Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya kirada balım.yok para almam desede benim içime sinmez veririm yinede.verdiğim halde ücreti beğenmemesi çok üzücü.bide oğlumla benle alakası olmayan bi sebepten dolayı kızıp bırakmasıda sinir bozucu.

12 ye kadar babaannesi yanıonda.sabah ben 9 10 gibi mamaverip çıkıyorum evden.oğlum zaten 11bucuk 12 12 bucuğa kadar uyur genelde.sonrada kahvaltısını yemeğini veren birisi olması lazım.babaanne kaşıkla yediremiyo.diğer herşeyini yapıyor.yadiremiyo çünkü elleri titriyor.

ya kirada balım.yok para almam desede benim içime sinmez veririm yinede.verdiğim halde ücreti beğenmemesi çok üzücü.bide oğlumla benle alakası olmayan bi sebepten dolayı kızıp bırakmasıda sinir bozucu.

cnm haklısın ihtiyacı vardır benimde içim el vermez öyle bi durumda ama şart şurt şeklinde söylerseler zoruma gider bide beğenmeyip laf ederseler iyice üzülürüm..halası olcak yaa okdrda olsun yani..
en iyisi akrabayla alışveriş yapmamak...isteme veresiye dost kalalım ölesiye misal :))

sen süt iznini kullanıyordun değil mi günlük olarak?

kızlar bişy sorcam.
hani albüme resim ekliyoruz ya. dosya yüklediğimiz yer var. resimlerim orada duruyor onu nasıl siliyoruz bilen var mı?

aynennn.biz tamam bakmasın dediğimiz günün akşamı eltimle konuştuk anlaştık.ertesi sabah beni arıyoki çocuğu bana bırakırsanız bakarım o şekilde.öyle sinirlendimki kötü bişey dememek için kendimi zor tuttum.dedim tamam biz eltimle konuştuk o bakacak.

kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş...ohh iyi olmuş cnm
Rabbim veriyo işte kolayını...

sağ üst köşede dansla ilgili çıkan reklama uyuz oldum,zati belli olmasın sayfa die neler yapıyom burda...

bende burada ağladım (

melodi inş. bakıcım daimi olur...

bebeğin yabancı görünce öle yapmıştır belki ,zamanla alışır...
şunuda söyliyim tek bakıcı olmaması bir anne için iyi ,annen de yanında olması güzel..

çünkü bebek bakıcıya çok bağlanıyor annesinden öte görmeye başlıyor..evde tek o var sürekli çünkü..böle kalabalık olunca daha iyi bence...

nevgül yerim o tosuncuğu ben...üstünü açıyor demek,totosunu ısırmak lazım :)) babası döndümü ..ne kdr ço ksevince kim bilir baba diyo die

Son düzenleme:

sorma patiğim ya.bide ayaklarını beşikten sarkıtmaya çalışıyo.açıyo bacaklarını.darlığa gelmiyo benim oğlum.yalnız uyumak istediği zaman battaniyesiyle yüzünü komple örtüyo battaniyeye sarılıyo öyle uyuyo.daha gelmedi canım.haftaya çarşamba gelecek.evet çok sevinecek.

patik demek bakıcıya bağlanıyor ha. amaniiiiiiiiiiiin benim gibi kıskanç biri için isabetli karar olmuş. kimseye bağlansın istemiyorum.

kızlar bişy sorcam.
hani albüme resim ekliyoruz ya. dosya yüklediğimiz yer var. resimlerim orada duruyor onu nasıl siliyoruz bilen var mı?

kızlar soruma cevap yok mu?

kızlar az önce tesadüfen forumda dolaşıyordum ve izmir de üstelik bana çok yakın biri bebek bakıyormuş. telefon numarasını aldım aklımda olsun diye. bakalım lazım olur belki diye. bende şans bu kadar işte! neyse şükredeyim yine de!

ahhhhh kızlar geçmişi okudumda yarama tuz bastınız benim hersabah yaşadıklarım offff offff
kızım çok ağlıyor anneme gidiyoz kendi montunu çıkarınca bide mont diyemiyo anne monunu kayt diyo otu otu diyo bana şarkı sölüyo dans ediyo dikkatimi çekip unutturmaya çalışıyo güya gidicem ya ovarya o neler yapıyo anlatsam bide dede diyo babam mama (yani mama alıcak)anne rııııı(oda süt alıcak)sonra diyoki anne rıııı yok gitmemem için onun için ağlaya zırlaya geliyom bide geç kalıyom
hele bu 2 haftadır daha baskın ve akşam gelincede trip yapıyo konuşmuyo tükürüyo o küçücük aklıyla neler yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…