- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
birsen,patikim nasılsınız canlarım.
birsen dün melodi sormuş diş buğdayı partisi yaptınızmı diye.ben duymadım burda öyle bişey.oğlumun dişi henüz çıkmadı.bende 4 gözle bekliyorum.
saol cnm iyiyim nolsun,işim yok şuan bakınıyorum öyle nette :)birsen,patikim nasılsınız canlarım.
birsen dün melodi sormuş diş buğdayı partisi yaptınızmı diye.ben duymadım burda öyle bişey.oğlumun dişi henüz çıkmadı.bende 4 gözle bekliyorum.
odun mu kestin...zeyna mı sın cnm sen :) doğalgazlı değil mi sizin...sabah herzamanki gibi geç kalktım.oğlumda uyandı.mama yaptım ona azcık oynadık falan.sonra odun kestim soba için.öyle geldim işe.büdüşüm gece üstünü açıp durmuş üşümüş.
patikim ne o ses sedan yok küstünmü tatlım
patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk
aaaaa nevgülcüm misafir rızkıyla gelir 9 tane 8 bırakırmış 1 kendi yermiş bende sölenince eşim öle der hep
ve banada hep öle davetsiz gelir ben alışkınım zati babamın evindede misafir eksik olmazdı oyüzden benim buzlukta ne ararsan var boş zamanımda yapar atarım napim kocada pek sever misafiri
ayy dün akşam misafirim vardı.aslında misafirlerim,yemekleri yaptım arkadaşım arıyor gelemicez bana misafir geldi.sinirlendim onca hazırlık yaptım bir sürü yemek.gerçi kötü olmadı en azından bugünkü yemeğim hazır ama bekliyordum işte.bu yüzden davetsiz misafirlerden nefret ediyoruummmmm:95::95:
iyiyim canım sen naıslsınn
sabah herzamanki gibi geç kalktım.oğlumda uyandı.mama yaptım ona azcık oynadık falan.sonra odun kestim soba için.öyle geldim işe.büdüşüm gece üstünü açıp durmuş üşümüş.
yoo birsen bende severim.yedirip içirmeyide.ben şeye kızdım şim arkadaşım bana gelecekti gelemedi ona habersiz misafir gelmiş.bana gelemediği için kızdım.o arkadaşımda çalışıyor.bebeğide var.biz bir gün önceden planlamıştık yemek bile yapmamıştın belki dün nevgüle gidecem diye.anlatabildimmi.bu yüzden ne olursa olsun haber verilmesi taraftarıyım.
bızde var o nasıl anlatım sana
bugday ıle nohut haşlanıyo tabaklarla komsulara verılıyo komsular akrabalarda tabağı verırken yada getırırken heıdye yada para verır
tabı ıst da kımse pek bılmıo
saol cnm iyiyim nolsun,işim yok şuan bakınıyorum öyle nette :)
odun mu kestin...zeyna mı sın cnm sen :) doğalgazlı değil mi sizin...
Cnm kimse yok die başya yerlere bakıyodum
hayatım boyunca karşı komsuma bıle haber vermeden gtmedık
hıc sevmedığım sey ve kasmam kendımı yemek yoksada bısıler hazrlarım hazır
dün eşim görümcemı aradı demesın mı oda bızde zaten gelemıycez kızımın kursu pazara alınmışaramasak demıycek yanı
Bende ıyyım cnm
odun mu kestınhıc beceremem maşallah sana
haklısın tatlım ayyy canım şimdi okdm yaaa karadeniz kadını bu işte güçlü çalışkan helal kız erkek işini yapıyon benim anam ananem teyzelerimde öledir herşeyi becerir yaparlar yemek evişi dışarı işini maşallah
kız böcüüüüüük napıyon
katılıyorum ...hem her çalışan kişinin evi sürekli müsait olacak diyebir şey yok...yoo birsen bende severim.yedirip içirmeyide.ben şeye kızdım şim arkadaşım bana gelecekti gelemedi ona habersiz misafir gelmiş.bana gelemediği için kızdım.o arkadaşımda çalışıyor.bebeğide var.biz bir gün önceden planlamıştık yemek bile yapmamıştın belki dün nevgüle gidecem diye.anlatabildimmi.bu yüzden ne olursa olsun haber verilmesi taraftarıyım.
hoşgeldin böcüğüm.valla ben nohut buğday haşlayıp veririmde.tabaklar hediye geri gelmez zarar ederim.
nasıl sen doktora bu yüzdenmi gidecektin.geciktiğin içinmi.çok güzel yaa maşallah.sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğin.hayırlı olsun.
katılıyorum ...hem her çalışan kişinin evi sürekli müsait olacak diyebir şey yok...
Belki önceki gün ço kyorgundu,hastaydı evi için ayıracağı 2-3 saati ayıramadı bu yüzden...
hızar ney ? balta gibi bişimievet zeyna.hızarla kestim ya çok zor bişey değil.
kızlar hamileyim..
valla hakketten karadeniz hatunları daah dinç oluyor..biz çürük elma :)evet burdaki kadınlar öyledir birsencim.ZATEN ŞU LAFI ÇOK DERLER KARADENİZDEN KIZ ALACAN AMA KIZ VERMİCEN.
adetim uzun sürdüğü için gittim cnm kanda gebelik var şuanda
salı günü herşey netleşecek çok endişeliyim
çok boşum
hissizim sanki
adetim uzun sürdüğü için gittim cnm kanda gebelik var şuanda
salı günü herşey netleşecek çok endişeliyim
çok boşum
hissizim sanki
brck çok sevindim... hadi hayırlısı... umarım güzel bir hamilelik geçirisin:)
ama kanamalar neden oluyormuş peki.....
betan kaç çıktı??
evet yani patikim.eşimin teyzeleri bu konuda çoookkk düşüncelidirler sağolsun.bide kayganam onun üstüne bi düşüncelilik yapıyo donat masayı der gibi yemek hazırlaa.yooookkyaaa
hızar ney ? Balta gibi bişimi
Hayırlı olsun biricik inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız..
Valla hakketten karadeniz hatunları daah dinç oluyor..biz çürük elma :)
nasıl oluyor adet görüyorken hamile kalmak anlamadı ben :26:
Neden uzun sürmüş..açıklasana cnm doktor ne dediyse bizde bilgi sahibi olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?