benim olan perde de ip kullanışlı olmaz bence. yakaması filan zor olmaz mı?
ben cıvıltılı şeyleri severim. ama mutfak için tabi ki.
alttan muaynede baya korkmuşsnuz. benim dr. bayandı ve çok rahattım. oda 3 kere filan baktı. doğumda da sadece ebem baktı 1-2 defa o kadar:
benim olan perde de ip kullanışlı olmaz bence. yakaması filan zor olmaz mı?
ben cıvıltılı şeyleri severim. ama mutfak için tabi ki.
alttan muaynede baya korkmuşsnuz. benim dr. bayandı ve çok rahattım. oda 3 kere filan baktı. doğumda da sadece ebem baktı 1-2 defa o kadar:
ya ben tadavi gördüm öyle hamile kaldım.ve bilerek ve isteyerek erkek doktoru tercih ettim.başta utandım evet ama.baktım doktorum bakmıyo bile.bende alıştım.sonuçta mecburi ve sağlık.ve benim bir ön yargım var.bayan doktorlar bana güven vermiyor ve ilgisiz geliyorlar.her daim erkek doktorlar bana daha çok güven vermiştir.eşime takılırdım ercanımdan(dr adı)randevu aldım bi gösterek ne dicek diye.
ercancımdan randevu aldım gösterek koptumadam ii çıldırmamış
sezeryandada ameliyat önlüğü giyiyomuşun ameliyattan sonra heryerin açık stajeri osu busu girip çıkıomuşş ne kötü demi sonta mı ne takıolarmış şeyinden içeri hortummben bide 2,5 ay sonra doğuracamm çok korkunççç
10 aylık evlisin hemen bebiş olmuş..zor işin valla gözün korkmasında ben sontayı duymadım hiç yaa...:44:
kızlar hiçbir sorun yoksa herşey yolunda ise normal doğumu tavsiye ediyorum.
ya ben tadavi gördüm öyle hamile kaldım.ve bilerek ve isteyerek erkek doktoru tercih ettim.başta utandım evet ama.baktım doktorum bakmıyo bile.bende alıştım.sonuçta mecburi ve sağlık.ve benim bir ön yargım var.bayan doktorlar bana güven vermiyor ve ilgisiz geliyorlar.her daim erkek doktorlar bana daha çok güven vermiştir.eşime takılırdım ercanımdan(dr adı)randevu aldım bi gösterek ne dicek diye.
LEFT]
evet korktum çünkü dediğim gibi hiç bi bayana bile muayene olmadım şimdiye kadar bi kere ultrasona girdim sadece ondada çok kasıldım..tabi iş başa düşünce illa bakacaklar can bu sonuçta ama sezeryan daha bi iyi geliyor şimdi bana..bişeyler sokup pansuman falanda yapılıyor sanırım normalde dikişlerin olma olasılığı var..bunlara katlanabilirmiyim bilmiyorum yaa..acemiyim sonuçta..ister istemez gözün korkuyorallah yardımcımız olsun..tülüde normal bişey alıcam bakalım..alınca resmini eklerim süpriz...
sonda normalde de takılıyor canım. hissetmiyorsun bile.sezeryandada ameliyat önlüğü giyiyomuşun ameliyattan sonra heryerin açık stajeri osu busu girip çıkıomuşş ne kötü demi sonta mı ne takıolarmış şeyinden içeri hortummben bide 2,5 ay sonra doğuracamm çok korkunççç
ben oturma odamı panjurlulardan yaptırdım 800 tl evlenirken 10 aylık evliyim zati olmuşken iisi olsun didim mutfak tülünü kız tarafı yaptırır bizde 230 a ondan
herkes öyle diyor ama bakıcaz artık bi bebiş gelsinde ruh halimize göre...çevrenin desteğide çok önemi bu seçimde..
bence senin kararın önemli. sakın kimseden normal doğum hikayesi dinleme. millet abartmayı sever. bana herkes sezeryan dedi ben normal dedim.
bence senin kararın önemli. Sakın kimseden normal doğum hikayesi dinleme. Millet abartmayı sever. Bana herkes sezeryan dedi ben normal dedim.
kesinlikleeee sakın dinlemee.hem herkesin bünyesi farklı.karşındaki çok çekmiş diye sende çekeceksin diye bişey yok.yada onda şöyle böyle aksilikler oldu diye sendede olacak diye bişey yok.herkes kendi kaderini yaşar yarim dünyadan sonra bi hayat daha varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?