Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım.dilerim değerin hayırlısıyla yükselirde güzel bir hamilelik geçirirsin.

canım betan 73 ise çok düşük bayaa... ne zaman regl oldun sen...
ayrıca üzme kendini... moralde önemlidir böyle durumlara... hayırlısı neyse o olur inşallah...

Son düzenleme:
canım betan 73 ise çok değil bu....
ayrıca üzme kendini... moralde önemlidir böyle durumlara... hayırlısı neyse o olur inşallah...

cnm bilmiyorum hiç bişi anlamadım korkudan heyecandan
ama gebelik görünüyo dedi 73 nasıl oluyor ben anlamadım
geçmi döllendim çokmu yeni nasıl

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız,bu durumdan dolayı ağlıyorsundur bozma moralini Rabbim neyi kıldıysa onu yaşıyacaksın,hayırlısını o bilir..

canım betan 73 ise çok değil bu....
Ayrıca üzme kendini... Moralde önemlidir böyle durumlara... Hayırlısı neyse o olur inşallah...

evet çok yüksek değil ama erken bakıldığı için düşük çıkmışta olabilir.belirli aralıklarla kontrol edilecek.yükselirse zaten gebeliktir o.

canım betan 73 ise çok düşük bayaa... ne zaman regl oldun sen...

nisan 29 dan beri reglim bi oluyo bi bitiyo 4-5 gündürde lekelenme var

Bal kız Nörüyon ?

balkızmı kaldı nan..nerelerdeydinnn

akşam kupayı aldık

tebrik koydum size..gerçi hakeden siz değilmişsiniz ama

kızlar hamileyim..

gözün aydın cnmmm hadi hayırlısıııı

cnm işllh yükselir..lamemin dediği gibi moral moral moralll

cnm bilmiyorum hiç bişi anlamadım korkudan heyecandan
ama gebelik görünüyo dedi 73 nasıl oluyor ben anlamadım
geçmi döllendim çokmu yeni nasıl

geç döllenmede olabilir.erken baktırdın.29 nisandan beri diyosun.bugün 12 mayıs 14 gün yani çok bi zaman değil.o yüzden düşük çıktı.

ıyyım cnm yoğunum bıraz sen nasılsın
hoşgeldin böcüğüm.valla ben nohut buğday haşlayıp veririmde.tabaklar hediye geri gelmez zarar ederim.

yanlış oldu
sen ıkram edıyorsun onlardan tabağını alırken onlar senın bebene hedıye verıo ılk dişi görende cocuğun herseyı alır bızde
ben hıc bakmazdım yeğenlerımın ağzına yada görmemezlıkten gelırdım

peki reglin aralıkları nasıl oluyordu... yani 30 günde birmi oluyordun???

bence yeni bir hamilelik... bu yüzden düşük çıktı....

cnm normalde mesela geçen ay 29 olduysam bu ayda gününde olurdum yani 29 u hiç şaşmaz...
sanırım adetime yakın hamile kaldım çok yeni belkide doktorda öyle söyledi zaten..
bal çok tsk ederim ama ben neden sevinemiyorum kızlar çok korkuyorum

brck bende senin gibi olmuştum cnm değerim düşük çıkınca...
sen moralini yüksek tut ama ben beceremedim...herşeyin hayırlısı cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…