Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin tonyalı..afiyet olsun..bende yedim :)

büdüşün nasıl???

sanada balım.büdüşüm gece üstünü açıp durdu.sabah bi baktım elleri buz gibi.döfeceğim seni açma üstünü diyorum gülüyo. akşam msn de babasıyla görüntülü konuştuk.babasını görünce gülüyo babbaa baaa diyo.

ayy kıyamam büdüşüneeeee...oda özlemiştir babayııı

anaaaam şu patik garusuna bak iyice alıştı haaaa böle güzelliklere kıskandım vallaaaaaa bugünde bişe söle yarın yenisi gelsin seni seni kocana naz yap da gönlün masan şenlensin dimi sevindirik oluyon yaaaa

ayy kıyamam büdüşüneeeee...oda özlemiştir babayııı

ooo dün akşam arkadaşım geldi bize eşiyle.ay dili bi açıldı.onun babbaa baabbaaa demesinden konuştuğumuzu anlamaz olduk en son verdim ağzına yalancı emziyi sussun diye.

Son düzenleme:

bizimi kıskandırmaya çalışıyo nee. Biz eşimle küstüğümüzde çiçek alırdı.artık çiçek alma solup gidiyo kullanabileceğim bişey al diyorum.

ooo dün akşam arkadaşım geldi bize eşiyle.ay dili bi açıldı onun babbaa baabbaaa demesinden konuştuğumuzu anlamaz olduk en son verdim ağzına yalancı emziyi sussun diye.

oyyy bebişim özlemiştir kız babasını öp benim yerime oĞLuşunu

aaa sürmeneli arkadaşlarım var benim:)))

canım eşim göreleli..
Ben eşimden ve ailesinden çok menunum.. çok seviyorum onları.. Bu yüzden şanslıyım:)

bende kaynanam ve eşimden çok memnunum ve tüm akrabalarından ayrıca karadenizli olmak gurur verici hemde benim canım kaynanacığım bitanedir o allah razı olsun ondan

merhabalar.....bir slm verem sonra geçmişi okurum...
Hava neden böyle soğuk ki.....hey ya bir yaz gelmeyecek sanırım...

hoşgeldin cnm bebiş haberini okudun mu darısı başına inş.

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?
BRCK tebrik ederim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

böcüğüm diş buğdayında hazırladığın buğday misafirlere ikram ediliyor. içine alın yüzüğünü atıyorsun. hangi tabakta çıkarsa o bebeğe tepeden tırnağa giysi ve hediye alıyor. komşulara verildiğini duymadım. bende vereyim o zaman. evde ikramlar hazırlanıyor. diş şeklinde pasta yaptırılıyor. bend değişik birşeyler var mı diye sordum iyi oldu. öğrendiğim şeyler oluyor.
kendimizle ilgili bir çok şey içimde kaldı. oğluma en iyisi olsun istiyorum.

kızlar bu arada bakıcımız iyiymiş inşallah devamlı gelirde oğluşum düzene girer.
sabah ilk göründüğünde ağlamış yavrun. hiç böyle huyu yoktur. ayrıca daha önce tanışmışlardı. anneannesine bakıp bakıp ağlamış, şaşırdım.
uyuyup uyanınca gülmüş allahtan.

Son düzenleme:
birsencim benim teyzemin kızının eşi de karadenizli, eniştelerim içinde en çok onu severim. çok sıcak birisi. oturup sohbet ederiz. öbürleri çok soğuktur, konuşmazlar.
kuzenimde kaynanasından çok memnun.

bencede çok özledi.ben masus gel babası gel al enesi diye sesleniyorum.bu hemen heyecanlanıyo uçacak nerdeyse gözü kapıda kalıyo resmen.öperim canım öpmemmi.
birseeeeeennnnnn sana bir teklifim varrr kaynanaları değiştirelimmi nasılsa sen uzak duracan. valla bende hakkını yemeyim benimkinin.oğlumu bırakıyorum ona göz kulak oluyo.düşünmüyorum fazla.rabbim sağlıklarını versin.

