Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evet cnm 2-3 haftalık ozaman ama kese yok ortada o garip.
neyse bakalım herşeyin hayırlısı evet orası
sen nereye gtmiştin bide orayamı gitsem

benimde 3 haftaydı kese oluşmamıştı 4 hafta olunca gittim oluşmuş çok minik demişti yaaa merak etme cnm

brckkkk...
sakın o hatayıda yapma...
4-5 doktora gittim hepsi başka bişi dedi...
bekle salı gününü ve her duyduğuna takılma....

birsen ist de oturuyorum :)
niye sordun cnmmm

brckkkk...
sakın o hatayıda yapma...
4-5 doktora gittim hepsi başka bişi dedi...
bekle salı gününü ve her duyduğuna takılma....

birsen ist de oturuyorum :)
niye sordun cnmmm

senin profilde trabzon yazıyoduda ondan cnm

Akşam eltim beni sinir etti.kaygana çıkmış onların evine kocasına demişki oğlum bu hafta sonu köye gidinde tarlayı ekin hep beraber.kayınım ben tarlamı ekicem gidemem demiş.eltim hemen atılmış.bu hafta nerden çıktıda haftaya 4 gün tatil varda ozaman gidelimde.kendinin tatili var(ana sınıfında temizlikçi)başka kimseyi düşünmez geriiii.kayganada demişki o hafta eşin çalışacak.buda demişki davuta nispet yapanın yerine ben çalışırım.her yıl köyde fıtığından şikayetçi olan kadın,geçmişi hatırlatıp hatırlatıp:yok siz bizi şöyle çalıştırdınız böyle çalıştırdınız deyip kocasını krizlere sokan kadın nedense şimdi kocasının yerine çalışmak ister oldu.kayganaya dedim valla haftayada gidilse cuma akşamdan gidilecek değişen bişey olmayacak.herkes işine geldiği gibi davranmasın dedim.onun tatili varsa bizim yok.gidip tek başına yapacaksa tarlayı yapar.

ya eşimle konuştuk akşam.dedim ona ömer etrafımda senden başka sevebileceğim bir insan yok.muhattab bile olmak istemiyorum dedim.güzel güzel anlaşmak varken illaki bir pürüzlük çıkarıcaklar.ben bunlarla bu şekilde yaşamak zorundamıyım dedim.sana bunları yaşattığım için özürdilerim dedi.

durup dururken adamın niye canını sıktınnnn...ne oldukine??kimsen bahsediyosun cnm...

lameeee:92::92:
ilk aşkını bekliyossss

hahahaa.. net hatırlamıyorum ki...

ama sanırım ortaokulda herkesin hasta olduğu kişiye... asıma aşıktım bende... kızların kendisinden hoşlandığını biliyordu, herkesle yakındı ama kimseyle de çıkmıyordu...

ama hayatımın hatasını yapmışım o zamanlar.... şişko bir çocuk vardı.. elle tutulan tek yanı masmavi gözleriydi... bana teklifte bulunmuştu ama ben kabul etmemiştim...
işte o çocuk varya o çocuk...... yıllar sonra beni face te buldu.... ahh ahhh nerde o eski c........
geleceği görseydim hiç red edermiyidm

:))
lamem baya baya bişeye benziyo galibaa :)) boşver cnmmm olan olmuş artık :))
benim ilkokul aşkım denizci olmuş.....bende facete gördüm ama pek değişmemiş aynısı :)

herkes face dıyınce bende baktım ama yokmerak ettıydım
ılk çıktığım ınsan evlendı düğününe gıttımılk sırada ızledım
askerı bı rütbesı var ama bılmım şimdık kıbrısta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…