Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

amin balcım inşallah...

bende yüsüğümü taktım,çok beğendiler :)
küpelerle şalı da takıcam yarın :)
bu akşam yazlıkları çıakrtayımda bi :))
güle güle kullan cnm sende ....

canım h.geldin hafta sonunuz ne güzel geçmiş kıskandım valla
ev işiniz de inş. hayırlısı ile olur cnm allh kolaylığını verir ödersiniz .rabbim ev alana yuva kurana bebişi olana yardım edermiş kolaylık veri inş. cnm

amin balcım inşallah...

bende yüsüğümü taktım,çok beğendiler :)
küpelerle şalı da takıcam yarın :)
bu akşam yazlıkları çıakrtayımda bi :))
güle güle kullan cnm sende ....
"
sende güle güle kullan cnm...yüzüğün gerçekten hoştu ama...
akşama bende çıkarıcam yazlıkları..kışlıklarıda gözümün önünden kaldırıcam sıkıntı basıyo kalın kalın gördükçee

aynen banada sıkıntı basıyor ,birde karıştı dolap onu alıyom kalın koyuyom diğerini çekşyom yok..tabi bunları sabah acele yaptığım için karıştı..hepsini kaldırcam nasılsa taşıncaz kısmetse bi yazlıklar kalsın...

bana yazlık demeyin offfff
bütün yazlıkları yıkadım kışşlıkları kaldırdım attım salona daha onlar vakkumlanacak...
kuruttum yazlıkları hepsi ütüyü bekliyor yüzlerce varlar ne zaman bitecek acaba offfff

Son düzenleme:
birsen demek meleğin köpükleri yalar ,yemeli onu yemeli :)))

çok gülüyorum çocukları izlerken ben yaaa,halleri şahane...sonra alıp sıkasım geliyo,kıyamıyorum ...
anne babalarına sormalı tabi birde bu hallerini...

Son düzenleme:
brckkk Allah kolaylık versin...
ben bütün yazlıkları jilet gibi ütüleyip hurçlara koyup kaldırmıştım
şimdi o yönden çok rahatım...

çizmeleri falan kaldırdınızmı kızlar?giymedim ama kaldırmadımda
dün montlar için askılı vakkumlu poşet aldım

Son düzenleme:
hanmlar merhablar =( herkesler iyidir umarım ben bırazcık hastayım =( 3gundur kafam kazan gibi ya boğazlarım iltap yapmış ama kafamı tutamıom öle enteresan yanı işe geldim aama elim iş tutmuo öle beklıom gözlerımde acıo burayada bakamıom hepinizi öpuom kendınıze cici bakın

brck portmantomda duruyo hepsini yıkayıp temizleyip kutulara koyucam okdr...

nblueee geçmiş olsun cnm..herkess gene hasta oluyo..lamemde izin aldı gitti öğleden sonra...

brck bende alcam nerden aldın vakumlu poşetleri

cnm geçmiş olsun kendine dikkat et yarın iyi olda gel

cnm heryerde oluyor laylonculardada var :)poşetçilerde falan var.ben en büyük boyunu aldım yorgan koymak için olanı kıyafet için ama baya büyükmüş yani.orta boy alcam
ben bi türlü kullanamıom vakkumlu poşetleri mutlaka patlatıyorum

patık haydı hayrlısı tatlım gönlüne göre bı ev buldun dımekcok cok sevındım darısı banaınş

çay ıle simit yıyen var mı

ana lamem gıttı mıgecmıs olsunn nesı vardı kı

mblue sanada gecmıs olsun cnm havalardan olmasınn

BRCK nası patlatıyon nan :))
ben kullanmadığım koltuklarımın yastıklarını vakumladım 6 tane filan bazanın altına koydum..yün yastıklarım vardı çok sert diye kullanmıyorum onlarıda vakumlayıp koydum ama patlamadı heçç..üstünemi oturuyosun yoksa vakum ederken...

böcük amin darısı isteyen herkesin başına...lamem zaten tam iyileşememiş..dünde sanırım deniz havası filan çarptı..işllh yarın iyileşip gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…