alla allaa... bende birşeye yoramadım canım... hayırıdr inşallah:)
patiğim.. sağol canım.. dikkat etsekte birinden geçiyor işte...
böcük.. desene iki haftayı fulledin:)
stratejilerin kadını böcük...dimek kocen kötü olsun...:)
HEMDE nasıl geldi cnm....
evt bitsin bu haftada ya...sabah bişeyim yoktu ama buraya gelince nezle oldum ya
sen nasıl oldun cnmmm
lamecim geçmiş olsun cnm ya halsizlk kötü oluyo valla yatt dinşlen ileş biranönceahh canım yaaaa.. koly kolay geçicek gibi değil...
benimde kolumu kaldıracak takatim yok valla... şimdide kulağıma vurdu ağrı((
hayırıdr inş. balumGEÇMİŞ OLSUN CNM yaa...doktorunu arayıp bi ilaç danışsana cnm...
ya bak ben ne dicektim aklıma geldi...seni gördüm rüyamda akşam..
birlikte aynı yerde çalışıyoruz ve kurs görüyoruz...sen yemek filan getirmişsin..
sonra tavada bişey kızartıcam yağ yandı..sende kızgın yağı hem ocağa döktün hem duvarlara..
hiç bişey anlamadım cnm(
merak ettım he ızlerdım ama osman var aynı gün
onunda sonunu ızleyemdım noldukı:26:
heee ben sonra elin kızı olurum bılın mı ondan böle şeylere kale topu atması ıcın koceme paslıyom
bugun sağ kolum cok ağrıyoo camları sılıyordm ofısın yarım bıraktım dayanamadım nıdenkı[/işi bilion böcüğüm =) paslar kocişe
kolunu fazla zorlama cnm daha çok incitebilirsin az dinlendir .sonra silersin cam benım evdec amlarda pis valla daha silcemsınvlrdn sonra çok işim var çoookk
nese bebişler görürşüs en kaçım
lamecim geçmiş olsun cnm ya halsizlk kötü oluyo valla yatt dinşlen ileş biranönce
hayır olsun lamecim..son zamanlarda zaten düzgün rüya görmedim hep sıkıntılı...
patiğim keşke onlara takılmasaydın..napsın onlarda koptular biyerde...
sabah aklıma bide şey geldi...biliyomusun iguanalar kelmiş..kafalarına lastik bağlarmış :)) o kadın nekdr doğaldı ya :))
SAĞOL MBLUEee...akşama kdr bişeyim kalmaz işllh meyva aldım evden başladım şimdi yemeye :))
böcük üstüne yattın büyük ihtimal...ben 2 ay neler çektim..camları sen niye siliyosunki..çaycı silsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?