Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

birsen,patikim nasılsınız canlarım.
birsen dün melodi sormuş diş buğdayı partisi yaptınızmı diye.ben duymadım burda öyle bişey.oğlumun dişi henüz çıkmadı.bende 4 gözle bekliyorum.

bızde var o nasıl anlatım sana
bugday ıle nohut haşlanıyo tabaklarla komsulara verılıyo komsular akrabalarda tabağı verırken yada getırırken heıdye yada para verır
tabı ıst da kımse pek bılmıo

birsen,patikim nasılsınız canlarım.
birsen dün melodi sormuş diş buğdayı partisi yaptınızmı diye.ben duymadım burda öyle bişey.oğlumun dişi henüz çıkmadı.bende 4 gözle bekliyorum.
saol cnm iyiyim nolsun,işim yok şuan bakınıyorum öyle nette :)
sabah herzamanki gibi geç kalktım.oğlumda uyandı.mama yaptım ona azcık oynadık falan.sonra odun kestim soba için.öyle geldim işe.büdüşüm gece üstünü açıp durmuş üşümüş.
odun mu kestin...zeyna mı sın cnm sen :) doğalgazlı değil mi sizin...
patikim ne o ses sedan yok küstünmü tatlım

patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk

cnm kimse yok die başya yerlere bakıyodum

yoo birsen bende severim.yedirip içirmeyide.ben şeye kızdım şim arkadaşım bana gelecekti gelemedi ona habersiz misafir gelmiş.bana gelemediği için kızdım.o arkadaşımda çalışıyor.bebeğide var.biz bir gün önceden planlamıştık yemek bile yapmamıştın belki dün nevgüle gidecem diye.anlatabildimmi.bu yüzden ne olursa olsun haber verilmesi taraftarıyım.

hayatım boyunca karşı komsuma bıle haber vermeden gtmedık
hıc sevmedığım sey ve kasmam kendımı yemek yoksada bısıler hazrlarım hazır

dün eşim görümcemı aradı demesın mı oda bızde zaten gelemıycez kızımın kursu pazara alınmışaramasak demıycek yanı

iyiyim canım sen naıslsınn

bende ıyyım cnm
sabah herzamanki gibi geç kalktım.oğlumda uyandı.mama yaptım ona azcık oynadık falan.sonra odun kestim soba için.öyle geldim işe.büdüşüm gece üstünü açıp durmuş üşümüş.

odun mu kestınhıc becerememmaşallah sana

haklısın tatlım ayyy canım şimdi okdm yaaa karadeniz kadını bu işte güçlü çalışkan helal kız erkek işini yapıyon benim anam ananem teyzelerimde öledir herşeyi becerir yaparlar yemek evişi dışarı işini maşallah

kız böcüüüüüük napıyon

Son düzenleme:

hoşgeldin böcüğüm.valla ben nohut buğday haşlayıp veririmde.tabaklar hediye geri gelmez zarar ederim.

köyde büyüdüm güzelim olsun o kadar.

evet burdaki kadınlar öyledir birsencim.ZATEN ŞU LAFI ÇOK DERLER KARADENİZDEN KIZ ALACAN AMA KIZ VERMİCEN.

Son düzenleme:
katılıyorum ...hem her çalışan kişinin evi sürekli müsait olacak diyebir şey yok...
belki önceki gün ço kyorgundu,hastaydı evi için ayıracağı 2-3 saati ayıramadı bu yüzden...
hoşgeldin böcüğüm.valla ben nohut buğday haşlayıp veririmde.tabaklar hediye geri gelmez zarar ederim.

nasıl sen doktora bu yüzdenmi gidecektin.geciktiğin içinmi.çok güzel yaa maşallah.sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğin.hayırlı olsun.

adetim uzun sürdüğü için gittim cnm kanda gebelik var şuanda
salı günü herşey netleşecek çok endişeliyim
çok boşum
hissizim sanki

brck çok sevindim... hadi hayırlısı... umarım güzel bir hamilelik geçirisin:)

ama kanamalar neden oluyormuş peki.....
betan kaç çıktı??

katılıyorum ...hem her çalışan kişinin evi sürekli müsait olacak diyebir şey yok...
Belki önceki gün ço kyorgundu,hastaydı evi için ayıracağı 2-3 saati ayıramadı bu yüzden...

evet yani patikim.eşimin teyzeleri bu konuda çoookkk düşüncelidirler sağolsun.bide kayganam onun üstüne bi düşüncelilik yapıyo donat masayı der gibi yemek hazırlaa.yooookkyaaa

evet zeyna.hızarla kestim ya çok zor bişey değil.
hızar ney ? balta gibi bişimi
kızlar hamileyim..
hayırlı olsun biricik inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız..
evet burdaki kadınlar öyledir birsencim.ZATEN ŞU LAFI ÇOK DERLER KARADENİZDEN KIZ ALACAN AMA KIZ VERMİCEN.
valla hakketten karadeniz hatunları daah dinç oluyor..biz çürük elma :)
çok boşum
hissizim sanki

nasıl oluyor adet görüyorken hamile kalmak anlamadı ben :26:
neden uzun sürmüş..açıklasana cnm doktor ne dediyse bizde bilgi sahibi olalım

çok boşum
hissizim sanki

korkma endişelenme.bayanların bir çoğu bunu yaşıyor.yani hamileykende adet görebi,liyolar.bunu kafana takma.sen sakin olki herşey güzel gitsin canım.

Ula millet hamileyken adet görüyo ben normalde göremiyorum.

brck çok sevindim... hadi hayırlısı... umarım güzel bir hamilelik geçirisin:)

ama kanamalar neden oluyormuş peki.....
betan kaç çıktı??

inşallah cnm
ultrasonla muayene oldum adetim için zaten bişi göremedi kan testi istedi değerlerimde 73 hamilesin ama çok yeni dedi.kan pıhtısıdır dedi.şuan bişi diemem dedi.salı günü tekrar çağırdı yükselirse gebelik normal dedi düşerse değer düşük yada dış gebelik dedi...kızlar dua edin...
akşamdan beri ağlıyorum neden ağladığımıda bilmiyorum...sadece korkuyorum

Son düzenleme:

hızar dişli canım.tvdede görmedinmi ulaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…