Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sağolan kızlar . burnum tıkalı oldu için azımdan nefs alıorum oda boğazlaırmı hasta edıo .burnm tıkalı sürkli etleri işişio doktor kçk bi amleıyatla halolur dedi .. bklım gidicem gene olımda kurtılım.yoksa pasao hasta olcam boğzlrımdan.

brck cnm çok geçmiş olsun . rabbım inş. yenıden nasip eder sağlıklı bi bebeğin olur inş.

herkesi öpüyorum ben çıkım bakamıom gözlerım avıo mucuk herkes iyi olsun

mbluecim çok saol cnm
geçmiş olsun dileyen herkese tekrar teşekkürler kızlar...Allahım bir daha yaşatmasın diyelim başka dicek bişide yok zaten.
sanada çok geçmiş olsun cnm benim

Ne geçmiş olsunu ne oldu kızlar ????
Selam bu arada Ballı ekmek nörüyon ?

OOO tanem hanımmmm sizmi geldiniz...
nerde geziyon nan ..bütün gün uyuyomusun???

hasta kızlar var onlara diyorlar bide brck bebişini düşük yapmış ona diyorlar cnm...

OOO tanem hanımmmm sizmi geldiniz...
nerde geziyon nan ..bütün gün uyuyomusun???

hasta kızlar var onlara diyorlar bide brck bebişini düşük yapmış ona diyorlar cnm...

Gel bi öpiim kız seni özledim
Hasta olan fıstıklara çok geçmiş olsun . Brck tatlım meleğine inan çok üzüldüm sanada çok geçmiş olsun :2:

Son düzenleme:
Hafta sonu düğündeydim şimdide oturmadan geldim Ballı ekmek
Çıkanlara iyi akşamlar .

selam kızlarrr
geçen hafta çarşamba gününden beri annemlerdeyz, sebep binamızın logarının tamiratı,
yan komşuya bizden su gidiyomuş , belediyede geldi bi haftadır suyumuzu kesti çalışma yaptı,, ayy deli oldukk, evimi çok özledim..
daha bugün gelebildim evime, eşimde birazdan gelicek,,

cumartesi kontoldeydik, bizim sıpa bağdaş kurup yattığı için göremedik pipisini :) ama kemik yapısından çatı yapısından yine erkek olduğpunu düşündürüyor dedi doktor teyzemiz,, herşeyimiz yolundaymış çok şükür,, hala kg almadm..

benden bu kadar...

brck.....hamişti ve bebişini düşürdü öyle mi ((
ya ne zaman oldu,hamiş olduğunu ben hangi ara kaçırdım....
canım hayırlı olsun diyemedim...ama çok geçmiş olsun,Rabbim daha sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin bir dahaki sefere.....üzme kendini,dinlen,moralini yüksek tut....

aaa brck düşük mü yapmış, çok üzüldüm ama demekki hayırlısı böyleymiş.. Allah gönlüne göre versin herkesin.

günaydın tanem

cotur demekkı utangaç senın prensyerım onu ben
herşeyın normal olmasına sevındım

günaydın kızlarrrr..

conturcum... canım herşeyin yolunda olmasına sevindim... ne güzel hiç kilo almamann.....inş. bizlerde öyle oluruz:)

Günaydın tekrar kızlar :))
Uğur naber kız ? Lamemmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…