inşallah cnm
ultrasonla muayene oldum adetim için zaten bişi göremedi kan testi istedi değerlerimde 73 hamilesin ama çok yeni dedi.kan pıhtısıdır dedi.şuan bişi diemem dedi.salı günü tekrar çağırdı yükselirse gebelik normal dedi düşerse değer düşük yada dış gebelik dedi...kızlar dua edin...
Akşamdan beri ağlıyorum neden ağladığımıda bilmiyorum...sadece korkuyorum
cnm valla Allah yardımcın olsun...burada işi en zor gelin seni seçiyorum
inşallah cnm
ultrasonla muayene oldum adetim için zaten bişi göremedi kan testi istedi değerlerimde 73 hamilesin ama çok yeni dedi.kan pıhtısıdır dedi.şuan bişi diemem dedi.salı günü tekrar çağırdı yükselirse gebelik normal dedi düşerse değer düşük yada dış gebelik dedi...kızlar dua edin...
akşamdan beri ağlıyorum neden ağladığımıda bilmiyorum...sadece korkuyorum
canım betan 73 ise çok değil bu....
ayrıca üzme kendini... moralde önemlidir böyle durumlara... hayırlısı neyse o olur inşallah...
inşallah cnm
canım betan 73 ise çok değil bu....
Ayrıca üzme kendini... Moralde önemlidir böyle durumlara... Hayırlısı neyse o olur inşallah...
canım betan 73 ise çok düşük bayaa... ne zaman regl oldun sen...
ayrıca üzme kendini... moralde önemlidir böyle durumlara... hayırlısı neyse o olur inşallah...
cnm bilmiyorum hiç bişi anlamadım korkudan heyecandan
ama gebelik görünüyo dedi 73 nasıl oluyor ben anlamadım
geçmi döllendim çokmu yeni nasıl
nisan 29 dan beri reglim bi oluyo bi bitiyo 4-5 gündürde lekelenme var
Bal kızNörüyon ?
akşam kupayı aldık
kızlar hamileyim..
inşallah cnm
hızar dişli canım.tvdede görmedinmi ulaa.
cnm bilmiyorum hiç bişi anlamadım korkudan heyecandan
ama gebelik görünüyo dedi 73 nasıl oluyor ben anlamadım
geçmi döllendim çokmu yeni nasıl
Ayy kızlar bu arada eşim sınava girdi dün.güzel geçmiş.sonucu yarın belli olacak yazarım size.
haklısın tatlım ayyy canım şimdi okdm yaaa karadeniz kadını bu işte güçlü çalışkan helal kız erkek işini yapıyon benim anam ananem teyzelerimde öledir herşeyi becerir yaparlar yemek evişi dışarı işini maşallah
kız böcüüüüüük napıyon
hoşgeldin böcüğüm.valla ben nohut buğday haşlayıp veririmde.tabaklar hediye geri gelmez zarar ederim.
peki reglin aralıkları nasıl oluyordu... yani 30 günde birmi oluyordun???
bence yeni bir hamilelik... bu yüzden düşük çıktı....
dur internetten bakıyım :) tv de de görmedim..diziler dışında pek tv izlemiyomki...reklamları zati hemen zaplıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?