Patikim ben aldım 1 kere kullandım fark göremedim cnm bence alma deterjan yumuşatıcı oh mis gibin valla o kosla hani kararmış perdeler olur ya onu beyazlatmak için bizim perdeler öle kararmaz yanim cnm gerek yok
melodiiiiiii kız bana nevresim için bişe sormuştun neydi bi söle
balll neden korkcak ne var normal doğurunda bak son ayında gelen parmaklıyo giden parmaklıyo
kız nevgül melodi normal mi sezeryan mı sizin doğum
BENDE SANA havan kime dedim nan duydunmu sankii
fiber varmı acaba keleboş sizde.. ölese ev telefonuna para ödemiyon boş yere hem hızlı internet..superonline den bahsediyom...fiber bi onda var zati..
şimdi düz bir tülde alırım ama dışardan mesela sarı tek renk alsam hoş durmazki yaa zaten mutfağım yola bakıyor dikkat çeker..meyveli tül ben armulu elmalı gördüm eşimde düz az işlemi bişey beğendi ama oda çok sadeydi kararsız kaldım..balkon kapımla cam bitişik..????:95:
seni unuturmuyum nan bal kabağıııçok özledim senideeee
yok cnm ev teli yok bizdeee
süperonline nı duymuştumm çok hızlı kesinitisiz diye ama netcem bilmiyimmm
3 yıl krediş bence gayet iyiiiii
göz açıp kapayıncaya geçer merak etme.....
Patikim ben aldım 1 kere kullandım fark göremedim cnm bence alma deterjan yumuşatıcı oh mis gibin valla o kosla hani kararmış perdeler olur ya onu beyazlatmak için bizim perdeler öle kararmaz yanim cnm gerek yok
melodiiiiiii kız bana nevresim için bişe sormuştun neydi bi söle
balll neden korkcak ne var normal doğurunda bak son ayında gelen parmaklıyo giden parmaklıyo
kız nevgül melodi normal mi sezeryan mı sizin doğum
şimdi düz bir tülde alırım ama dışardan mesela sarı tek renk alsam hoş durmazki yaa zaten mutfağım yola bakıyor dikkat çeker..meyveli tül ben armulu elmalı gördüm eşimde düz az işlemi bişey beğendi ama oda çok sadeydi kararsız kaldım..balkon kapımla cam bitişik..????:95:
ay adres ver gelicemmm...ya o tüllerden tülcülerde bile yok be cnm..
sen git bi tülcüye ne tüller var..sana yardımcı olurlar alt tarafı bi mutfak camı...bütün camlar olsa ben bugün bu topiğe girmezdim
bebeişin yatağı için çarşaf sordum canım. benimki düz olduğundan düzgün durmuyor. lastikli olan varmı acaba seninki nasıl dedim.
ben normal yaptım doğumumu
yeni çıkan pul işlemeliler var onlara bak hem sade hemde çok şıklar hemde hesaplılar taçda var mesela benmde kapımla pencerem bitişik içli dışlı 230 a diktirmiştim elma armutt çokk eskii modell
bebeişin yatağı için çarşaf sordum canım. benimki düz olduğundan düzgün durmuyor. lastikli olan varmı acaba seninki nasıl dedim.
ben normal yaptım doğumumu
bende oğluma pamuk yatak yaptıracam.diğerleri terletiyo.
230 mu??...çok para ya bi cam için.. tamam almicam vazgeçtim..
Bende ip ip tüllerden aldım gayet hoş duruyo mutfakta onllardan al 25 lira standart oluyolar hemm gayette şıklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?