Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

şimdi düz bir tülde alırım ama dışardan mesela sarı tek renk alsam hoş durmazki yaa zaten mutfağım yola bakıyor dikkat çeker..meyveli tül ben armulu elmalı gördüm eşimde düz az işlemi bişey beğendi ama oda çok sadeydi kararsız kaldım..balkon kapımla cam bitişik..????:95:

patiğim hele sen kraliyet ailenize yakışır bi gelin bul burmaylada gelirim beşi biyerdeylede :)))

mutfağın kahve krem falansa krem bi organte tül üzerinde kahverengi noktalar kareler vs olabilir cnm spor bişi baksana

benimki normal melodinin a normal.

BENDE SANA havan kime dedim nan duydunmu sankii

seni unuturmuyum nan bal kabağııı çok özledim senideeee

fiber varmı acaba keleboş sizde.. ölese ev telefonuna para ödemiyon boş yere hem hızlı internet..superonline den bahsediyom...fiber bi onda var zati..

yok cnm ev teli yok bizdeee
süperonline nı duymuştumm çok hızlı kesinitisiz diye ama netcem bilmiyimmm

3 yıl krediş bence gayet iyiiiii
göz açıp kapayıncaya geçer merak etme.....

ay adres ver gelicemmm...ya o tüllerden tülcülerde bile yok be cnm..
sen git bi tülcüye ne tüller var..sana yardımcı olurlar alt tarafı bi mutfak camı...bütün camlar olsa ben bugün bu topiğe girmezdim

sus nan civatalı garu kendimi yırttım anca gördün...
patik 10 yıldan 5 e indi şimdi 3 yıla indi
mşllh cnm sen bu gidişle peşin alcen walla...

bebeişin yatağı için çarşaf sordum canım. benimki düz olduğundan düzgün durmuyor. lastikli olan varmı acaba seninki nasıl dedim.
ben normal yaptım doğumumu

yeni çıkan pul işlemeliler var onlara bak hem sade hemde çok şıklar hemde hesaplılar taçda var mesela benmde kapımla pencerem bitişik içli dışlı 230 a diktirmiştim elma armutt çokk eskii modell

ay adres ver gelicemmm...ya o tüllerden tülcülerde bile yok be cnm..
sen git bi tülcüye ne tüller var..sana yardımcı olurlar alt tarafı bi mutfak camı...bütün camlar olsa ben bugün bu topiğe girmezdim

napim yaa çok kararsız biriyimde neyse...sağolujn yinede bakıcam artık bidahaki izinde..

Canım benim kızımın odası var ama henüz orda yatmıyo yataktan düşer diye park beşik varya ondan var onunda çarşafı düz tatlış
anaaam normal diyince bi hoş oluyom nese hatırlamim

Bende ip ip tüllerden aldım gayet hoş duruyo mutfakta onllardan al 25 lira standart oluyolar hemm gayette şıklar...

bebeişin yatağı için çarşaf sordum canım. benimki düz olduğundan düzgün durmuyor. lastikli olan varmı acaba seninki nasıl dedim.
ben normal yaptım doğumumu

birillantta bebekler için nevresim takımları şu an indirimde canım her çeşidi var 37 tl

benim olan ben mutfak tülümü 3.ye alıcam ip perde alıcam bu sefer.şuankide ip ama desenli ip düz ip alıcam.şuanki iki renkli 2 tane aldım kahve ve krem hem daha sık duruyor..

Kız laddyy h.geldin bebiş nasıl

kelebek anam ev garusu olmaya alışmadın alişmak istemiyonda galiba hayırlı bir iş inş bulursun

KIZLAR İP PERDEDE ANNEM ALMİŞ BANA OTURMA ODASINA DEĞİŞİK KULLANIM DİYE AMA YAZİN HİÇ İİİ OLMUYOMUŞ UÇUŞTUĞU İÇİN KARİŞİYO BİDE ARTIK HERKESDE VAR BEN ÇIKARDIM BIKTIM

Son düzenleme:
Bende ip ip tüllerden aldım gayet hoş duruyo mutfakta onllardan al 25 lira standart oluyolar hemm gayette şıklar...

evet iyi fikir verdin görmüştüm onlardan zaten ama içersi gözükmez dimi?...bizim pazarda 35 tlydi..inş bulurum..sağol cnm hee bide yıkarken sorun oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…