o teyze niye bırakmıştı cnm??
oğlum acıkınca mamasını hazırlamıyormuş. Mama mutfakta herşey ortada yani. Tezgahın üzerinde duruyor. Kıyafetleri dolapta. Anneme kıyafetlerini sorup üzerini değiştirebilir. Oadsını süpürmüş, silmesi de gerekir söylemiştim. Yorganı battaiyesi çarşafı hergün ya da gün aşırı silkenecek. çay içip bardağını tezgaha koymuş. Insan en azından yedği tabağı, içtiği bardağı yıkar ki ben sabah bulaşık yıkayıp işe gelmiştim. Akşamları da yıkıyorum artık. Yemek beğenmiyormuş. Annem öyle anlamış. Kusura bakmasın ben ne yiyorsam oda yiyecek. Bakalım bu 2 günde hoşuma gitmezse dün bahsettiğim bayanı ararım.
melodi korkuyor anlamında çekiniyor demedim...belki utanıyodur yada kendini rahat hissetmiyodur..daha zaten kaç gün oldu adapte olamamıştır..yada annen ondan büyük ya acaba yanlışmı yapıyorum filan diyede pek yanaşmıyo olabilir..ama daha önce çocuk bakmamış gibi duruyo bence...
ohoooooo utanacaksa çekincekse bu işe kalkışmayacaktı. Annem mamasını hazırladıktan sonra ben ne naladım bakıcı işinden. çocuk bakmadığı belli çünkü biberonla mama yedirememiş. Kolunun birini kendi kolununaltına sıkıştırmış. Halbuki çocuğum biberonunu tutar yada benim elimi tutar öyle içer.
Ay ağlayım mı güleyim mi çocum neye uğradığını şaşırıyor. Huysuzluğu da ondan.
ohoooooo utanacaksa çekincekse bu işe kalkışmayacaktı. annem mamasını hazırladıktan sonra ben ne naladım bakıcı işinden. çocuk bakmadığı belli çünkü biberonla mama yedirememiş. kolunun birini kendi kolununaltına sıkıştırmış. halbuki çocuğum biberonunu tutar yada benim elimi tutar öyle içer.
ay ağlayım mı güleyim mi çocum neye uğradığını şaşırıyor. huysuzluğu da ondan.
selam napuyonuzzz ben iyiyim ders çalışıyom sınavım var spora başladım yarın bi hafta haftaiçi 3 akşam haftasonu cmt.gidiyomm sizleri çok özledim ne var ne yokk
NERELERDESİN SEN ŞEKER YAAA...çok ihmal ediyosun bizi ama....
bakak görek bakak görek
ohoooooo utanacaksa çekincekse bu işe kalkışmayacaktı. annem mamasını hazırladıktan sonra ben ne naladım bakıcı işinden. çocuk bakmadığı belli çünkü biberonla mama yedirememiş. kolunun birini kendi kolununaltına sıkıştırmış. halbuki çocuğum biberonunu tutar yada benim elimi tutar öyle içer.
ay ağlayım mı güleyim mi çocum neye uğradığını şaşırıyor. huysuzluğu da ondan.
şeker gelır gelmez bı posta dayak yedın
özür dilerimm :18: valla ders çalışıyom bazen msn de çene çalıyomm okadan
balım beniğm o beni döverde severdeee dimi kıııı
mazerete bak hele..özrü kabahatından büyük...ilerde heç gelemicen bebişin olunca napçan bakem
gebertirim walla:76:
bebiş olsunda gelmim dermişim:)) şaka şakaa gelirim yaa nie gelmimm
Pişşt fıstıklarNörüyosunuz ? Ballı kek nasılsın tatlış ?
wayyyy hain domdom wayyyyy
dimek bizi unutçan hee öylemiiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?