Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Kızlar kocişimin doğum günü ben ne yapsamki :26::26::26: Pastayı kendim hazırlıcam onu biliyorumda ne yapsam ne yapsam :84::84::84:

Kızlar kocişimin doğum günü ben ne yapsamki :26::26::26: Pastayı kendim hazırlıcam onu biliyorumda ne yapsam ne yapsam :84::84::84:

canım eşine nice seneler.....

canım slayt hazırlayabilirsin bir doğum günü şarkısınaa....

evede beraber giriyorsunuz, aklımada süpriz gelmiyorki...

ayyyyy kızlar ne güzel buluşmuşunuz yaaaaa

duyhascım eşinle birlikte nice mutlu seneleriniz olsun.bende bu sürpriz konusunda biraz yeteneksizim eşim genelde sürprizleri yapar bana sağolsun

organik saol canım benim senin dediğin çıktı biliyormusun

kızlar ne güzel buluşmuşsunuz yaaa
bal kız kaybolmadınmı karşılardaaa
kocişten nasıl izin çıktı kıs anlatsana ne güzel olmuş

duyhass nice senelere cnm...

ayy benimde hiç aklıma süprüz gelmiyooo
orjinal bişi bulursan bizede de cnm..

Sağolun kısçeler bugün küçük not defteri alıcam kalpli kalpli iyiki varsın diye yazıyr onlara sevgi sözcükleri yazıp yazıp yapıştırıcam uyuduğunda
Banyodaki aynaya seni seviyorum diye rujla yazıcam işyerinde küçük yaşpasta alıp öyle kutlucam akşamına bütün aileyi çağırıp doğumgünüsü öyle kutlucam sonra başbaşa kutlarız o zamanki pastayı yaptırcam

organik saol canım benim senin dediğin çıktı biliyormusun

kızlar ne güzel buluşmuşsunuz yaaa
bal kız kaybolmadınmı karşılardaaa
kocişten nasıl izin çıktı kıs anlatsana ne güzel olmuş

brck eşimle gittim cnm zaten buluşmamıza o vesile oldu..
maça gidicekti kadıköye...kızlarında aklına geldi benimde geldi ama dile getirememiştimm..
sonra şansımı denedim eşime sordum...vizeyi aldım ve buluştuk cnm...

bu arada merak ettim kızlarrr ilk defam ı buluştunuz başka tanışan buluşan arkadaşlar var mı?

cnm nezmn oldu ya ben farketmedim bilee...
hem niye rezil olasın normal olabilir cnm böle şeyler...

aa canım sen farketmedinmi... bize masa göstermeden birkaç saniye önceydi, tam köşedeki masadan bayan kaltı, bende atıldım o tarafa doğru, kadınla gözgöze geldik, meğerse lavaboya kalkıyormuş, hemen sonrasında da masa gösterdiler bize...

boşver iyi olmuş ona cnm...sahip çıksın masasına :)) o kalabalıkta bide şey etmeye gidiyo ya :))

Son düzenleme:
merhabalar kızlar

brck geçmiş olsun canım.
melodi bence bakıcı sizi bırakmadan siz işten çıkarın.sanki çok şey biliyor yapıyor da ücreti beğenmiyor hanfendi

oo kızlar maşallah ne güzel buluşmuşsunuz.hepiniz buluşursunuzda ben sizi ömrü billah göremem galiba

nevgülcüm bizde senle görüşürük kızzzzz bu yaz gelirsem nasip olursa inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…