Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

inş canım.bana bak teselli al 4 yıl olacak benle.

haberim yoktu nevgul.
Allah sana da sabrını mükafatını versin.

Ulaaa niye sesiniz çıkmazz.KUŞMİ YEDİ DİLİNİZİ.

ANAAMM BİR YEMEK Mİ DESEM PİDEMİ DESEM KOKUSU VARKİ BAYILACAMM.

benimde göbüş çıkıyo bugün bi gaz zayıflama topiklerine katıldım.
yememem lazımm

canım arada uğra böyle amaa.... çok uzak kalmaa...

Lamecim aklım sizde canım ama fırsat olmadı.

bende öptüm böcükümm.

kıyamam onaaaaa.......

iiyi cnm sen nasılsın yoktun bayadır....

balcım iyiyim bende. yoğunluk.

sağol canım inşallah.

Kızlar dün ne oldu.biri telefonumu aradı.efendim demeden alo naber dedi.dedim pardon kimi aradınız.dedi ben arakadaşımı aradım ama sanırım yanlış oldu.evet yanlış oldu dedim.kapattık.sonra bir mesaj geldi.ben arkadaşım haliti aradım yoksa siz kızkardeşimisiniz.cevap vermedim bu mesaja hem oğlumla meşguldum hemde önemsemedim.sonra bir mesaj daha.eğer değilseniz nuranız kayıtlı silecem diye.bende, arkadaşınızın kızkardeşi olsaydım bunu konuşurken söylerdim.değilim.arkadaşınızıda tanımıyorum dedim.sonra bir mesaj daha,ben kendime arkadaş arıyorum,canıma can katacak iyi temiz aile kızı,diye.bende cevap verdim terbiyesizliğin luzumu yok.bu mesajları eşime okutursam görürsünüz temiz aile kızını.dedim.eşim geldi o arada anlattım ona.inanmadı dalga geçiyorum sandı.o arada bi mesaj geldi evliyseniz özür dilerim kusura bakmayın, diye.dedi şimdi arayıp ağzıma geleni desem yeridir.dedim boşver özürdiledi işte.bir daha yaparsa ararsın.

sağol böcük..ciddi değil boğaz enfeksyonu...

müzeler haftası 18-24 masyı arasıymış kızlar....haftasonu gidicekseniz çok erken gidin..çok kalabalık oluyor....

evt brck ücretsiz..ama yere batan sarnıcı ve dolmabahçe sarayı için geçerli değil...geçen sene gitmiştik topkapı sarayına..biraz kalabalık oluyo ama olsun...

nevgül nasıl telefonda tanıştınız??anlat bakem

brck selam canım
selam cnm..
evt brck ücretsiz..ama yere batan sarnıcı ve dolmabahçe sarayı için geçerli değil...geçen sene gitmiştik topkapı sarayına..biraz kalabalık oluyo ama olsun...
aa cumartesi gidebilsem keşke ama eşim yok yanıma birini bulsamda gitsem.yerebatana girmiştim serin baya:)kokuyo bide

patikçim....
ohh ne güzel gezmişsiniz...
bizde müze kartlarımısın süresi dolmadan bi gezebilseydik:)

deprem hakikaten çok şiddetliydi... rabbim daha kötüsünden esirgesin....

cnm bunda müze kartı geçmiyor çünkü özel müze,devlete ait değil..eşim ödedi emindeğilim ama 1 kişi 12-15 falan sanırım...

nevgülüm canım iyiyim, sen nasılsın oğluş nasıl.
bal, lame, patik, kelebek, böcük size de selamlar

özledik she cim..

birseen geçmiş olsun kıyamam o kadar sesmi çıktı birde..Allah korumuş..

dün günlerden ctesi sandım hep hatta saati kur dedi eşim ctesi ayarı 9 du dur dedim 8 yapayım :)

tabi perşembe ye göre çalmadımı saate bakmıyoz koce diyo hiç uykumu almamışım,bende dedim zaten saat 9 diil 8 ...

meğersem sonradan jeton düştü saat 7:15 te çaldı saat tabi

bu arada tek gün tatili olanların işi çok zor hiç bişi anlamadan bitiverdi,dinlenmeye eve vakit ayırmaya zaman yok...

bizde yarım gün geldik bana hep cumartesi gibi geldi.yarın gene dünü yaşamak tuhaf olacak
patik bizim bi gün işte anlamıorum hiç bişi

ben artık çalışmak istemiyorum...evimde oturmak,gezmek aklıma eseni yapmak istiyorum..
bıktım ya çalışmaktan...

biraz uzun ama sıkılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…