canım benim kızımın odası var ama henüz orda yatmıyo yataktan düşer diye park beşik varya ondan var onunda çarşafı düz tatlış
anaaam normal diyince bi hoş oluyom nese hatırlamim
230 mu??...çok para ya bi cam için.. tamam almicam vazgeçtim..
benim olan ben mutfak tülümü 3.ye alıcam ip perde alıcam bu sefer.şuankide ip ama desenli ip düz ip alıcam.şuanki iki renkli 2 tane aldım kahve ve krem hem daha sık duruyor..
güneşliğiyle birlikte almıştım....aldın mı baya bi kullanacan ne bilem 400-500 e de var perdişler ona bakınca hesaplı gibim gelii bana
niye canım hatırlatmak istemem ama merakettim valla.
Kız laddyy h.geldin bebiş nasıl
kelebek anam ev garusu olmaya alışmadın alişmak istemiyonda galiba hayırlı bir iş inş bulursun
KIZLAR İP PERDEDE ANNEM ALMİŞ BANA OTURMA ODASINA DEĞİŞİK KULLANIM DİYE AMA YAZİN HİÇ İİİ OLMUYOMUŞ UÇUŞTUĞU İÇİN KARİŞİYO BİDE ARTIK HERKESDE VAR BEN ÇIKARDIM BIKTIM
amannn nevgül zor işte dedim ya parmak atmasından doktorun gına geliyo bide ben doğuruyodum nst bozukmuş anlamadılar eve gittim geldim 3 kere gece sonra doğurdum birde bilirsiniz medical park hastanesi yapıyo böle aptallığı suyum ve kanamam geldi o korkuyla doğurdum ödüm koptu
parmakmı atıyor...ben nasıl doğurucam bimiyorum şimdiye kadar alttan muayene bile hiç olmadım ya...yandık hamile olunca desene ..dahada gitmem o hastaneye..
dahanda mediciale gitmem...
amannn nevgül zor işte dedim ya parmak atmasından doktorun gına geliyo bide ben doğuruyodum nst bozukmuş anlamadılar eve gittim geldim 3 kere gece sonra doğurdum birde bilirsiniz medical park hastanesi yapıyo böle aptallığı suyum ve kanamam geldi o korkuyla doğurdum ödüm koptu
tabiki benim olan ne kadar açılmış die gelen giden parmağı atıveriyo valla o acıyla o anlaşılırmı bilmem ama öyle
güneşliğiyle birlikte almıştım....aldın mı baya bi kullanacan ne bilem 400-500 e de var perdişler ona bakınca hesaplı gibim gelii bana
başka yere gitsende atacaklar normal doğumda kaçış yok canım
sezeryandada bakıyorlarmı öyle ya n eayıp utanırım ki ben..off offff
500 tl tüm tüllerım ve güneşlıklerımı dıktrdım ben
hayır cnm sezeryanda günün gelmeden bebeği alıyolar zati
sezeryandada bakıyorlarmı öyle ya n eayıp utanırım ki ben..off offff
500 tl tüm tüllerım ve güneşlıklerımı dıktrdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?