cnm normalde mesela geçen ay 29 olduysam bu ayda gününde olurdum yani 29 u hiç şaşmaz...
sanırım adetime yakın hamile kaldım çok yeni belkide doktorda öyle söyledi zaten..
bal çok tsk ederim ama ben neden sevinemiyorum kızlar çok korkuyorum
brck bende senin gibi olmuştum cnm değerim düşük çıkınca...
sen moralini yüksek tut ama ben beceremedim...herşeyin hayırlısı cnm...
nevgüül çok tehlikeli bi cihaz..çok dikkatli ol cnm..nette yazdım hemen kazezede çıktı...
Ayy kızlar bu arada eşim sınava girdi dün.güzel geçmiş.sonucu yarın belli olacak yazarım size.
ıyyım cnm yoğunum bıraz sen nasılsın
yanlış oldu
sen ıkram edıyorsun onlardan tabağını alırken onlar senın bebene hedıye verıo ılk dişi görende cocuğun herseyı alır bızde
ben hıc bakmazdım yeğenlerımın ağzına yada görmemezlıkten gelırdım
amin cnm ama moral falan kalmadı bende hiç..
Rabbim ne derse o olur...Söz söylemek haddimiz değil ne diyelim hayırlısı salı gün bakalım neler olacak..
haydı hayrlısı bakemm
bal tebrık ettınde boğazımda kaldı beekazandık işte
haydı hayrlısı bakemm
bal tebrık ettınde boğazımda kaldı beekazandık işte
bak o hatayı ben yaptım moralim sıfır gezdim sakın sen yapma...
Ayrıca sakın ev işi ağır iş yükseğe uzanma vs tarzında tehlikeli hareketler yapma..bırak tutunsun iyice cnm..haftasonu mümkünse dinlen..
ne değişik durumlar ..yazdıklarınızdan hiç bişi anlamadım..beta ne yaanisan 29 dan beri reglim bi oluyo bi bitiyo 4-5 gündürde lekelenme var
çok güzel haber..inş. sonucuda iyi olur..Ayy kızlar bu arada eşim sınava girdi dün.güzel geçmiş.sonucu yarın belli olacak yazarım size.
hmm oki yavrum..canım nette çıkan motorlu testrere yada büyük hızarlar benim kullandığım küçük tamamen benim kontrolum altında.
ben olsam onlara da demezdim :))Lamecim henüz kimse bilmiyo annem kayınvalidem dışında..Söylemeyide düşünmüyorum eğer bebek oluşursa 2-3 ay
hayırlısı cnm çok saolun beni bilgilendirdiniz
günaydın bu arada kızlar......:92:
iyikide gitmişim bu hafta evin altını üstüne getiricektim cam kapı..
sayenizde biraz moral aldım kızlar çok saolun
ayyyyyy brck tebrik ederim cnm çok sevindim ya gebelik çok yeni olduğu için öyle olur cnm kafaya takma bencede dinlen doktor ilaç verdimi sana cnm
nevgül kız ben evlendim karadenizliyle ne olcak ayyy zor işler beni mi bekliyo acep yavvvv
bu arada eşin için sevindim hayırlısı olsun
yeni gelenler hoşgelmiş
saol böcüm iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?