Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Ben ilk ortaokulda aşık olmuştum.ama kendi içimde.kimse bilmedi.

NEVGÜL...o yüzünü okşarken çığlık atıyomuş yaa..gözümün öünde canlandı..ham yapasım geldi...

anladım nevgülcüm hayırlı olsun öyleyse,iş için olmasına daha çok sevindim...

ne sınavlar kazanılıyor sonuç alınamıyorya o zmn daha üzücü oluyor..işe yarıyor olması çok güzel...

çok sağol patiğim.evet düşük puan almasına rağmen işe yaraması çok güzel gerçekten.

:)) patik illa bizde yeşilçama gelin gitçekmişiz
bende sonra ilkokulda aşık oldum..nezmn uç,silgi vs istese ilk ben verirdim :)

hımmmm benim kimdi bakim? ilkokulda bir çocuk vardı. ondan hoşlanıyordum. ama tabi onun haberi yok. etrafında başka kızlar var. öyle kaldı...
ben uğur polat la fedon'a bayılıyordum ortason lise yıllarında. olgun erkeler hoşuma gidiyordu.
ve eşimle tanıştığımda bir aşkım vardı Mehmet Ali Alobora. perşembe günleri yılan hikayesi dizisini hiç kaçırmazdım müziğini son ses açardım. hatta eşim o zaman beni aramak için dizinin bitmesini beklerdi garibim.
memolinin o zaman ki kız arkadaşı doğa rutkaya gıcık oluyordum. ayrılsın diye çok dua ettim. duam kabul oldu.
allahım şimdi ne gülüyorum.

NEVGÜL eşinin sınavı iyi geçmiş çok sevindim. bebişinde çok tatlı maşşalah! benimki uyanınca yanımda fazla yatmıyor hemen sıkılıyor.

BRCK keşke bugünde gelmeyip dinlenseydin.

melodiii.....memolii...isminizde uyumlu :))
onu anladımda fedonun neresine aşık oldun...onca erkek varken yeşilçamda

mehmet ali alaboranın resimlerini ajandam vardı şiir ajandam ona yapıştırıyodum bende aşıktım ona geçenlerde elime geçti ne güldüm yaaa şimdi çok tipsiz
ben bide cenk toruna aşıktım...çılgın bedişteki oktaya...
kerim tekinede aşıktım

bende ılkokulda burhan a aşık olduydum5 yıl aynı sınıftaydık
hep o başkan ben yardımcısı olurdumortaokulda değişik okullara gttık
lısede falan aşkım hıc olmadıhep ders çalışırdım tenefuse bıle cıkmazdım

melodicim evde durunca iyice kafayı yiyorum kuruyorum düşünüyorum akşam annem gelicek o biraz telkin eder

melodiii.....memolii...isminizde uyumlu :))
onu anladımda fedonun neresine aşık oldun...onca erkek varken yeşilçamda

söylediği şarkılara sesine! adam evli üstelik
aşığınım yanımda olamasanda
aşığınım sana dokunamasamda
sonsuza dek aşığınım.

bende de posterleri vardı. eşim gıcık oluyordu

NEVGÜL eşinin sınavı iyi geçmiş çok sevindim. bebişinde çok tatlı maşşalah! benimki uyanınca yanımda fazla yatmıyor hemen sıkılıyor.

BRCK keşke bugünde gelmeyip dinlenseydin.
sağol canımsın.rabbim evlatlarımızın sağlıklarını versin.acılarını göstermesin inş.hepsi ana kuzusu.canı gönülden diliyorumki rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın.yok benimki ben ona sarılınca oda hemen elini yüzüme atıp sevgi gösterilerinde bulunuyo.babasıyla özellikle aramızda yatmaya bayılıyo.ortamıza alınca onu bi bakıp gülüyo bi babasına.bi onu okşuyo eliyle sonra birden dönüyo beni okşuyo.

peki şimdi kimleri karizmatik buluyorsunuz?henen söyleyim
ednan bey SELÇUK YÖNTEMsesine hasta olduğum tek kişi HALUK BİLGİNER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…