Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kanama az ozmn öylemi cnm??? sen yinede eve gitmeye çalış..iş bitmezzzzz
git evde uzat bacaklarını yat...

biricik cnm olur bencede şimdi hatta hamileliğin boyunca süredebilir normal cnm merak etme stres yapma bide senin dinlenmen ve iyi beslenmen lazım folikasit verdimi doktor vermeyedebilir kese belli oluncaya dek

kızlar bu konuyla çok meşgul ettim sizi ama napim ilk heyecan ilk gebelik tereddütler bitmez.ama aradım asistanı dediki.sizinkisi daha çk yeni bi gebelik kese bile yok kanda görünüyor.siz buraya gelseniz bile doktor bey bişi yapamaz dedi.yani bi kaç gün beklicem doktor sanırım duruma göre bakıcak beklemek istedi anlaşılan
Maltofer fol die bi folik verdi cnm demir falan yazıor

Son düzenleme:

ayyy hamilemisinnnnn allahh tamamına erdirsin canımmm

brck cnm benimde hamileliğimde doktor gebelik var ama kese yok demişti 1 hafta sonra kesede belli oldu endişe etme cnm sonra 1 haftaydı sanırım kalp atışları falan çok güzel heyecanlar kese gözükünce sana göstericek o an bile nasıl ağlamıştım unutamam kalp atışı zaten heyecanlı onda da ağladım öle işte zati ben çok sulu gözüm yaaaa

nevgül eşin kazanmış tebrikler cnm

ya bu gebelik kanda görünüyorsa ben hangi ara hamile kaldım

ilk başta zaten böle balon gibi bişii sadece kesee içinde pıt pıt bişi var ben 3. ayda şekil almış kafası kolları ayakları o zaman ağlamıştım

ladyyy bebeğe bi isim bulamadın haaa kızkardeşim de öle yaptı siz koyamıyonuz ben koyucam dedim hakket öle oldu bak seninkinide ben koycam sonunda

kızlar alıntı etmeyin silicem bi bakın anlarmısınız bilmiyorum

Son düzenleme:
73.13 cnm

ama 2 haftadır adetim ya :44::44:
demekki ovulasyon günü falan hikaye ya aadet haftamda tuttu yada geç döllendi

3,5 haftalık hamilesin canım yaklaşık. bende 2 gün adet görmüştüm üzerine oluo öle

ladyyy bebeğe bi isim bulamadın haaa kızkardeşim de öle yaptı siz koyamıyonuz ben koyucam dedim hakket öle oldu bak seninkinide ben koycam sonunda

koy canım koy bu dertten kurtar benii

brck büyütemedim.. ama sanırım kan değerlerini koydun..o her hastanede standart cnm...
senin değerini oraya göre bakıp bulcan kaç haftalık olduğunu..
bahat bu demi..

evet cnm 2-3 haftalık ozaman ama kese yok ortada o garip.
neyse bakalım herşeyin hayırlısı evet orası
sen nereye gtmiştin bide orayamı gitsem

brck büyütemedim.. ama sanırım kan değerlerini koydun..o her hastanede standart cnm...
senin değerini oraya göre bakıp bulcan kaç haftalık olduğunu..
bahat bu demi..

ben gördüm ama anlamıyon onlardan yaaaaa

ball sen nerde oturuyon kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…