ablam geldi aklıma 10 ay sonra bebişini bırakıp işe gittiği gün...
kızı kapıların arkasına bakıyomuş anne anne diye..
ablam beni aradı ağlıyo..ben annemi aradım oda ağlıyo..bebişte anne diye ağlıyo..
bende koptum telefonda hep beraber ağlamıştık ( çok zordur eminim anne için...

benimki daha küçük olduğu için anlamıyor tabi gidişimi. hissediyor, ama gülüyor onu öpünce.
bende düşünüyorum arkamdan ağlayınca napıcam diye

sağol balcım!

bişeyden huzursuz olmuştur melodi inşallah bakıcınız bırakmaz onu.valla dünde ben eltime dedim.biz tartışsakta birbirimize kızsakta oğlumu bırakmayacaksın.çünkü zor oluyor birine alışıyor sonra başka biri.görümcem bakıyodu bir tartışma oldu eşime dedim git açık açık sor bakmak istiyomu istemiyomu diye.sormuş eşim kafam kaldırmıyor demiş.onunda kızı var oğlumdan 1 ay küçük.başta her şeyi konuşmuştuk.kafan kaldırmazsa bakamazsan haberimiz olsun dedik.bakarım dedi.sonra malesef oğlumla benle hiç alakası olmayan bir sebepten dolayı ailesine kızdı eşime bakamam kafam kaldırmıyor demiş.olsun dedim kaldırmazsa kaldırmasın.bide arada annesine diyomuş yok yaz gelecek yok temizliğim var boyam var.yok evde bakan bukar paraya bakmaz bunları duyunca daha bi sinir oldum.sanki silah tuttuk kafana.alt tarafı öğlen 12 de gelip alıyodu en geç akşam 4 bucukta alıyodum oğlumu 300 tl veriyoduk.hanfendiye az gelmiş para.herşerde bir hayır var allahtan ailesiyle o olay olduda gerçek yüzünü gördüm.bana para için bakacak biri lazım değil.eltimlede aynı apartmandayız gelip yemeğini veriyo alıyo evine çıkarıyo uyku saatinde babaannesi getirip evde beşiğinde uyutuyo.eltimde 150 geçiyo gönlümden demiş eşime,eşimde ben sana 200 verecem yeterki oğlşuma iyi bak demiş.öyle eltimle anlaştık.

Son düzenleme:
melodicim küçük olması daha iyi daha kolay alışır cnm..belkide bilmeden üzdüm seni ya..aklıma geldi birden..üzdüysem kusura bakma cnm...

nevgül görümcen paraylamı bakıyor??? ben bunu heralde pek kabullenemem..
halası değilmi ya nevar yani baksa..akrabaların parayla bakması benim pek hoşuma gitmez
ama gerçekten ihtiyacı vardır ozmn zaten gönlümden ne geçerse veririm ama şart şurt sunmaları hoşuma gitmez sanırım...

nevgülcüm, eltinle anlaşmanız çok iyi olmu.... hem aynı apartmanda olması da iyi.. umarım sorun çıkmaz canım...

melodicim... inş. seninde bakıcın sorun çıkarmadan devam eder...

hala parayla mı bakarmış. pessssssss diyorum yani. senin iş saatlerin nasıl? 12 de alıyor demişsin. o saate kadar kim bakıyor.
inşallah bırakmaz bizde baştan söyledik çocuk için zor olur diye. zaten eşimin işyerinde olduğunu gördü zaten.

yok be canım üzmedin ben zaten bu konuyu hep düşünüyorum. abimin oğluna da biz baktık. o da hemen ağlamaya başlardı. bu nedenle biliyorum ne zor olduğunu.
bende hala larak 5 sene baktım evimizde annemle beraber.
para ben almıştım ama o zaman çalışıyordum yengem sen bize gel çalışma ne kadar alıyorsan ben vereyim demişti. bende kabul etmiştim.
ama dediğin gibi parayla bakılması pek hoş değil.

nevgülcüm, eltinle anlaşmanız çok iyi olmu.... hem aynı apartmanda olması da iyi.. umarım sorun çıkmaz canım...

melodicim... inş. seninde bakıcın sorun çıkarmadan devam eder...

inşallah canım!

melodi ben diycektim sen ağzımdan aldın...o duruma karşı değilim çalışmasını engelliyorsam o başka tabiki..orda çalışma burda çalış misali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…