Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anne bak cici dedi demek ..kuzuuuu...maşallah Rabbim ağız tadınızı bozmasın...

ağlıcam şimdi Birsen..miniğini öp benim için...

anne bak cici dedi demek ..kuzuuuu...maşallah Rabbim ağız tadınızı bozmasın...

ağlıcam şimdi Birsen..miniğini öp benim için...

ağlama tatlış rabbim sanada nasip etsin çok büyük mutluluk
güzel yuvana başkabir güzellik huzur bereket geliyo vallahi

öperim cnm

Son düzenleme:
nevgülcüm hoşgeldin cnm

seninde anneler günün kutlu mutlu uğurlu olsun

günaydın güzel hatunlar.nasılsınız.kızlar kusura bakmayın cuma giremedim.tahlil sonuçlarını yaz bize demişti biriniz.gebelik yok kızlar(bunu biliyordum zaten) hormon testlerimde iyi çıktı bişr sorun yok dedi dr.bu ay ilaçla reglini getirelim dedi.ama gelecek ayda böyle geçikirse konuşacaz dedi.sanırım tedavi uygulayacak yine.eğer öyle bişey olursa eşimlede konuşacam direk bebek tedavisi isteyecem.

günaydın kızlar
başta annelerimizin sonrada burdaki anne olan ve anne olmaya aday arkadaşlarımın anneler gününü kutlarım

bende dün kayınvalidemi kahvaltıya çağırdım hediyesini verdik sonra kızımla aynı tişörtlerimizi giydik saçlarımızı aynı yaptık bayağı bi gezdik çok güzeldi kızımla aynı giyindiğim zaman çok mutlu oluyo sürekli anne bak ne güzel olduk biz diye tekrarlıyo ama yüzündeki gülümseme herşeye değer cumartesiden bütün işlerimi bitirmiştim bi ütü yaptım ki sormayın 30 tişört 15 gömlek 10 pantolon kendi ve kızımın kıyafetlerimi saymıyorum bileyazlıkları çıkarmak beni bayağı yordu ama oda aradan çıkmış oldu çok şükür

herkesler iyidir inşallah

canım herşeyin yolund aolmasına sevindim... en azından kötü birşey çıkmamış.. buna sevin...

ikacım.. seninde anneler günün kutlu olsun canım..
ay ne güzel.. anne kız aynı takılıyorsunuz:)
valla helal olsun.. hayatta o kadar ütü yapamam...

saol lamecim aynı takılmaya bayılıyoruz biz normalde bende yapmazdım ama babasıda kızımla ilgilenince dedim esra ha gayret bitirde kafan rahat etsin bitti gitti :))

sağol lamecim.bende sevindim.allah bilir ama galiba benim tedavisiz bebeğim olmayacak.

saol lamecim aynı takılmaya bayılıyoruz biz normalde bende yapmazdım ama babasıda kızımla ilgilenince dedim esra ha gayret bitirde kafan rahat etsin bitti gitti :))

şu herşeyi ütüleyen bayanlara hayranım. ben ütüleyemem ya herşeyi.dışarda işte giydiklerimizi ütülerim o kadar.bide güneşlikleri ütülerim bide dantelli pikelerim var onları.

güneşi gören temızlık yaptı hazar
herkesler yorulmuş bu hafta ama evlerımız pak oldu

patık cnm gelınlığını gıymışsınne güzel
nıce senelere

ıkra bende kızımolursa aynı gıyınmekten cok büyük mutluluk duyarımkı bekarken büyük abımle aynı gıynırdım evlendım eşimle genelde aynı takılıyoruz sırada bebek var

herkesın anneler günü kutlu olsun ben anne aday adayı bıle değilim ama kocem harıka güller almış
bu zamana kadar aldığı güllerın en güzelıydı
resımlerını cektım ama kablo evde kalmış

teşekkür ederiz böceğim.
kızlar bu arada benim oğlum akşam babiyy dedi.ne demekki acaba. ben babaaa diyorum o babiyy.eşime söylemedim gelsin sürpriz olsun ona.

şu herşeyi ütüleyen bayanlara hayranım. ben ütüleyemem ya herşeyi.dışarda işte giydiklerimizi ütülerim o kadar.bide güneşlikleri ütülerim bide dantelli pikelerim var onları.
canım bende sadece kıyafetlerimizi ütülerim çocuk olmadan herşeyi ütüleyenlerdededim ama malesef şimdi mümkün değil

benimde eşimle bikaç tişörtümüz var aynı onun dışında özel günlerde sadece uyumlu olmayı seviyorum ama kızımla aynı giymek büyük mutluluk kızım bayılıyo

ben aksik kaldım. topicteki tüm annelerin ve anne adaylarının annler günü kutlu olsun!

günaydın kızlar....

anne adayların ve annelerin geçmiş anneler günü kutlu olsun...
bu yılda free bebişsiz geçirdik anneler gününü...Rabbim isteyen herkese bidahaki anneler gününde bebişiyle geçirmek nasip etsin...

bende çok yorgun halsizizim kızlar

sağol lamecim.bende sevindim.allah bilir ama galiba benim tedavisiz bebeğim olmayacak.

canım düşünme böylee....tedavide olsa sonuçta o duyguyu tadabiliyorsun... ayrıca 1 evladın var.....
diğeri için acele etmee... bir süre sonra belki kendiliğinden olur canım...

benimkide acıkınca mammmmm diyor! birde ba ba ba ba dedi. eşim çok sevindi tabi. niye ilk anne demezler ki?

Bal hoşgeldin saol cnm darısı sana inş. Bidahaki seneye

nevgül oumsuz düşünme tatlım bebek için de çok erken bebişin küçük daha zamana bırak olur sende düzelirsin inş.
Bebişinide yerim ben konuşmaya başlamış

melodicim baba diyince bebişler babalar da bi havaya giriyo ama ne sinir oluyom günlerdir daha doğrusu anne diyene kadar kızım eşim havalardaydı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…