Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hafta sonu eşimin köyüne gittik.mısır ektiiikk,fasulye ektiiik,lahana ektiikk,maydanoz ektiiik.salatalık ektiiik.ama yoruldukta.

bu akşamda camlara başlasammı diyorum acabaa.:44:

sorrma şu camları benimkilerde silincek gözüm kesmiyo silmeye kızım olmasa kızım bi rahat vermiyo suya elini sokar sandalyeye çıkar köpükleri yalar napim karar veremedim h.sonu kadın çağırmak istiyom ama ben birisi yapsa rahat olmuyom yine peşindn bişeler yaparım amannnnn dedimya takıntılıyım bu konularda

Son düzenleme:
bende bugün senden olmaya adayım karnım belim pek kötüüü
ha bu arada perşembe tatilmi kızlarrr 19 mayıs ya

benimde bütün vücudum ağrıyor, boğazım yanıyor, burnum tıkalı. uykum var deli gibi. :2:
ben tatil diye biliyorum hatta haftasonu ile birleşsin de 4 gün adam akıllı tatil yapayım. dinlenip uyurum oğlum uyudukça. dışarsı sıcak, nbinalar soğuk donuyorum. sıcak bişeyde yok.

melodiii geçmiş olsun cnmm...ama böyle kendi kendine iyileşemessin...vitamin takviye al yada bol meyve ye bence...

sağol canım. ilaç alıyorum, eşime söyledim portakal greyfurt al diye. bana en iyi gelen ilaç meyve zaten.

CNM PORTAKAL GREYFURTLAR pek iç açıcı değil zamanı geçti ama belkide kalmıştır kıyıda köşede iyisinden..ben sandoz alıyorum oda iyi geliyor..

yoruldum yaf gelemedim bi...

lamecim o ne demek bnm hatam rahat ayakkabı giymemişim...

bu arada ayalarımın tabanına kadar su toplamış komple yara her yeri sabah hangi ayakkabı denediysem can acısından attım...eski bir spor ayakakbım vardı en rahatı o geldi onu giydim geldim...

çok çok güzel bir gündüüü

bugün emlakçıyla görüştük evin değerini yüksek gösterecekelrmiş...

ben dün anlatırken masraflar var dedimde bankanın sadece %75 ini verdiğini demeyi unutmuşum..diyom cidden nie yetmiyo :))

Lamecim söylediğin kişiye şimdilik gerek yok gibi du bakalım gerekirse ben haber vericem sana tatlım...

bankalarda bnm puanım çok yüksek çıkmış ,e tabi gününden çok önce ödersen kredi kartlarını :)) birde o kadar yüksek meblalar ödedik..şükür onlar bitti..
şimdi ev borcu olcak hayırlısıyla....

böcük ctesi gezicektim pazarı demedim,
aksilik olursa kızlarla diye onu demedim hiç...
ama ctesi de ev bulduk onun araştırdık konuştuk emlaçıyla,şimdiki ev sahibimizle fln kaldı öylece..haftaya gidicez inş. kısmetse...

patiğim yaaa kıyamam ayaklarına....çok kötü olmuş yaaa...işllh hemencik geçer...

hadi hayırlısı ev işiniz cnm...işllh hayırlıysa hemencik oluverir...

patiğim küpelerimi taktım ben bugün çok güzel duruyor ya....keşke çok şey alsaydımmm...flarımıda taktım...oda çok hoş olduuu...iyiki almışız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…