Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

öğlen bir girdim...tam geçmişi okuyacağım pattttt net gitti yine
sinir oluyorum,komşularla ortak kullanıyoruz onlar modemin falan fişini çektimi kalıyoruz ortada ((
az önce deneyeyim dedim de girebildim,baktım geçmişe.....
ne zormuş yavruları bırakıp işe gitmek offf yaaa......
Allah'ım yardımcımız olsun onları kucağımıza aldığımızda....mis kokularından uzak kalmak zorunda olmayalım inşallah....

patikcim.......bu mesajına milyon kere katılıyorum.....ne kadar da doğru yazmışsın....
cehaletin bedelini bizler de ödeyeceğiz malesef......özellikle o sene neden seçilmiş acaba......hakkımızda hayırlısı tatlım....

bugün tükkanı ben açıyım dedim

günaydııınnn yavrularrr

günaydın cnm
hayırlı cumalar Rabbım herşeyın hayrlısını versın
sağlık sıhhat huzur kapımızdan eksık olmasın
Rabbım sağ elı sol ele muhtaç etmesın
evımıze halıl ıbrahım bereketı versın aminn

günaydın ve hayırlı cumalar kızlar...
güne mutlu başlamıştım ama şırnakta şehit edilen polislerden birinin bu gece kına gecesi olduğunu duydum haberlerde...davetiyesini gösterdiler ( herkes düğüne diye yola çıkmış..içim okdr acıdıki..Allahım bıraktıklarına nişanlısına,ailesine sabır versin...

sizide Teröre lanete davet ediyorum..Rabbim görsün bunları yapanları ya...

bende akşam ızledım ağladım durdum ne acı Allah sabırlar versın
diğer polıste öğretmen kontenjan bulamamış polıslığı secmış

Kızlarr bende sabah annemde kahvaltı yaparken izledim haberleri düğünü olcak şehide offf içim yandı inanın yemeyi biraktık annemle nasıl üzüldük annemde hayırlısı olsun evlendikten sonra olsaydı kı daha betr olurdu dedi çocuğu falan olursa diye düşündü her ikiside acı tabi allah ailesine sabır versin
allahım bu terörü kahretsin ne diyeyim vala yaaa

brck cnm nasılsın var mı bişey

Günaydın herkese.hayırlı cumalar olsun.ben haber falan izlemişyorum artık.polislerimize allahtan rahmet diliyorum.yakınlarınada başsağlığı.

Kızlar eşim sınavı tam sınırda puanla geçmiş şükür.çok heyecan yaptım çok karıştırdım dedi.ben daha yüksek puan bekliyodum 65le geçmiş.geçmiş ama sonuçta.bi arkadaşı 64 le kalmış ona üzüldüm.

Son düzenleme:
off ben artık izlemiyorum ,okumuyorum psikolojim dağılıyor bu haberler yüzünden

Rabbim herkesin sonunu hayır eylesin...

balcım işim pek yok ama tekim bugün anca yetişiyorum sorulan sorulara :))

nevgül hadi gözünüz aydın..ya ne sınavıydı bu ben atladım galiba onu...

arkadaşınada üzüldüm 1 puanla kaybetmiş mi ,sinir bozucu bir durum...

hayırlı olsun nevgül....
büdüş nasıl bakalım???

büdüşüm bu sabah erkenciydi.6 45 de uyandı.beşikte durmak istemedi.sardım battaniyesine aldım yanıma.biraz yattık.yüzümü sevdi okşadı.yalnız okşarkende çığlık atıyo.sonra yatırdım beşiğine uyudu.evden çıkarkende uyuyordu.

patiğim kolay gelsin cnm...
bende izlememeye çalışıyorum ama denk gelincede kayıtsız kalamıyorum cnm...
çoğu zaman kaçtım haberlerden...çok etkileniyorum..günlerce bunalıma giriyorum...
ama bu şekilde de herşeyden bi habermiş gibi yaşamak..başkalarının üzüntülerini görmezden gelmekte zoruma gidiyor...offf napçazz yaaaa....

neyse konuyu hemen dağıtıyorum..aklıma ne geldi..herkess ilk aşkını yazsın bakem :)))
zevkli gibi olcakkkk .....
ben anlatıyım ilk...6 yaşlarındaydım... komşuya gitmiştik...o sırada gökhan güney in filmi vardı...nasıl etkilendiysem o filmden..yolda dönerken anneme dedimki anne ben aşık oldum :)) gökhan amcaya

Son düzenleme:
nevgül hadi gözünüz aydın..ya ne sınavıydı bu ben atladım galiba onu...

arkadaşınada üzüldüm 1 puanla kaybetmiş mi ,sinir bozucu bir durum...

canım eşim avivaSA BİREYSEL EMEKLİLİK SİGORTA ŞİRKETİNDE İŞE BAŞLADI.BU SINAVDA DEVLET MÜSTEŞARLIĞININ YAPMIŞ OLDUĞU BİR SINAVDI.TAM İŞE BAŞLADI DEMEMİZ İÇİN BU SINAVI GEÇMEK ŞART.

balcım bende Tarık Akan a sürekli aşık olurdum kendimi diğer karakterlerin yerine koyardım hep

sonra tabi ilk okulda aşık olmuştum,çocukluk aşkları işte ne komiktik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…