anne bak cici dedi demek ..kuzuuuu...maşallah Rabbim ağız tadınızı bozmasın...
ağlıcam şimdi Birsen..miniğini öp benim için...
nevgülcüm hoşgeldin cnm
seninde anneler günün kutlu mutlu uğurlu olsun
günaydın güzel hatunlar.nasılsınız.kızlar kusura bakmayın cuma giremedim.tahlil sonuçlarını yaz bize demişti biriniz.gebelik yok kızlar(bunu biliyordum zaten) hormon testlerimde iyi çıktı bişr sorun yok dedi dr.bu ay ilaçla reglini getirelim dedi.ama gelecek ayda böyle geçikirse konuşacaz dedi.sanırım tedavi uygulayacak yine.eğer öyle bişey olursa eşimlede konuşacam direk bebek tedavisi isteyecem.
canım herşeyin yolund aolmasına sevindim... en azından kötü birşey çıkmamış.. buna sevin...
ikacım.. seninde anneler günün kutlu olsun canım..
ay ne güzel.. anne kız aynı takılıyorsunuz:)
valla helal olsun.. hayatta o kadar ütü yapamam...
saol lamecim aynı takılmaya bayılıyoruz biz normalde bende yapmazdım ama babasıda kızımla ilgilenince dedim esra ha gayret bitirde kafan rahat etsin bitti gitti :))
güneşi gören temızlık yaptı hazar
herkesler yorulmuş bu hafta ama evlerımız pak oldu
patık cnm gelınlığını gıymışsınne güzel
nıce senelere
ıkra bende kızımolursa aynı gıyınmekten cok büyük mutluluk duyarımkı bekarken büyük abımle aynı gıynırdım evlendım eşimle genelde aynı takılıyoruz sırada bebek var
herkesın anneler günü kutlu olsun ben anne aday adayı bıle değilim ama kocem harıka güller almış
bu zamana kadar aldığı güllerın en güzelıydı
resımlerını cektım ama kablo evde kalmış
canım bende sadece kıyafetlerimizi ütülerim çocuk olmadan herşeyi ütüleyenlerdededim ama malesef şimdi mümkün değilşu herşeyi ütüleyen bayanlara hayranım.ben ütüleyemem ya herşeyi.dışarda işte giydiklerimizi ütülerim o kadar.bide güneşlikleri ütülerim bide dantelli pikelerim var onları.
güneşi gören temızlık yaptı hazar
herkesler yorulmuş bu hafta ama evlerımız pak oldu
patık cnm gelınlığını gıymışsınne güzel
nıce senelere
ıkra bende kızımolursa aynı gıyınmekten cok büyük mutluluk duyarımkı bekarken büyük abımle aynı gıynırdım evlendım eşimle genelde aynı takılıyoruz sırada bebek var
herkesın anneler günü kutlu olsun ben anne aday adayı bıle değilim ama kocem harıka güller almış
bu zamana kadar aldığı güllerın en güzelıydı
resımlerını cektım ama kablo evde kalmış
ben aksik kaldım. topicteki tüm annelerin ve anne adaylarının annler günü kutlu olsun!
teşekkür ederiz böceğim.
kızlar bu arada benim oğlum akşam babiyy dedi.ne demekki acaba.ben babaaa diyorum o babiyy.eşime söylemedim gelsin sürpriz olsun ona.
ben aksik kaldım. topicteki tüm annelerin ve anne adaylarının annler günü kutlu olsun!
sağol lamecim.bende sevindim.allah bilir ama galiba benim tedavisiz bebeğim olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?