Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

birsen,patikim nasılsınız canlarım.
birsen dün melodi sormuş diş buğdayı partisi yaptınızmı diye.ben duymadım burda öyle bişey.oğlumun dişi henüz çıkmadı.bende 4 gözle bekliyorum.

ayy dün akşam misafirim vardı.aslında misafirlerim,yemekleri yaptım arkadaşım arıyor gelemicez bana misafir geldi.sinirlendim onca hazırlık yaptım bir sürü yemek.gerçi kötü olmadı en azından bugünkü yemeğim hazır ama bekliyordum işte.bu yüzden davetsiz misafirlerden nefret ediyoruummmmm:95::95:

birsen,patikim nasılsınız canlarım.
birsen dün melodi sormuş diş buğdayı partisi yaptınızmı diye.ben duymadım burda öyle bişey.oğlumun dişi henüz çıkmadı.bende 4 gözle bekliyorum.

evt canım benim annem oralıya diyoki ben babamların tarafı için onlarda duydum diye yok orda evt şekerim bizde yaptık kuran okuttuk

sabah herzamanki gibi geç kalktım.oğlumda uyandı.mama yaptım ona azcık oynadık falan.sonra odun kestim soba için.öyle geldim işe.büdüşüm gece üstünü açıp durmuş üşümüş.

aaaaa nevgülcüm misafir rızkıyla gelir 9 tane 8 bırakırmış 1 kendi yermiş bende sölenince eşim öle der hep
ve banada hep öle davetsiz gelir ben alışkınım zati babamın evindede misafir eksik olmazdı oyüzden benim buzlukta ne ararsan var boş zamanımda yapar atarım napim kocada pek sever misafiri

patikim ne o ses sedan yok küstünmü tatlım

patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…