor kociş

yok ben o kadar değil
bıkez iççamsrları ütüleyım dedım coğu ütülenmedı dantel ve naylonn karışımı olunca yapışıo
aman zaen onları ütülemem
atletler yeter

Beyaz çemberle dene bişey olmuyor o zaman dantellere

uğraşmak ıstemıyorum ya sonra alışkanlık yapar boşver
zaten üzerımde ütülenıyo
ütü akşama kadar çalıştı elektrık faturası ne gelcek bakalım:18:
doğalgaz gelmedı artık yaz gelıo 2 ayda 10 tl gelır doğalgazım
At camdan aşağı

atamam annemın hatırası

Aman gerçektende öyle alışkanlık yapmaya gör bişeyi kendini yorduğunla kalıyosun sonra
Annenden mi, canım annelerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…