- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
olur annem yap hemen akşamaistiyorum istiyorummmmm bide kızım olsun istiyorummmmm.:84::84:
tatlım ben derin dedim kızkardeşim r harfinde biraz zorlandığı için istemedi asya ,alya dedim annem istemedi en sonunda yine ben koydum bengisu aşkım benim o
benim kızımında azra onu unutmayayım dimi ama
oh oh maşallah ben ne alsam bilemedim ki bende yemeğe gidem göbüşüü doyurup gelimm bari
patikkkkkkkkkkkk taş ev nasıl oliyyyyyy
banada annem mesaj çekti,hemen buraya yazdım unutan olabilir benim gibi die ,girememişsin sende demek ...günaydın kızlar....
patiğim.... ben unuttum hıdrellezi yaaa
=)=) evet ya hatlar çıksın sorundeğildekg olunca yağlar çıkıyo nese ben çözuom sorunumu yavaştan yavaştan =) en az 55 olana ve hedef olarak 53 olnakadar devam ayy güzel bir yaz olcak inşallah =) serinn serinn
patikcimya bir türlü bende programımı gerçklştirmeiom tam düşündüm gibi yapamıom =(
hadi yaaaşu 2 gün gelen bakıcı gitmişti ya kızlara dedim o akşam yeni bir tane geldi konuştuk kabuletti. eşime sorayım dedi. olumlu diye aradı.
bende dün için başla dedim. kadın misafirim var cuma olmaz mı dedi.
bende eşim yoğun boyadan çocuğum alerji oluyor dedim. tamam dedi. dün sabah nasılsın demek için aradım cep kapalıydı. kaç defa aradım ulaşamadım.
en sonunda eşimi eve gönderdim kadın gelmemiş. dün oğlum evde kaldı ama annem çok yorulmuş.
bugün yine babasıyla. adam gibi birini bulamadık gitti.
regl olmadım hala.:92::92:
saol canım iyiyim..kolay gelsin sanada..slm patikim nasılsın deyip kaçıcam toplantı hazırlıkları yapıcam şimdi herkesi öpüyom bye
patık cok fedakarsın
ben senı topıcın fedakarı secıom
kuşlarına yaptığınla evde ışıkları açık bırakmana bayıldım
saol canım iyiyim..kolay gelsin sanada..
napıyım yaa..görünsün die ..sabahta uyku sersemliğime geldi unutmuşum..
fedakar bir yapım vardır ama yeri gelmişken belirtiyim :))
görünmesı mı gerekıyormuş
hiç bılmıym bende
haydı bakalım ınş duaların kabul olur cnm
bende ama gerektiği kadar ama senın kadar değlmaşallah sana cnm
merhaba kızlar..1 hafta önce işe başladım ve çarşamba gecesi gördüğüm rüya ile şirket kurmaya karar verdim..
Temizlik elemanı,bakıcı temini yapan bir ltd şti kuruyorum ..
hepinizden bayanlar olaraktan destek bekliyorum :))
bilmiyorumki görünmesimi gerek açık balkona falan yapılıyor genelde ,bnmki kapalı die ben öle fikir yürüttüm :S
bal nerede
organik
lamemde ses edemiyor yoğun sanırım..
keleboş napçak acaba yarın konuşcaktı ...
patikk.... hoş geldin
gelişmler süper evet burda yarın son allah izin verirse....
h geldın
kız meloşş koş koşşş ıyıleş hastanın dr ayağına geldı
herkese günaydınlarrrrr
ayy izinli olanlar ne şanslı bugun güneşli hava mis gibim .ben 15:30da gidicme evimee püfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?