Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benim olan ben mutfak tülümü 3.ye alıcam ip perde alıcam bu sefer.şuankide ip ama desenli ip düz ip alıcam.şuanki iki renkli 2 tane aldım kahve ve krem hem daha sık duruyor..

ben onlardan görmüştüm ama kalplisi yıldızlısı falan vardı ip olarak ev gözükür dışardan diye vazgeçtim geçen sene..

güneşliğiyle birlikte almıştım....aldın mı baya bi kullanacan ne bilem 400-500 e de var perdişler ona bakınca hesaplı gibim gelii bana

güneşliğiyle öyle tutar doğruda benim cam birbuçuk metre pileli bişey alsam en fazla 150 veririm yani o bile çok bana..tabi herkesin büçcesi farklı..güneşliğim var yaa..

Son düzenleme:
niye canım hatırlatmak istemem ama merakettim valla.

amannn nevgül zor işte dedim ya parmak atmasından doktorun gına geliyo bide ben doğuruyodum nst bozukmuş anlamadılar eve gittim geldim 3 kere gece sonra doğurdum birde bilirsiniz medical park hastanesi yapıyo böle aptallığı suyum ve kanamam geldi o korkuyla doğurdum ödüm koptu

hoşbulduk canım napsın sıpa tekmeler uçuşturuyoo sen nasılsın

parmakmı atıyor...ben nasıl doğurucam bimiyorum şimdiye kadar alttan muayene bile hiç olmadım ya...yandık hamile olunca desene..dahada gitmem o hastaneye..

dahanda mediciale gitmem...

tabiki benim olan ne kadar açılmış die gelen giden parmağı atıveriyo valla o acıyla o anlaşılırmı bilmem ama öyle

evet o parmak atma olayı.bana çok bakmamışlardı.sanırım tahmin ediyolardı şu zamanda şu kadar açıklık olabilir diye öyle bakıyorlardı.ya nedense ben doğum yaptığımdan çok rahim filmi çekinmiştim ohafızamdan hala gitmiyor Ozaman dediğin gibi aksilikler oldu mahfolmuştum.doğumdan çıktığımda daha canlıydım yani.halada korkarım rahim filmi yerine doğum yapmayı tercih ederim.

benim olan perde de ip kullanışlı olmaz bence. yakaması filan zor olmaz mı?
ben cıvıltılı şeyleri severim. ama mutfak için tabi ki.

alttan muaynede baya korkmuşsnuz. benim dr. bayandı ve çok rahattım. oda 3 kere filan baktı. doğumda da sadece ebem baktı 1-2 defa o kadar:

hayır cnm sezeryanda günün gelmeden bebeği alıyolar zati

valla ne bilim annem en iyisi normal diyor ben hem o sancıyı bilmediğimden hemde utangaç biri olduğumdan yapamam diye daha şimdiden endişelerim var yani...gelen giden parmak atamazda kırarım o elini kendi hemşiren doktorun baksın eyvallah..o ne öyle yol geçen hanımı.. bide o insanlarla sonra karşılaşmak var yolda izde..yok yok sezeryan daha iyi sanki..

sezeryandada bakıyorlarmı öyle ya n eayıp utanırım ki ben..off offff

sezeryandada ameliyat önlüğü giyiyomuşun ameliyattan sonra heryerin açık stajeri osu busu girip çıkıomuşş ne kötü demi sonta mı ne takıolarmış şeyinden içeri hortumm ben bide 2,5 ay sonra doğuracamm çok korkunççç

500 tl tüm tüllerım ve güneşlıklerımı dıktrdım ben

ben oturma odamı panjurlulardan yaptırdım 800 tl evlenirken 10 aylık evliyim zati olmuşken iisi olsun didim mutfak tülünü kız tarafı yaptırır bizde 230 a ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…