şekerrrrr hoşgeldin cnm nasılsın?
ayyy kızlar benim moralim çok bozuk yavvvv annem aradı azra hastalanmış ben gribim ya bulaştı galiba boğazları şişmiş ateşlenmiş biraz bakalım annem dahada yükselirse doktoruna götürcem dedi bende gidicem canım yavrum yaaaa tabi bu havaların bi iyi bi kötü olacağı buydu azrada maşallah evde tutabilene aşkolsun park çocuğu oldu çıktı yanimmm of of[/QUOTE
geçmiş olsun canım. keşke hiç hasta olmasalar. benimkininde sesi kısılmış cumartesi. pazarda az az öksürdü yavrum. dünde ses kısıklığı devam etti. oturdum ağladım. insan hiç kıyamıyor yavrusuna. umarım çabucak iyileşirler.
bu havalarıda hiç sevmiyorum.
inşallah prensin hastalanmaz dikkat et
ben okadar dikkat ederim yine olur doğalgaz hala açık benim
azraya hergün kesin bir portakal sıkar içiririm başka meyve desen aynı 15 ay emzirdim ama yine hasta anlamdım gitti napcamı şaşırdım dedim ya doktor da bıktı bizden
herşeyin eniyisini yapmaya çalışıyoz ama nafile
hem işim hem eşim var bi de çocuk olursa
evli mutlu çocuklu olucam ;:)
böcük benim bir arkadaşın kızı oldu hemen hamile kaldı tekrar kızı aynı erkeğe benziyodu hep erkek dediler diğeri için amaaaaa tabisi kız olduuu napalım allahın dediği olur deiler pek bi erkek diye heveslenmişlerdi de
ben malum dün hasta oldumdan yemek yapamadım akşam bugün için şimdi gidip yapıcam cnm
pizza yapcam mantarlı karışık
inşallah prensin hastalanmaz dikkat et
ben okadar dikkat ederim yine olur doğalgaz hala açık benim
azraya hergün kesin bir portakal sıkar içiririm başka meyve desen aynı 15 ay emzirdim ama yine hasta anlamdım gitti napcamı şaşırdım dedim ya doktor da bıktı bizden
herşeyin eniyisini yapmaya çalışıyoz ama nafile
KIZLAR bebişim yok ama cuma gece eşim ateşlencek diye ödüm koptu
sık sık kalkıp kontrol ettim..perşembe gecesi çok ateşlenmiş haberim olmadı..bebişim olsa naparım bilmem biraz pipirikliyim....
köfte yoğurmuştum patatesle beraber akşama onu kızartırım sanırım salata makarna takılırız ben rejimi bıraktım artık...
bütün kış hasta olmadı hatta ben hasta oldum ona bulaştırmamayı başardım. şimdi nasıl oldu anlamadım. eşimde diyor işyeri sıcak oluyor terliyor diye. birgün gittim üzerinde penye eşofmanı var. yeleğini çıkarmış babası. kapıda açık dedim niye çıkardın, terliyormuş. terli terli soyulur mu dedim. yanında yedek kıyafetide var. benimki istiyor kendi gibi soğukta incecik dolaşsın. iyide bebek bu. bende lahana gibi giydirmiyorum.
akşama ne yemek var. hiçbişey yok ne pratikse onu yapıcaz.
eve erken gidebilirsem oğlumla fırına patlıcan atıp salatasını yaparım.
oğlumla patlıcan atcam kısmını bırleştrdımde kafamda bıankoptum
benımde tavıklı pılavım var azcık
pılavı cok etmışım bugunde yerız normalde 2.gün yemem koceme verrım o yer
tavıklarını ben yerım
cacık var
mantı var kalanlar bunlar dün yemekler bıttı
virgül koymayınca anlam kaymış.
eve erken gidebilirsem oğlumla; fırına patlıcan atıcam. bu arada oğluş uyuyunca tabi.
ama oğlumlada atarım ne var yani. kucağımda onu tutarken iş yapabiliyoruz yani.
size ne göstericim..az önce geldi...
Aslında bugün bizim yıldönümümüz..hafta içi gidemeyiz die dün gittik kuleye...
Hamiş olanlar var biliyorum ama çilek mevsimi olduğu için gönlüm rahat :)
Eki Görüntüle 191994 Eki Görüntüle 191995
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?