hıı evde ağır eşyan var desenee.
nevgülüm canım iyiyim, sen nasılsın oğluş nasıl.
Bal, lame, patik, kelebek, böcük size de selamlar
hehe süpermiş.
2 hafta oldu seçim zamanı gitcekmiş.
Sesimi çıkarmıyorum. Annesidir. Gelsin. Kalsın.
Iyi gelinim
sağol canım çok şükür bugünlerimize.oğlumda iyi şükür.dün uykusu olduğu halde uyumak istemedi.sırf ben evdeyim diye.benimde tonlarca işim vardı.kızdımona biraz ama banamısın demedi.
yok canım sen bana bakmaTabikide gelsin kalsın.
kıyamam ona benn.
Kızma annesi.
özlemiş seni.
öyle ama işim olunca ve oda öyle mızmızlık yapınca deli oluyorum.sonra aldım kucağıma öptüm kokladım sevdim kedi gibi oldu.sokuldu ban sustu.
allah inşallah sabrını verir.
öyle ama işim olunca ve oda öyle mızmızlık yapınca deli oluyorum.sonra aldım kucağıma öptüm kokladım sevdim kedi gibi oldu.sokuldu ban sustu.
canım inş. tez zamanda dönerr...lamem saol cnm benim.annemsiz kendimi çok yanlız hissediyorum ben kızlar annem benim herşeyim sırdaşım dostum annem.çok iyi arkadaşız biz annemle.bu sene torunda oldu ona dahada zor geldi.duramaz seçime kadar gelir inş:)
ooo hadi bakalım....hoşbuldum lamecim.bende iyiyim.bu aralar bende bi temizlik aşkıdır gidiyor.bakalım nereye kadar.Dün sobayı kaldırdık.yatak odamın camını sildim.şimdi kaldı oturma odası ve mutfağın camı.onlarıda bugün hallederim inş.
bal, lame, patik, kelebek, böcük size de selamlar
inş canım.bana bak teselli al 4 yıl olacak benle.
aslında bende öle oluyorum ki sonra diyorum zaten günboyu seni görmüyo bari evde iş yapma
ne bu ya işte iş evde iş ah bu kadınlar bebelerin günahı ne ama
böcüküm, kızlar
hayırlı cumalar olsun..
hayırlı cumalar günaydınlarrrr herkese shewal böcük
günaydııın...
Kütahya daki herkese geçmiş olsun..gece gece çok korktuk valla,sokaklara döküldük...
titredim resmen şu evden çıkaydık sağ sağlim başka bişi istemicem..bir daha mı yüksek katlı binada oturmak Allah korusun....
Birsencim evet cnm öyle çok gezdikki artık bacaklarımda hal derman kalmadı...
Koç müzesini tam 5 satte bitirdik,herkese gitmelerini tavsiye ederim..Eski zamana götürüyor insanı..
oradan Eminönüye geçtik ,kapalı çarşıyı ,arka sokalarını talan ettik...
eminönüye giderken Aynalı Kasr ı gördük ,harika bir yer..
sabah 9 da çıktık evden, gece 9 da döndük :)
hiç durmadan yürüdük,bir yemek molasında oturduk birde eve dönerken araçta işte...
yorgunluktan duşa girecek mecalim kalmadı,tam biraz dinlendim giricem depremi hissettim :18:
iyi ki girmemişim dedim napardım üstüm başım yok,en korktuğum şey :18:
bir dahada korkudan giremedim zati içeri girdik 12 yi geçiyordu..o yorgunlukla 14 katı da nasıl indim ama korkudan :)
oooyyy hoşbuldum balım.budüşüm sabah uyanmamıştım.eltime çıkarmam gerekiyordu onu.kaynana hastaneye gitmişti kontrolu vardı.kucağıma alır almaz uyandı.çıkardım yukarıya arkamdan nasıl melül melül bakıyoo.
bal, lame, patik, kelebek, böcük size de selamlar
balcım sen naber.
eveeettttcanım inş. Tez zamanda dönerr...
Ooo hadi bakalım....
ömerinde glemiştir senin:)
canım arada uğra böyle amaa.... çok uzak kalmaa...
nevgül kaynanan senlemi oturuyo kızzzzz
Patikim ohh ohh talan etmişin eminönünü müzeyi
kızlarrr akşam bende misafir vardı oturmuş çay içiyoduk ama bişey hissetmedik sadce apt. Sesler geldi sonra karşı komşumdu zati misafir ne oluyo dedik tlf caldı deprem olmuş haber verdiler öle hemen ardından gümmmm diye ses azra bizim yatakta uyuyodu yatağına koymmayı unuttum yavrum düştü o hengameyle depremide unuttuk of kafayı yicektim kız düşünce elim ayağım titredi sinirlerim boşaldı çok şükür bişe yok
günaydın kızlar...dün bende öğleden sonra izin alıp kaçtım çok hastaydım...
depremi hissetmedim..uyuyordum..eşim uyandırdığında ama lambalar filan sallanıyordu..okdr hasta ve yorgundumki hemen geri yattım uyudum..zaten 5.kattan aşağı inmek deprem sırasında yanlış olurdu...
birsen Allah kormuş yawrunu....geçmiş olsun..
patiğim iyi gezmişsiniz...
bu hafta müzeler haftasıydı..ama sanırım yetişemeyiz...
napıyım cnm nerdeyse bayılcak duruma gelmiştim
ateşim akşama kadr düşmedi...şimdi yeni yeni kendime geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?