günaydın!
böcüğüm bende çalışıyorum yalnız değilsin merak etme!
hoşbuldum canım!
olmaz mı anlatayım:
dün eve gittim, telefonuma çağrı geldi. baktım bakıcı. dedim hayırdır işi bırakacağını mı söyleyecek. aradım:
ben yarın sizle bebek bakımı için görüşecektim, ama işim çıktı saat 5 te buluşalım mı dedi.
bende 5 mi dedim.
pazarda buluşabiliriz saat 12 de gelirim müsait misiniz dedi.
söylediklerinizden birşey anlamadım. sen ........ değil misin ben tuğra'nın annesiyim dedim.
ayyyyyyy ben yalnış aradım arkadaşımı aramıştım dedi.
sorun yok değil mi dedim.
yok dedi kapattı.
kontürüm yoktu fazla konuşamadım. ama sinir oldum. demek bize bakıcılığa gelirken başka yerleri araştırıyormuş. baştan söyledik. çocuk bir evde bir işte rezil oluyor,düzeni bozuluyor verebileceğimiz rakam bu sonradan vazgeçmeyin dedik tamam dedi.
giderse üzülmeyeceğim zaten istemiyorum, hiç bir şey yapmıyormuş.
kıyafeti değişmiyor, mamasını annem hazırlıyor, biberonla yedirmeyi beceremiyor, odası toz içinde, çarşaf battaniye silkelenmiyor. e ben ne anladım bu işten? insan bardağını tabağını yıkamaz mı? ne biberon yıkıyor, ne mama kaselerini.
şimdi ben para vermesem haksız mıyım? annem yoruluyor güya annem yemek yapıp rahat edecekti.
zaten oğlum sevmemiş, kucağında çok huzursuz oluyormuş.
şurda 1 ay sonra izne ayrılıcam ama hiç huzurlu değilim.
ne biçim ınsanlar var
güya o işi garantı edıp sana işi bırakcam dıycek aklınca
madem beğenmedın olmadı yapamıyorum de değil mi
bence ondan bakıcıyı bırak garu olmazkedı bılem mıçınca örtüyo üstünü ne demek tabağını yıkamıo
gönülsüz iş olmaz
bence o cıkıom demeden cıkarın gtsın
gıcık oldum çünkü
ya bide eşimin müşterisinin arkadaşı. kadın ilk defa çocuk bakıyor ama iştahı açılmış. en baştan dedik. çocuk perişan oluyor diye. zaten bu olay olmasaydı yine gönderecektim. çünkü dediğim gibi bişey yapmıyor. bide verdiğim parayı az buluyorlar.
günaydın kızlarr....
melodicim... ne şanssızsın sen yaa.....üzüldüm gerçekten... umarım çok memnun kalcağın biri en kısa zamanda karşına çıkar...
günaydın kızlarr....
melodicim... ne şanssızsın sen yaa.....üzüldüm gerçekten... umarım çok memnun kalcağın biri en kısa zamanda karşına çıkar...
gunaydın birsens cim
günaydın lamecim nasılsın
günaydınnnn fıstıklarrrrr iyi bir gün geçirmek dileğiyle
inş. canım.evet şansız olduğum doğru. oğlum şanslı olur inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?