Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Gunaydın kızlar...
adacım,coturum,tanemim saolun kızlarrr
bebeğinin iyi olmasına çok sevindim cnm maşallah hayırlısıyla kucağına alman dileğimle bir an önce
nasılsınız kızlarr

dün iş çıkışı camlara başladım.kaygananın odasında iki cam var onları sildim.perdelerini yıkadım astım.balkonu bir güzel yıkadım duvarlarını sildim. bugünde erken gidersem yatak odamla mutfağın camını silecem inş.yavaş yavaş halledecem temizliği.

ooo hamarat hatun.. valla bende şu camlara bir el atsam hiç fena olmayacak... ama olmuyor işte.... kadın tutucam sadece camlara...

canım gözün ayrdın.. regl olmuşsun...

slm herkese
nevgülüm bende dün eve gittim evi bi güzel temizledim bugünde mutfak camından başlicam inş.
bakalım ne kadar yapabilirsem gerçi bugün salı pazarda var ama napim bide benim 2 koca balkon var kapalı offfff onlar adamı öldürüyo yaa

ooo hamarat hatun.. valla bende şu camlara bir el atsam hiç fena olmayacak... ama olmuyor işte.... kadın tutucam sadece camlara...

canım gözün ayrdın.. regl olmuşsun...

valla lamemm korkunun ecele faydası yok dedim.giriştim.eşimle konuştuk akşam da 4 kez aramış duymamışım.nerdesin diyo dedim cam siliyodum duymadım.ya yorgun değilmisin ne camı diyo kızıyo.

allah kolaylık versin canım.besmele ile başla valla rabbim veriyor kolayını.kapalı balkonsa evet zordur.

temizlik yapanlara maşallah. ne kadar hamaratsınız. bakalım 19 mayıs tatiline göre bende başlıyacağım camlara yavaş yavaş. perdeleri yıkamaya başladım. evim iyice temizlensin artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…