ahhhhh kızlar geçmişi okudumda yarama tuz bastınız benim hersabah yaşadıklarım offff offff
kızım çok ağlıyor anneme gidiyoz kendi montunu çıkarınca bide mont diyemiyo anne monunu kayt diyo otu otu diyo bana şarkı sölüyo dans ediyo dikkatimi çekip unutturmaya çalışıyo güya gidicem ya ovarya o neler yapıyo anlatsam bide dede diyo babam mama (yani mama alıcak)anne rııııı(oda süt alıcak)sonra diyoki anne rıııı yok gitmemem için onun için ağlaya zırlaya geliyom bide geç kalıyom
hele bu 2 haftadır daha baskın ve akşam gelincede trip yapıyo konuşmuyo tükürüyo o küçücük aklıyla neler yapıyo
bakalım biz ne yapacağız?Ben herhalde çaktırmadan evden kaçarım becerebilirsem.
Yengem öyle yapıyordu çünkü. çantasını ayakakbısını kapıya koyup montu elinde ben oyalarken gidiyordu. Yeğenim ağlıyordu tabi ama annesi olsa yapışır bırakmazdı.
ayy anlatmayınnn içim acıyooooo...ablamın yaşadıkları geliyo aklımaa
canım öle yapmamak gerekiyormuş bebekde büyükde olsa konuşup anlatmalıymışız uzmanlar söylüyo doğru olan buymuş bende öle yapıyorum zati annem bakıyo benim annem genç 42 yaşında maşallah benden çok o anlatıyo susmuyo ve kaçınca küsüyolar bide
ahhhh balım napalım ya çok üzülüyorum çalışmasam diyorum ama ben evde yapamam bu aralar zati kızım öle yaptığı için eşim çalımasan nasıl olur diyo annemde biraz daha bak kızına sonra çalış diyo anneme sen yoruluyonda mı istemiyon dedim bakıcı tutarım o zaman diyincede çok kızdı bana ben ona bakmam mı ne saçmalıyosun ben çocuğu düşündüğüm için dedim diyo napcam kızlar yaaaaaaa
ahhhh balım napalım ya çok üzülüyorum çalışmasam diyorum ama ben evde yapamam bu aralar zati kızım öle yaptığı için eşim çalımasan nasıl olur diyo annemde biraz daha bak kızına sonra çalış diyo anneme sen yoruluyonda mı istemiyon dedim bakıcı tutarım o zaman diyincede çok kızdı bana ben ona bakmam mı ne saçmalıyosun ben çocuğu düşündüğüm için dedim diyo napcam kızlar yaaaaaaa
cnm ihtiyacın varsa çalışıcaksın ..sonuçta yine yawrun için çalışıyosun..ilerde şartları daha güzel olsun diye..eğer ihtiyacın varsa çalışmaya duygusal düşünme derim..işin içinden çıkamassın..benide annem küçükken bırakmış çalışmış..şimdi iyikide çalışmış diyorum..hem emekli oldu hemde bizi güzel şartlarda büyüttü..
canım maddi olarak durumun iyiyse bence çalışma. en azından bir süre. benim imkanım olsa çocuğumun yanında olurum. bende bir programda dinlemiştim anne imkanı varsa 3 sene çocuğuna kendi bakmalı diyor. bizim ülkemizde zor ama imkanı olan çocuğuyla kalsın bence.[/QUOT
MADDİ DURUM İYİ ALLAHA ŞÜKÜR AMA OKUDUM BOŞUNAMI OKADAR YANİ BİDE BEN ÇALIŞMAYA ALIŞTIM YAPAMAM YANİ BEN ZATEN 2 AY ÖNCE BAŞLADIM TEKRARDAN İŞİME KIZIM 19 AYLIK OLANA KADAR ÇALIŞMADIM YANİİİİ BİDAHA ÇIKMAKDA İSTEMEM İŞİM VE KONUMUMDA İYİ MEMNUNUM
bişi sorcam süt ıznı vermezse işyerı nolur
işten çıkarabılıyorlar mı
keşke doğurunca 5 gün tatil 2 gün çalışma olsa :))
3 sene böyle olsun nolcak yaa
e yapışıyo oraya bi halt göremiyom :) fotosu ilgi çekiyo felan..gitmiş şimdi sanırsam ,yok..patik niye sinir oldun okdann o reklema??
senidemi üzdüm kusra bakma cnm...
ahhhhh kızlar geçmişi okudumda yarama tuz bastınız benim hersabah yaşadıklarım offff offff
kızım çok ağlıyor anneme gidiyoz kendi montunu çıkarınca bide mont diyemiyo anne monunu kayt diyo otu otu diyo bana şarkı sölüyo dans ediyo dikkatimi çekip unutturmaya çalışıyo güya gidicem ya ovarya o neler yapıyo anlatsam bide dede diyo babam mama (yani mama alıcak)anne rııııı(oda süt alıcak)sonra diyoki anne rıııı yok gitmemem için onun için ağlaya zırlaya geliyom bide geç kalıyom
hele bu 2 haftadır daha baskın ve akşam gelincede trip yapıyo konuşmuyo tükürüyo o küçücük aklıyla neler yapıyo
ülkenin şuanki durumuna şükür ilerisi çok fena olucak ,insanlarımız saf saf takılıyorlar cahilce offf...valla benm bu ülkede çocuk doğurasım gelmiyorbalcım evet ihtiyacımız olduğu için çalışıyoruz ama birçok şeyini göremiyoruz.
şimdi ek gıda almaya başladı kimse benim gibi yediremiyor. annem yaptığı şeyleri anlatıyor şaşırıyorum bana yapmıyor çünkü. anneler çocuğu ile ilgilense daha iyi olur amaülkemizde maalesef böyle bir imkan yok.
norveç te anneler 3 yaşına kadar çocuğuna kendi bakıyor+devlet maaşını ödüyor+çocuğa yardım yapıyor.
bizde de yardım yapılıyor 10 tl cik.
keşke doğurunca 5 gün tatil 2 gün çalışma olsa :))
3 sene böyle olsun nolcak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?