patiğim kolay gelsin cnm...
Bende izlememeye çalışıyorum ama denk gelincede kayıtsız kalamıyorum cnm...
çoğu zaman kaçtım haberlerden...çok etkileniyorum..günlerce bunalıma giriyorum...
Ama bu şekilde de herşeyden bi habermiş gibi yaşamak..başkalarının üzüntülerini görmezden gelmekte zoruma gidiyor...offf napçazz yaaaa....
neyse konuyu hemen dağıtıyorum..aklıma ne geldi..herkess ilk aşkını yazsın bakem :)))
zevkli gibi olcakkkk .....
Ben anlatıyım ilk...6 yaşlarındaydım... Komşuya gitmiştik...o sırada gökhan güney in filmi vardı...nasıl etkilendiysem o filmden..yolda dönerken anneme dedimki anne ben aşık oldum :)) gökhan amcaya
kanamam oluyor cnm bakalım ne olacak beklemek zorundayım dimi böylebrck cnm nasılsın var mı bişey
nevgül...o yüzünü okşarken çığlık atıyomuş yaa..gözümün öünde canlandı..ham yapasım geldi...
anladım nevgülcüm hayırlı olsun öyleyse,iş için olmasına daha çok sevindim...
Ne sınavlar kazanılıyor sonuç alınamıyorya o zmn daha üzücü oluyor..işe yarıyor olması çok güzel...
brck dinlenmen lazım senin.iştemisin
uzanman lazım.
ve eşimle tanıştığımda bir aşkım vardı Mehmet Ali Alobora. perşembe günleri yılan hikayesi dizisini hiç kaçırmazdım müziğini son ses açardım. hatta eşim o zaman beni aramak için dizinin bitmesini beklerdi garibim.
memolinin o zaman ki kız arkadaşı doğa rutkaya gıcık oluyordum. ayrılsın diye çok dua ettim. duam kabul oldu.
allahım şimdi ne gülüyorum.
melodiii.....memolii...isminizde uyumlu :))
onu anladımda fedonun neresine aşık oldun...onca erkek varken yeşilçamda
mehmet ali alaboranın resimlerini ajandam vardı şiir ajandam ona yapıştırıyodumbende aşıktım ona geçenlerde elime geçti ne güldüm yaaa şimdi çok tipsiz
ben bide cenk toruna aşıktım...çılgın bedişteki oktaya...
kerim tekinede aşıktım
sağol canımsın.rabbim evlatlarımızın sağlıklarını versin.acılarını göstermesin inş.hepsi ana kuzusu.canı gönülden diliyorumki rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın.yok benimki ben ona sarılınca oda hemen elini yüzüme atıp sevgi gösterilerinde bulunuyo.babasıyla özellikle aramızda yatmaya bayılıyo.ortamıza alınca onu bi bakıp gülüyo bi babasına.bi onu okşuyo eliyle sonra birden dönüyo beni okşuyo.NEVGÜL eşinin sınavı iyi geçmiş çok sevindim. bebişinde çok tatlı maşşalah! benimki uyanınca yanımda fazla yatmıyor hemen sıkılıyor.
BRCK keşke bugünde gelmeyip dinlenseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?