Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sağol nevgülcüm hepimize kolay gelsin. havalar ısındıkça enerjim yerine gelmeye başladı. artık sabahları bulaşıklarımı yıkayıp öyle çıkıyorum. bi de oğlum dursa daha çok iş yapıcam ya. buna da şükür. eskiden odasından çıkamazdım fazla. şimdi evde ben nereye oda oraya gidiyor.

dünde benimkini babaannesi alıp üstkatta eltime çıkardı.ondan rahattım yani.

işlerim yoğun gelemiyorum ,küsmeyin banaa :)

ne güzel yaz geldi :))

19 mayıs tatil sanırım hiç ses seda çıkmıyor ama resmi olarak tatil sonuçta,bayram için birleştirme yapmazlarsa eğer....evdeki fazlalık eşyalaırmı toparlarım diyorum..iyi olucak bana..

fıtık ağrılarım hat safhada napıcağımı şaşırdım artık gece yatarken ağrıyla uyuyorumm ,uyanıyorum hala ağrıyor (
stres yaptım sanırım ,birde yoruyorum kendimi dinlenmiyorum hiç ondan olsa gerek...

patık benımde arttıbenımkı sanırım yataktan cunku sadece sabah kalkınca ağrım oluyo
en kısa zmanda değiştırcem yatağı
sende yorma kendını ben cam falan sıldığım hafta daha kötüydüm

ben bıgünde hepsını sılmıştım cam derdım yok bıdahakı ay halılarımı vercem o kadan
koltuk kılıflarımı değiştırmeyi düşünüyorum

ben yemeğimi yedim geldim.
patik geçmiş olsun.
inşallah haftasonuyla birleşirde adam akıllı tatil yaparım. tatil dediğime bakmayın ev işiyle uğraşıcam. çok işim var çoooooooooook!
koltuk kılıflarını benimde yıkamam lazım artık.

böcük para sende harca gitsin...

bu arada markafonide hesabı olanlar baksın 10 tl bugün yüklemişler...sadece bugün için ama...

böcük para sende harca gitsin...

bu arada markafonide hesabı olanlar baksın 10 tl bugün yüklemişler...sadece bugün için ama...

cıx bu ay cok fakırım sn paracıklarımla ceyrek aldım kaldım ortada
h sonu çarşıya gıttım 10 tl harcadımılk defa cok az masraf yaptım
züğürttüm yanı

aa unuttum sonra kocemle çarşıya bıdaha gttım
kocem bana dermokil set aldı bıde cansis baby kolonyası
dermokil maskeye başladım ınş sonuç güzel olur
akşamları tonık nemlendırıcı 10 günde bı maske yapcem

aferin böcük birikimde yapıyosun he?bende sıkıldım artık haziran gelsede izne çıksam ağustosa kadar yokum inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…