Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anam çok fena bakalım oğlum bana neler yapacak.

bakalım biz ne yapacağız? ben herhalde çaktırmadan evden kaçarım becerebilirsem.
yengem öyle yapıyordu çünkü. çantasını ayakakbısını kapıya koyup montu elinde ben oyalarken gidiyordu. yeğenim ağlıyordu tabi ama annesi olsa yapışır bırakmazdı.

canım öle yapmamak gerekiyormuş bebekde büyükde olsa konuşup anlatmalıymışız uzmanlar söylüyo doğru olan buymuş bende öle yapıyorum zati annem bakıyo benim annem genç 42 yaşında maşallah benden çok o anlatıyo susmuyo ve kaçınca küsüyolar bide

ayy anlatmayınnn içim acıyooooo...ablamın yaşadıkları geliyo aklımaa

ahhhh balım napalım ya çok üzülüyorum çalışmasam diyorum ama ben evde yapamam bu aralar zati kızım öle yaptığı için eşim çalımasan nasıl olur diyo annemde biraz daha bak kızına sonra çalış diyo anneme sen yoruluyonda mı istemiyon dedim bakıcı tutarım o zaman diyincede çok kızdı bana ben ona bakmam mı ne saçmalıyosun ben çocuğu düşündüğüm için dedim diyo napcam kızlar yaaaaaaa

bak bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. ama susmayıp ağlayacak arkamdan. püfffffffffffffffffffffffffffffffff!

cnm ihtiyacın varsa çalışıcaksın ..sonuçta yine yawrun için çalışıyosun..ilerde şartları daha güzel olsun diye..eğer ihtiyacın varsa çalışmaya duygusal düşünme derim..işin içinden çıkamassın..benide annem küçükken bırakmış çalışmış..şimdi iyikide çalışmış diyorum..hem emekli oldu hemde bizi güzel şartlarda büyüttü..

canım maddi olarak durumun iyiyse bence çalışma. en azından bir süre. benim imkanım olsa çocuğumun yanında olurum. bende bir programda dinlemiştim anne imkanı varsa 3 sene çocuğuna kendi bakmalı diyor. bizim ülkemizde zor ama imkanı olan çocuğuyla kalsın bence.

balcım evet ihtiyacımız olduğu için çalışıyoruz ama birçok şeyini göremiyoruz.
şimdi ek gıda almaya başladı kimse benim gibi yediremiyor. annem yaptığı şeyleri anlatıyor şaşırıyorum bana yapmıyor çünkü. anneler çocuğu ile ilgilense daha iyi olur amaülkemizde maalesef böyle bir imkan yok.
norveç te anneler 3 yaşına kadar çocuğuna kendi bakıyor+devlet maaşını ödüyor+çocuğa yardım yapıyor.
bizde de yardım yapılıyor 10 tl cik.

MADDİ DURUM İYİ ALLAHA ŞÜKÜR AMA OKUDUM BOŞUNAMI OKADAR YANİ BİDE BEN ÇALIŞMAYA ALIŞTIM YAPAMAM YANİ BEN ZATEN 2 AY ÖNCE BAŞLADIM TEKRARDAN İŞİME KIZIM 19 AYLIK OLANA KADAR ÇALIŞMADIM YANİİİİ BİDAHA ÇIKMAKDA İSTEMEM İŞİM VE KONUMUMDA İYİ MEMNUNUM[/QUOTE]

sen büyütüysen süper o zaman. ben 4 aylık bırakıp başladım işe. o zaman çalışmaya devam et tabi.

patik niye sinir oldun okdann o reklema??

senidemi üzdüm kusra bakma cnm...
e yapışıyo oraya bi halt göremiyom :) fotosu ilgi çekiyo felan..gitmiş şimdi sanırsam ,yok..

ayyy birsen nasıl içim ezildi yaa..ne zor bir durum..ayrıca dilinden nasıl anlıyon yaaa...rııı süt demek mi ,yemeli onu :))

ülkenin şuanki durumuna şükür ilerisi çok fena olucak ,insanlarımız saf saf takılıyorlar cahilce offf...valla benm bu ülkede çocuk doğurasım gelmiyor
2023 te neler olacak merak ediyorum ..cumhuriyetin 100. yılı seçilmiş özellikle ...
ahhh Atam neredesin
keşke doğurunca 5 gün tatil 2 gün çalışma olsa :))
3 sene böyle olsun nolcak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…