ev sahıbımı yaptrmış öle
diğer iş noldu sızın ev için para bırıktrmıştınız cekılış mı ne vard:26:
sormayın o sistemde kampanya yapmışlar 100 aylık..herkes gitmiş ona yazılmış..
e biz 100 aylık istemiyoruz ..60 aylıkta öle açıkta kaldı 60 kişi ne zman toplanacak 60 aylığa, ne kadar beklicez belli değil..peşinatsız sisteme girsek yarı fiyatını ödücez tüm parayı alcaz kalanı taksitle ama o da kaç yıl sürecek...
şimdi oradan çekicez ..peşinat biriktiricez kalanı kredi inşallah aksilik olmadan öderiz krediden çok korkuyorum ben ,hiç çekmedim şimdiye kadar...ama yapıcak bişi yok...cesaret etmeden bişi olmuyor maalesef..Rabbim işimizden gücümüzden etmesin...
apartmanın planı öle böcük..hangi mimar akıl ettiyse zati ev büyük..dahada geniş göstermenin ne anlamı var bilemiyorum yani ...bazıları kapı yaptırmış daire kapıları açılınca görüyorum...alsın orjinal evini tepe tepe kullansın..
markalaşmış sanki mübarek plan
çıkmam gerek ,gelirim yine...
birsen geçmiş olsun cnm..salın var ama dikkat edin..cuma günüde eşim rahatsızlandı
hemen doktora gittik ilaçlar çok iyi geldi işyerinde 10 kişi aynı gün izin alıp gitti herkeşşler hasta...
off acep ablamın nesı olcekben erkek dıyorum cunku kızı bebekken ınanılmaz erkeğe benzıyordu
bazıları şöle der ılk cocuk neye benzerse ıkıncı o olur
ne yemek ettınız
şekerrrrr hoşgeldin cnm nasılsın?
ayyy kızlar benim moralim çok bozuk yavvvv annem aradı azra hastalanmış ben gribim ya bulaştı galiba boğazları şişmiş ateşlenmiş biraz bakalım annem dahada yükselirse doktoruna götürcem dedi bende gidicem canım yavrum yaaaa tabi bu havaların bi iyi bi kötü olacağı buydu azrada maşallah evde tutabilene aşkolsun park çocuğu oldu çıktı yanimmm of of[/QUOTE
geçmiş olsun canım. keşke hiç hasta olmasalar. benimkininde sesi kısılmış cumartesi. pazarda az az öksürdü yavrum. dünde ses kısıklığı devam etti. oturdum ağladım. insan hiç kıyamıyor yavrusuna. umarım çabucak iyileşirler.
bu havalarıda hiç sevmiyorum.
birsen çok geçmiş olsun ateşi falan varsa doktora götürün bi an önce derim
ne yemek ettınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?