Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Duyhas, Blue naber fıstıklar ?
tanemcım iyi dielim iyi olsun sabahk,i yorgunluğu atamadım ben hala =( uykum var gibim derste çalışamadım =( ölee pek parlak geçmedi bugun benım için .sen nasılsın cnm neler yapıosun nasılgidio bakalım.

patikçim gerçekten çok güzel güller ve çikolatalı çilekler afiyet olsun =) mutlu olmana sevndım canım =)

hanımlar sanırım kuuzucuklarınız hasta nevgule melodının kzuucklarıydı sanırm aicl şifalar diliyorum hanımlar tez zmnda ileşirler inşallah geçmiş olsun

benim kuzum hasta canım iyi okumadın galiba seni tikkatsiz seni

saol şekerim inş

Son düzenleme:
teşekkür ederim

aslında bugün böle bişi beklemiyordum dün kutladık die ,çok sevindirik oldum o yüzden..

bende geceyi es geçmiyim bari :) şu balonları da yapmadım onuda yapim deişik olur...

tanecik orada bu çileklerin en güzeli vardır...

bebişler mi hasta bol şifalar kuzulara...

balcım eşinede geçmiş olsun..

ben gider kızlar hepinize iyi akşamlar şekerler kendinize iiiii bakın öpüyorum sizleriiiiii

benim kuzum hasta canım iyi okumadın galiba seni tikkatsiz seni

saol şekerim inş

birsencım ya ksurua bakma canım gerçkten bugun pek iyi değilim böle bitkin dikkatsiz kendimi pek parlak görmuom bugun =( tekrar çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş... bebişler hasta olmasın kıyamm onlara mucuks

bencede =) çok güzel olur bide geçen gun benım kocişimde balonlara yüz göz ağız çizmiş arkalarındada senı sevıyorum yazmış =) çok guzel duruodu yanı =) öle yapabilirsin

kopya çekmiş ama =) aynayada değişik bir kalemle seni daima seveceğim aşkım yazmış .=) cmrtesi günüde benı evlnme teklif ettiği yere götürüp bida evlenme teklif etti =) sahilde dondurmada yedık çok güzeldi =)

balonlara resim çizergibi bişiyler yapabilirisin sanki =)

ben gider kızlar hepinize iyi akşamlar şekerler kendinize iiiii bakın öpüyorum sizleriiiiii

görürşürss
cnmm kib

balımmm senin kocişede çokgeçmiş olsun inş. şimdi daha iyidir. acil şifalar

bıraktın mı
azcık daha ıdare edeydın

dalga geç senide görcem nannn...

teşekkür ederim

balcım eşinede geçmiş olsun..

yawru kuş sağolasın..
çiçeklerin çok zarif maşllh cnm...kutudaki çilekleri tam anlıyamadım cnm...net değil resim...

bencede =)

balımmm senin kocişede çokgeçmiş olsun inş. şimdi daha iyidir. acil şifalar

sağol cnm sende...
negüzel vakit geçirmişsiniz,kocişin gönlünü alma yolunda adım adım ilerliyo desene :))

tanem nan naber şekerim :))

kocem gıbısın bal
oda her ptesı dıo dıyetteym daha yemıycem ahada 2 ay oldu aynı laf ama ıcraat yokne koysam yıyo saklasamda kokusundan buluo yıyo
akşam gene dedı yarın dıyetteyım yemek yapma
yemek yapmasam sen benı açlıktan mı öldürcen der

selammmmm güzel hanımlar nassınız bakayım
gittim,dolandım bir Eskişehir bir de Bursa yaptım geldim.....
pazar günü Esk.den İst.a Bursa üzerinden geçelim dedik......meşhur camisini ve iskenderini yiyelim diye.....bol bol dua ettim camide,iskenderi de bize tavsiye edilen İSKENDER diye bir yerde yedik,içi böyle ahşap falan.....ama enfesti tek kelimeyle söliimmmmm,yerinde yemek en iyisiymiş....
Esk.de minik bir kaza atlattım,kuaförde merdivenden düştüm....
bir 15 dk. buz koyduk vs. fazla morarmadı ama şimdi kaval kemiğim bayağı ağrıyor,ucuz atlattım o düşüşe göre....
başka başka......geçmişe çok gidemedim ama
melodicim eşine çok kızdım.....insan 5 aylık daha çok yeni anne olmuş karısının anneler gününü nasıl kutlamayı unutur.....şimdi istediği kadar hediye versin,senin gönlünü ne derece alırki....neyse bundan sonra dilerim daha ince düşünür.....
topiğin bütün fedakar annecikleri ve adayları......hepimizin anneler günü yeniden kutlu olsun..........

Son düzenleme:
adacım geçmiş olsun...
bende özledim bursayı bak..ananecim sağlığına kavuşsada hep beraber gitsek...
seniniskender yediğin yer eskiden iskenderin eviymiş..şimdiki haline getirmişler cnm..tam yerinde yemişsin zaten nasıl güzel olmaz ya...

Bursa'yı gerçekten beğendim balım yaaaa,değişik,mistik bir havası vardı....o yeşillik,o manevi huzur.....
iskenderin eviymiş he demek,zaten adamın adıymış okudum orda da evi olduğunu öğrenmemiştim,
iskender diyomuşuz ama aslında döner kebap mı neymiş adı.....yanındaki yoğurtta karacabey de özel üretimmiş....yoğurt sevmeyen ben...ilk önce bitirdim

heyoooo
biz geldikkk
rüyamda dktor ekranda bebişin pipisini gösteriyordu, bak kesin erkek işte artık emin olabilirsin diye.
bu belirsizlik o kadar işlemiş demekki bilinç altıma
cumartesi gidicez doktora allahın izniyle inşallah cinsiyeti kesin öğrenip gelip sölicem kıslar :))

face dalmışım..evt adacım o...
toplanayım yawaş yawaş...

contur anne oğluşun olcak merak etme :))

herkese ii akşamlar....

herkese merhabalar annemlerden bağlanıyorum....

herkes beni merak etmiştir diye koşa koşa geldim size...
hepinizi çok özledim
dedim kendi kendime patiğiminde bugün yıldönümü gelmiştir yzmıştır

çiçeklerin şahane , çileklerde yakıyo doğrusu

evet kızlar c.tesi günü işden ayrıldım
tazminatımıda aldım.... anlaşarak ayrılma gibi bişey oldu
inşallah tez zamanda kafama göre bi iş bulurum...

lamemmmmmmmmmmm sizi nasıl özledim bi bilsennnn

evimde net yok bi süre annemlerden gelir gelişmeleri yazarım
bugün evde çok sıkıldımmm yat kalk ortalık topla ev hanımlığı bana göre değil onu anladımm

hepinizi çok seviyorum kendinize dikkat edinn

günaydınnn,
adacım cok gecmıs olsun cnmbugun nasılsın
ohh gezmeler falan süper olmuş havalar nasıldı pekı
ben ıskender yıyemem ama eğer yerınde olursa tadına bakalır tabıkı

kelebenk h geldın cnm
hayrlısı olsun bıraz dınlenmış olursun

cotur h geldın annişhayrlısı olsun belkıde oğlun olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…