yoruldum yaf gelemedim bi...
lamecim o ne demek bnm hatam rahat ayakkabı giymemişim...
bu arada ayalarımın tabanına kadar su toplamış komple yara her yerisabah hangi ayakkabı denediysem can acısından attım...eski bir spor ayakakbım vardı en rahatı o geldi onu giydim geldim...
çok çok güzel bir gündüüü
bugün emlakçıyla görüştük evin değerini yüksek gösterecekelrmiş...
ben dün anlatırken masraflar var dedimde bankanın sadece %75 ini verdiğini demeyi unutmuşum..diyom cidden nie yetmiyo :))
Lamecim söylediğin kişiye şimdilik gerek yok gibi du bakalım gerekirse ben haber vericem sana tatlım...
bankalarda bnm puanım çok yüksek çıkmış ,e tabi gününden çok önce ödersen kredi kartlarını :)) birde o kadar yüksek meblalar ödedik..şükür onlar bitti..
şimdi ev borcu olcak hayırlısıyla....
böcük ctesi gezicektim pazarı demedim,
aksilik olursa kızlarla diye onu demedim hiç...
ama ctesi de ev bulduk onun araştırdık konuştuk emlaçıyla,şimdiki ev sahibimizle fln kaldı öylece..haftaya gidicez inş. kısmetse...
"amin balcım inşallah...
bende yüsüğümü taktım,çok beğendiler :)
küpelerle şalı da takıcam yarın :)
bu akşam yazlıkları çıakrtayımda bi :))
güle güle kullan cnm sende ....
birsen demek meleğin köpükleri yalar ,yemeli onu yemeli :)))
çok gülüyorum çocukları izlerken ben yaaa,halleri şahane...sonra alıp sıkasım geliyo,kıyamıyorum ...
anne babalarına sormalı tabi birde bu hallerini...[/QUOTE
ayyy sorma patiğim ya ne maymunluklar yapıyo şimdi bi görsen dün oyuncağını kırmış( ilk defa) elini ağzına koymuş anne bak aaaaaaaaaa diye şaşırıyo güya yerim ben bitaneciğimi
patik ben bide çok düşkünüm yavruma herkes bana öle diyo bilmem yengeç burcuyum ya çok anaçım annemede öyle düşkünüm benimde yapım bu
bana yazlık demeyin offfff
bütün yazlıkları yıkadım kışşlıkları kaldırdım attım salona daha onlar vakkumlanacak...
kuruttum yazlıkları hepsi ütüyü bekliyor yüzlerce varlar ne zaman bitecek acaba offfff
hanmlar merhablar =( herkesler iyidir umarım ben bırazcık hastayım =( 3gundur kafam kazan gibi ya boğazlarım iltap yapmış ama kafamı tutamıom öle enteresan yanı işe geldim aama elim iş tutmuo öle beklıom gözlerımde acıo burayada bakamıom hepinizi öpuom kendınıze cici bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?