Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

küçükken arkadaş ortamlarında yada mahalledeki kızlarla filan toplanınca
aramızda hepimizin takma ismi vardı...mesela benim aslıydı...
sizinde varmıydı kızlar?? yeni konumuz bu :)

küçükken arkadaş ortamlarında yada mahalledeki kızlarla filan toplanınca
aramızda hepimizin takma ismi vardı...mesela benim aslıydı...
sizinde varmıydı kızlar?? yeni konumuz bu :)

biz hoşlandığımız çocukların adını koyardık kız ismi

önce evemi alışmaya çalışıyor acaba.:44:

eve alışıp napacak ki? işi çocuk bakmak onunla ilgili şeylerle ilgilenmek.

bakıcımı? tuttun allah kolaylık versin inş iyi kalpli biridir...:44:

evet canım, iyi kalpli mi bilmiyorum ama nasıl bakacak onu merak ediyorum.

hala oldun erkeklerden hoşlanıyon zaar :))
sen ama görüntüye değil sanırım seslere hasta oluyosun :))

evet olgun erkek severim. kocemde olgundur.
seslerde önemli ama selçuk yöntem i çok karizmatik buluyorum.
uğur polatı da beğenirim hala.
şu an genç kuşaktan beğendiğim fatmagül de kerim!

bariş akarsu

evt zaman lazımmış harbı karışık bıraz

karşık değil be. acele karar vermeyim dedim.

nebilim melodicim ben başkasının evinde iş yapamamda ne olursa olsun.biraz kalıp o eve alışmam gerekiyor.oda belki öyledir.bebek bakımıyla alakası yok gibi duruyor ama.neyin nerde olduğunu bilmesi açısından ve yabancılık çekmemsi açısından alışma devresi olur diye düşündüm.gerçi senin annende yanındaymış sorabilirdi bilmediği birşeyi.

oğlum acıkınca mamasını hazırlamıyormuş. mama mutfakta herşey ortada yani. tezgahın üzerinde duruyor. kıyafetleri dolapta. anneme kıyafetlerini sorup üzerini değiştirebilir. oadsını süpürmüş, silmesi de gerekir söylemiştim. yorganı battaiyesi çarşafı hergün ya da gün aşırı silkenecek. çay içip bardağını tezgaha koymuş. insan en azından yedği tabağı, içtiği bardağı yıkar ki ben sabah bulaşık yıkayıp işe gelmiştim. akşamları da yıkıyorum artık. yemek beğenmiyormuş. annem öyle anlamış. kusura bakmasın ben ne yiyorsam oda yiyecek. bakalım bu 2 günde hoşuma gitmezse dün bahsettiğim bayanı ararım.

hııımmm bak bunlara hiçbişey diyemem.

melodi daha önce çocuk bakmamış bence bu bayan...acemi gibi..yada annenden çekiniyo :)

annesinden çekinse içtiği bardağı tezgaha koymaz.bebeğin odasını siler.yemek beğenmemezlik yapmaz bana göre.DAHA ÖNCE BEBEK BAKMADIĞIDA KESİN.

Son düzenleme:
bugünde aynıysa yarın burda konuştuğum hanımı ararım. ben mıy mıy insanları sevmem. aktif olması lazım. ilk gelen teyzemiz ne iyiydi kadın 60 yaşında ilk günden arı gibiydi. zaten annem olduğu için daha rahat olur. bakalım hayırlısı!

o teyze niye bırakmıştı cnm??

bebek bakmış mı bilmiyorum da yeğenlerine bakmış. annemden çekinse nolcak. annem mama hazışama üstünü değiştirme demez. ama her defasında mama getir, üstünü değiştir demek istemiyor. allahım ne zor işler. bide annem evde olmasa çocuğun hali nolur onu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…