Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

alla allaa... bende birşeye yoramadım canım... hayırıdr inşallah:)

patiğim.. sağol canım.. dikkat etsekte birinden geçiyor işte...

böcük.. desene iki haftayı fulledin:)

evet cnm ,benim çevrede kimse olmadı henüz ondan bulaşmamıştır..

rüyayı bende merak ettim,hayır olsun ... kızgın yağa bakiim bi..

stratejilerin kadını böcük...dimek kocen kötü olsun...:)

heee ben sonra elin kızı olurum bılın mı ondan böle şeylere kale topu atması ıcın koceme paslıyom

bugun sağ kolum cok ağrıyoo camları sılıyordm ofısın yarım bıraktım dayanamadım nıdenkı

HEMDE nasıl geldi cnm....

evt bitsin bu haftada ya...sabah bişeyim yoktu ama buraya gelince nezle oldum ya
sen nasıl oldun cnmmm

geçmiş olsun balım bunun adı iş nezlesi dikkat et cnmm kendıne

ahh canım yaaaa.. koly kolay geçicek gibi değil...
benimde kolumu kaldıracak takatim yok valla... şimdide kulağıma vurdu ağrı((
lamecim geçmiş olsun cnm ya halsizlk kötü oluyo valla yatt dinşlen ileş biranönce

hayırıdr inş. balum

merak ettım he ızlerdım ama osman var aynı gün
onunda sonunu ızleyemdım noldukı:26:

böcüğüm ya osman da neler oldu ben bakamadım ders çlştık heraylada =)

onu söledim işte gece yatarken ben :)) öteki de dediya nasıl taksın onlar başına ay koptum yine halleri gözümün önüne geliyor

bende hep sıkıntışı rüyaalr görüyom bi dün gece çok kötü geçmedi pek bişi görmedim şükür...
kafama bişiler takınca oluyor ama sanırım bnm... taktıranlar utansın

mblue ben pek ızleyemedım cnm
sen gelınce anlatım ızledığım kadarıyla

evn camlarından sonra ağır geldı galıba
sen ders çalış boşwer ev işi edılır

SAĞOL MBLUEee...akşama kdr bişeyim kalmaz işllh meyva aldım evden başladım şimdi yemeye :))

böcük üstüne yattın büyük ihtimal...ben 2 ay neler çektim..camları sen niye siliyosunki..çaycı silsin :)

olabılır ama sankı cok yormuşum gıbı bı halsızlıkte var
8 aydır beklıom sıler dıye cıx dayanadım sılem ddım sınırlendım kolumda ağrıdı bıraktım amann ben mı kurtarcamm

günaydın kızlar bugün ömerim sınava girecek dua edin ona lütfen hayırlısı ile geçsin sınavı.

böcük ne kadar canın var zaten..o kadar cam sil iş yap ,işe git çalış..birde orada silmeye kalkarsan kolun sana yeter die sinyal vermiştir :)

merak etme...

Son düzenleme:
kızlar dün işten çıktım pazar var salı günleri benimde malum balık günüm her hafta bir büyük balık alırım somon levrek çipura.dünde yeni evli arkadaşım vardı onun canı balık çkiyomuş sölüyodu dünde çağırayım dedim ayıptır sölemesi balığıda çok güzel yaparım .pazar yaptım malulm anamada yaptım koştur koştur geldim eve çorba yap balıkları yıka falan salata malzemelerini suya koy çamaşırlar vardı yıkanmış onları as sofrayı kur derken kızım geldi salata yaptık yemek yedik.zati balıkdan sonra felaket ben heryeri domestoslarım sildim süpürdüm .çayın yanına da ağlayan kek yaptım o koşturmacada inanın akşam iflahım kesildi gerçi ben hergün böleyim yaaa yoruldum artık akşamları vallahi hiç dinlenemiyorum tv izleyemiyorum ancak uyurken dinleniyorum yani onlarda gece 1,5 gittiler karşı komşum zati yattığımda 2,5 gibiydi offff böle yani kızlar
çok konuştum yaaa bal hastamısın cnm geçmiş olsun

Son düzenleme:
ayyyyy
patiğimmm demeye korkuyom bişi çıkçak diye..sabah kahvaltıda dedimmm
izin verdi :)))) ama walla demeye korkuyom düşüncesi değişicek diye..perşembeye kdr bekler öyle kızlara derim diye düşündüm ama duramadım..işllh değişmez kızlarr...birlikte gideriz ben seni bırakırım dedi..kimliklerinide alırım diyo :)) senin dediğini dedim :))

Son düzenleme:
birsencim hafta içi nie misafir davet edip kendini yoruyorsun,canının kıymetini bil bak senin bünyede bir gün isyan eder ...dikkat et...o kadar yorma kendini,

hayata 1 kere geldin bir dahası yok bunu unutma,kendine zaman ayır ...

kızartmamı yapıyorsun büyük balığı ki o kadar kirleniyor her yer ? fırında değil mi?

nevgül Allah ömerine zihin açıklığı versin cnm...

sağol birsen hasta değilim çok şükür ama biraz sinyal geldi hasta olcekmişim gibi...şimdi yer yutarım ben onu :))

enaaam ne rüya yorarmışım bee :)))

ben dimedim bile olmıcık die derim bişi olmaz bnm

yaçaçııııınnn

pazar günü hava çok güzel

nevgül Allah zihin açıklığı versin eşine ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…