Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Birsens cim bebeğimi düşürdüm

ayyy canım benim yaaa üzülme tatlım daha çok yeniydi hayırlısı olsun inş. bidaha ki sefere sonu mutlulukla sonuçlanır inan ben inanıyorum yıpratma kendşni sakın cnm

canım gerçekten çok üzüldüm....

ama hayırlısı buymuş.. böyle düşün....

canım yaaa ne diyeceğimi bilemedim!
herşeyde vardır bir hayır sakın üzme kendini!

çok saolun kızlar yiyecek ekmeği yokmuş demekki bebeğimin..Alllahım kimseyede yaşatmasın...Kimyasal gebelikmiş yaşadığım...

Kimyasal gebelik, normal bir gebelik olmayıp, döllenen yumurtanın sağlıklı bir embriyo gelişimi ile devam edememesi ve gebeliğin sadece laboratuar tetkikleri ve gebelik testleri ile tespit edilmesidir. Gebelik testlerinde gebelik hormonu BHCG yüksek yani (+) çıkmasına rağmen hiçbir şekilde sağlıklı bir gebelik ürünü oluşamaz ,rahim içine yerleşemez ve düşük ile kendiliğinden sonuçlanır. Kimyasal gebelik sık görülmekte olup bir çok kadın bunun farkına varamamakta ve normalden biraz fazla veya düzensiz adet gördüğünü zannederek aslında düşük yapmaktadır. Kimyasal gebeliğe bazı hekimler “sessiz düşük” olarak da isimlendirmektedirler. Kısacası döllenme olur fakat döllenme ürünü rahim içine yerleşmez ve sessizce, adet kanaması ile birlikte düşer. Bu durum sadece gebelik testleriyle anlaşılabilir.
Kimyasal gebelik tespit edildiği zaman bazen dış gebelik şüphesi doğurabilir, fakat düzenli takip edilen B HCG değerlerinde hızlı bir şekilde düşme gözlenmektedir, Kimyasal gebelik kürtaj veya tıbbi bir müdahale gerektirmez, takip gerekmektedir

günaydın hatunlar....

brck üzülme sakın cnm..hayırlısı diyelim..her işte bi hayır vardır...
sağlık bebişler zaten tutunurmuşş...ve her ilk gebelikte olabilirmiş bu tür düşükler...

aaaa melodi daha haftanın ilk günü ne öle şansızım falan çok şanslısın allah sana yavrunu nasip etti öle düşünme ne olduki hemmm isyanlardasın bak beterin beteri vardır herşeyde şükret

çok şükür yavrumdan yana şanslıyım, ama şöyle bir rahat edemedim bakıcı konusunda. ne rahat insanlar anlamıyorum.

günaydın hatunlar....

brck üzülme sakın cnm..hayırlısı diyelim..her işte bi hayır vardır...
sağlık bebişler zaten tutunurmuşş...ve her ilk gebelikte olabilirmiş bu tür düşükler...

çok saol cnm çok üzüldüm çok ağladım ama Rabbimiz ne yazdıysa onu yaşıyoruz şimdi iyiyim..
Doktorum dedi en azından hamile kalabiliyorsun bunun için sevinmen gerek en azından dedi..İnşallah yine yaşamam cnm.Bir dahaki ay kontrole gel tekrar dedi.

çok şükür yavrumdan yana şanslıyım, ama şöyle bir rahat edemedim bakıcı konusunda. ne rahat insanlar anlamıyorum.

olur olur inş.sanada iyi bir insan evladı denk gelicek .yavrularımızın hatırına allahım dualarımızı boş çevirmez inan tabiki zor zamanlar ama bunlarda geçer inşalaah melodicim sende rahata erersin.

benim doktorumda şanslısın çünkü kürtaja gerek kalmadı demişti...

ballll cnm sende düşük yaptın geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın

sağol cnm aminnnn
Rabbim kimseye yaşatmasın...

aynı şeyimi yaşadık seninle cnm acaba..
bende kürtaj olmadım şükür.
korunmana gerek yok dedi

bana kimyasal dememişti ama değerlerimiz yakındı seninle..143 filandı sanırım benimde
banada psikolojik olaraka hazırsan gerek yok demişti...

günaydın kızlar

brck üzülme bundada vardır bi hayır ilk gebeliklerin çoğunda görülebiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…