Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya ben tadavi gördüm öyle hamile kaldım.ve bilerek ve isteyerek erkek doktoru tercih ettim.başta utandım evet ama.baktım doktorum bakmıyo bile.bende alıştım.sonuçta mecburi ve sağlık.ve benim bir ön yargım var.bayan doktorlar bana güven vermiyor ve ilgisiz geliyorlar.her daim erkek doktorlar bana daha çok güven vermiştir.eşime takılırdım ercanımdan(dr adı)randevu aldım bi gösterek ne dicek diye.

LEFT]
evet korktum çünkü dediğim gibi hiç bi bayana bile muayene olmadım şimdiye kadar bi kere ultrasona girdim sadece ondada çok kasıldım..tabi iş başa düşünce illa bakacaklar can bu sonuçta ama sezeryan daha bi iyi geliyor şimdi bana..bişeyler sokup pansuman falanda yapılıyor sanırım normalde dikişlerin olma olasılığı var..bunlara katlanabilirmiyim bilmiyorum yaa..acemiyim sonuçta..ister istemez gözün korkuyor allah yardımcımız olsun..tülüde normal bişey alıcam bakalım..alınca resmini eklerim süpriz...

ercancımdan randevu aldım gösterek koptum adam ii çıldırmamış

slm güzel hanımlar......ha gayret haftanın ortasındayız az kaldı sonuna.....

lamecim ağrın mı var yine tam anlayamadım ama geçmişe gidemedim.....geçmiş olsun dinlenmek şart ama hafta sonuda çabucak geçiyor değil mi yahu....
balcım...ne ilginç rüyaymış kızgın yağ ne demek acaba ki?????

lamecim ne dicem sana....balayına kıbrısa gitmiştiniz siz,hangi oteldi acaba memnun kaldın mı ordan,tavsiye edeceğin başka bir yer var mı ya da oraya git mi dersin....
sevgili kocem kıbrısa gidelim bu yaz dedi de....beni de aldı bir heyecan şimdiden....

yok alttan değildi benimki kasıklardandı ama sıkıntı geldi kadındı bide bastırıyor kasığıma..deliricektim valla...:95:

kızlar hiçbir sorun yoksa herşey yolunda ise normal doğumu tavsiye ediyorum.maneviyat açısından da çok önemli bence.anne ve bebk arasındaki iletişim.

Son düzenleme:

bende bayanları sevmezdim ama doktoruma tavsiye üzerine gittim. çok methi var zaten. ve 4 doktor var hastanede randevusu en yoğun olan doktor.
çok tatlı genç bir bayan. ben çok rahat ettim.

sezeryan mı valla zorunlu sezeryan dışıbnda korkupta sezeryan isteyenlere kızıyorum. normalde artık eskisi gibi değil. epidural takıyorlar ben çok karşıydım ama yanılmışım. hiç acı sancı hissetmiyorsun. dikiş atılırken bile bişey anlamadım. sonrasında zaten ağrı kesici veriyorlar. çok rahat tavsiye ederim. sezeryanda çocuğun normal giden gelişimine müdahalede bulunuyorsun. birden şak diye bulunduğu yerden çıkıyor bebek. boş yere karnın kesilip dikiliyor. zorunlu haller dışında sezeryana karşıyım. kesinlikle normal doğum şahsi fikrim.
sonda normalde de takılıyor canım. hissetmiyorsun bile.
herkesin girip çıkması bulunduğun hastaneye bağlı. üniversite ve doğum hastanelerinde dediğin gibi.

Son düzenleme:
herkes öyle diyor ama bakıcaz artık bi bebiş gelsinde ruh halimize göre...çevrenin desteğide çok önemi bu seçimde..

bence senin kararın önemli. sakın kimseden normal doğum hikayesi dinleme. millet abartmayı sever. bana herkes sezeryan dedi ben normal dedim.

bence senin kararın önemli. Sakın kimseden normal doğum hikayesi dinleme. Millet abartmayı sever. Bana herkes sezeryan dedi ben normal dedim.

kesinlikleeee sakın dinlemee.hem herkesin bünyesi farklı.karşındaki çok çekmiş diye sende çekeceksin diye bişey yok.yada onda şöyle böyle aksilikler oldu diye sendede olacak diye bişey yok.herkes kendi kaderini yaşar yarim dünyadan sonra bi hayat daha varr

nevgül trabzonlusun sanırım benim patronlarda oralı oflular...ne burcusun merak ettim..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…