Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bence reglin bittiği gibi hamile kaldın ve kana daha yeni geçtiği içinde betan çok düşük çıktı.... boşuna üzme kendini ve hamileliğinin tadını çıkar....
ama doktor keseyi göremeden de çok kimseyle paylaşma canım...
tekrar hayırlı olsun.....

brck bende senin gibi olmuştum cnm değerim düşük çıkınca...
sen moralini yüksek tut ama ben beceremedim...herşeyin hayırlısı cnm...

amin cnm ama moral falan kalmadı bende hiç..
Rabbim ne derse o olur...Söz söylemek haddimiz değil ne diyelim hayırlısı salı gün bakalım neler olacak..

Lamecim henüz kimse bilmiyo annem kayınvalidem dışında..Söylemeyide düşünmüyorum eğer bebek oluşursa 2-3 ay
hayırlısı cnm çok saolun beni bilgilendirdiniz

amin cnm ama moral falan kalmadı bende hiç..
Rabbim ne derse o olur...Söz söylemek haddimiz değil ne diyelim hayırlısı salı gün bakalım neler olacak..

bak o hatayı ben yaptım moralim sıfır gezdim sakın sen yapma...
ayrıca sakın ev işi ağır iş yükseğe uzanma vs tarzında tehlikeli hareketler yapma..bırak tutunsun iyice cnm..haftasonu mümkünse dinlen..

iyikide gitmişim bu hafta evin altını üstüne getiricektim cam kapı..
sayenizde biraz moral aldım kızlar çok saolun

brck dayak istiyosun haa.allah korusun gebe değilsende başka bişey olursa zaten ozaman üzülecen üzülecez.şimdi hiçbişey kesin değilken güzel şeylerinde olması çok mümkünken neden önceden kötü şeyler düşünüp üzüyosun kendini bizide.şuan sadece dua et bırak rabbim ne hayırlısı ise onu versin.üzülecek bişey olursada ozaman beraber üzülürüz tamammıı.şimdi dua zamanı.

nisan 29 dan beri reglim bi oluyo bi bitiyo 4-5 gündürde lekelenme var
ne değişik durumlar ..yazdıklarınızdan hiç bişi anlamadım..beta ne yaa
bnm bildiğim beta balığı var çok güzel...

biricik sen moralini yüksek tutan biri değilsin normalde de ne desek mümkün olacağını sanmıyorum ama en azında iş güç yapma balın dedği gibi...

Ayy kızlar bu arada eşim sınava girdi dün.güzel geçmiş.sonucu yarın belli olacak yazarım size.
çok güzel haber..inş. sonucuda iyi olur..
canım nette çıkan motorlu testrere yada büyük hızarlar benim kullandığım küçük tamamen benim kontrolum altında.
hmm oki yavrum..
Lamecim henüz kimse bilmiyo annem kayınvalidem dışında..Söylemeyide düşünmüyorum eğer bebek oluşursa 2-3 ay
hayırlısı cnm çok saolun beni bilgilendirdiniz
ben olsam onlara da demezdim :))
günaydın bu arada kızlar......:92:

ayyyyyy brck tebrik ederim cnm çok sevindim ya gebelik çok yeni olduğu için öyle olur cnm kafaya takma bencede dinlen doktor ilaç verdimi sana cnm

nevgül kız ben evlendim karadenizliyle ne olcak ayyy zor işler beni mi bekliyo acep yavvvv
bu arada eşin için sevindim hayırlısı olsun

yeni gelenler hoşgelmiş

saol böcüm iyiyim

Son düzenleme:
patiğim çok güldüm beta balığına :))
Öğrencen yawruuuu...kan testinin adı betahcg..hamiş değerlerini gösteriyo cnm...

yok canım eşinin köyü möyü yoksa.köydede yerleşmeyi düşünmüyorsa seninde köy işlerini yapamayacağını biliyosa sorun yook.

patikçim bende hiç anlamıyorum bu terimleri hiç bilmiyorum kızlar bilgili o yüzden :)
ben çok evhanlı biriyim yaaaa tipi terazi
birsens cim saol cnm benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…