melodicim küçük olması daha iyi daha kolay alışır cnm..belkide bilmeden üzdüm seni ya..aklıma geldi birden..üzdüysem kusura bakma cnm...
nevgül görümcen paraylamı bakıyor??? ben bunu heralde pek kabullenemem..
halası değilmi ya nevar yani baksa..akrabaların parayla bakması benim pek hoşuma gitmez
ama gerçekten ihtiyacı vardır ozmn zaten gönlümden ne geçerse veririm ama şart şurt sunmaları hoşuma gitmez sanırım...
hala parayla mı bakarmış. pessssssss diyorum yani. senin iş saatlerin nasıl? 12 de alıyor demişsin. o saate kadar kim bakıyor.
inşallah bırakmaz bizde baştan söyledik çocuk için zor olur diye. zaten eşimin işyerinde olduğunu gördü zaten.
ya kirada balım.yok para almam desede benim içime sinmez veririm yinede.verdiğim halde ücreti beğenmemesi çok üzücü.bide oğlumla benle alakası olmayan bi sebepten dolayı kızıp bırakmasıda sinir bozucu.
12 ye kadar babaannesi yanıonda.sabah ben 9 10 gibi mamaverip çıkıyorum evden.oğlum zaten 11bucuk 12 12 bucuğa kadar uyur genelde.sonrada kahvaltısını yemeğini veren birisi olması lazım.babaanne kaşıkla yediremiyo.diğer herşeyini yapıyor.yadiremiyo çünkü elleri titriyor.
cnm haklısın ihtiyacı vardır benimde içim el vermez öyle bi durumda ama şart şurt şeklinde söylerseler zoruma gider bide beğenmeyip laf ederseler iyice üzülürüm..halası olcak yaa okdrda olsun yani..
en iyisi akrabayla alışveriş yapmamak...isteme veresiye dost kalalım ölesiye misal :))
sen süt iznini kullanıyordun değil mi günlük olarak?
aynennn.biz tamam bakmasın dediğimiz günün akşamı eltimle konuştuk anlaştık.ertesi sabah beni arıyoki çocuğu bana bırakırsanız bakarım o şekilde.öyle sinirlendimki kötü bişey dememek için kendimi zor tuttum.dedim tamam biz eltimle konuştuk o bakacak.
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş...ohh iyi olmuş cnm
Rabbim veriyo işte kolayını...
evet öyle valla.ay ben bugün çok konuştum haa.
ablam geldi aklıma 10 ay sonra bebişini bırakıp işe gittiği gün...
kızı kapıların arkasına bakıyomuş anne anne diye..
ablam beni aradı ağlıyo..ben annemi aradım oda ağlıyo..bebişte anne diye ağlıyo..
bende koptum telefonda hep beraber ağlamıştık( çok zordur eminim anne için...
sağ üst köşede dansla ilgili çıkan reklama uyuz oldum,zati belli olmasın sayfa die neler yapıyom burda...
bende burada ağladım(
melodi inş. bakıcım daimi olur...
bebeğin yabancı görünce öle yapmıştır belki ,zamanla alışır...
şunuda söyliyim tek bakıcı olmaması bir anne için iyi ,annen de yanında olması güzel..
çünkü bebek bakıcıya çok bağlanıyor annesinden öte görmeye başlıyor..evde tek o var sürekli çünkü..böle kalabalık olunca daha iyi bence...
nevgül yerim o tosuncuğu ben...üstünü açıyor demek,totosunu ısırmak lazım :)) babası döndümü ..ne kdr ço ksevince kim bilir baba diyo die
sağ üst köşede dansla ilgili çıkan reklama uyuz oldum,zati belli olmasın sayfa die neler yapıyom burda...
bende burada ağladım(
melodi inş. bakıcım daimi olur...
bebeğin yabancı görünce öle yapmıştır belki ,zamanla alışır...
şunuda söyliyim tek bakıcı olmaması bir anne için iyi ,annen de yanında olması güzel..
çünkü bebek bakıcıya çok bağlanıyor annesinden öte görmeye başlıyor..evde tek o var sürekli çünkü..böle kalabalık olunca daha iyi bence...
nevgül yerim o tosuncuğu ben...üstünü açıyor demek,totosunu ısırmak lazım :)) babası döndümü ..ne kdr ço ksevince kim bilir baba diyo die
kızlar bişy sorcam.
hani albüme resim ekliyoruz ya. dosya yüklediğimiz yer var. resimlerim orada duruyor onu nasıl siliyoruz bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?