Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende iyiyim canım bizde bayramda falan gittikmi osmaniyedeler zaten çıkalım gezelim derim eşime eltin bana benziyormuş sonuçta tatil oralara kadar gitmişiz gezmeden olmaz :93: benim düğünde yaşanmışlar var bi soğudum sevmiyorum ısınamıyorum sırf eşimin hatrına zaten bazı şeylerde

canım doğru bende gezmeyi severim ama hergün hergün olmaz orasıbüyük evi gelen giden olur tabi kaynanam çok anlayışlıdır bende karşılığını vermek isterim hepde bizim dediğimiz istediğimiz olmaz tabiki evde oturalım hergün demiyorum herşeyin yeri ve zamanı var.anlayışlı olmak lazım

hanımlar herkese merhabalar hastalık badiresini yeni atlatıyorum amaa ağır mikroplarmış =)
kaç gundur gelemiyorum=( umarım herkeşlerin keyfi yerındedir= ) nasipse sınvlarda bu hfta sonu bitiyor. =)

dunde piknik yaptık heralar diğer arkadaşlar falan çok eylenceliydi =)

bugun de annemlre gidiyoruz kocacımın doğumgunu bugun =) ona üzerinde gitar olan bir pasta siparişi verdim umarım güzel olmutur=) eşim gitar aşığı olduğu için =) hedye oalrakda güzle bir eşofmn takımı aldım . =) ailelerle birlkte kutlıycaz umarım güzel geçer hepinizi öptum şşekerler =)

hepinizi öpüyorum hatunlar kendinize iyi bakın =)

mblue enıştemızın d günüsü kutlu olsun
benım pastalarımda uğur böcüklü oluyo hep
güle güle kullansınn

dün ılk okul arkadaşımla karşılaştım cocuk kocemle aynı işyerındeymış o benı tanıdı ben tanıyamadım
7.sınıfta sadece yarım dönem bırlıkte okuduk
ama sonra sonra hatrladım cok yramazdı

Hey nasılsınız güzel bağyanlar ?
Çok gripim donuyorum :2:
Blue eşinin doğum günü kutlu olsun seninle birlikte huzurlu süper bir hayatta nasip olsun .
Uğur naber kız ?

Son düzenleme:
neyseki geçmişi bitirebildim.....
çok şükür kimsede bir sıkıntı yok.....
yalnız nevgülcüm o kayganandan resmen nefret ettim desem yeridir....ne olur,kızım oğlum hoş geldiniz,çok yoruldunuz belli ama ellerinize sağlık karşılığını alacağız hepbirlikte dese çok mu zor sanki.....neden bu tarz şeyleri karşı tarafa yapmakta bu denli zorlanırlar ki.....hadi siz duş mu alıyorsunuz ne yapıyorsanız işinize bakın ben ne varsa evde yaptım birşeyler,soframızı kurarım oturur yeriz dese........
bu kızın gözünde de çok daha farklı konumda olmaz mı!!!!!!
bunu yapmak neden bu kadar zordur ki.....Allah'ım ıslah etsin,akıl fikir ve yüreğine az da olsa merhamet versin......
patik yoktu sanırım bugün,umarım kötü birşey yoktur.....
balcım tülümü beğenmene sevindim,takınca çok hoş oldu,yumuşak,romantik bir hava geldi o minnak mutfağıma
duygucum hadi bakalım gözün aydın tebrik ederim
tanemim,güzel yürekli kardeşim........çok geçmiş olsun dikkat et kendine,yavruna emi....
başka daha birşeyler vardı.....neydi yahu uffff unuttum :44:

sevgilimle bugün bauhausa gittik,bizim bahçeye şemsiye almayı düşünüyoruz da.....gitmişken tam karşısında ki koçtaş'a da bakalım dedik......yaklaşık yarım saat klimalara baktık.....sıkıldım...sonunda benimki anladı da çıktık oradan,dedim bir araştıralım ondan sonra karar veririz ne hemen atlıyoruz ilk gördüğümüz klimaya
geçtik bauhausa.......bahçe bölümüne geçince ( oraya bayılıyorum zati ) çiçekler,minik bonzai ağaçlar vs. derken bahçe mobilyaları bölümüne ulaştık :))))
çok hoşumuza giden bir şemsiye beğendik....şemsiye dediğime bakmayın hani şu kafelerin bahçe bölümlerinde olan büyük şemsiyeler var ya onlardan....
bizim oraya olur mu,sığar mı sığmaz mı falan derken dedik hadi alalım yahu....
anacım demezler mi nakliyemiz yok size ait....eee bunu nasıl götüreceğiz,arabaya sığmaz,kendisini sığdırsak,şemsiyenin takıldığı 45 kg.lık taşı bagajı ezer.....
anlayacağınız almadan çıktık....ilk fırsatta babasından minübüsü alacak gidip alacağız....
fiyatı da o büyüklükte ki dikdörtgen şemsiyelere göre çok uygundu 69 Tl.....
çünkü normal yuvarlak küçük olanlar 29 Tl.....neyse çıktık,annemlere geçtik,kızkardeşim de eşiyle gelmişlerdi,hep birlikte yemek vs. derken eşim gececi olduğu için evimize döndük,o işe gitti ben de evde bir başıma kaldım....
böyle tüm gün birlikte olupta gece gitmesi gerekince öyle zor oluyor ki,nasıl yalnız hissediyorum kendimi anlatamam size.....
dizi de yok bugün....
bir kaç kitabım var hepsi de yarım duruyor,okumam gerek ama okumaya bugünler de hevesim yok nedense......

tüm geçmişi okudum :))

ada güle güle kullan perdeni ve tablolarını..güzeller mutfağana uygun..

melodi geçmiş olsun

nevgüüül çok sinir oldum ,adanın tüm sözlerine katılıyorum..Allahtan merhamet diliyorum kayınvalidene demicem,kaynana na !

bugün pek keyfim yoktu,işimde karışıktı hiç gelipte bölmiyim işimi dedim...

ufaktan toparlanmaya başladım, şu ufak hurçlardan vardı misafir yatak odasındaki gardolabın üstünde, sandalye aldım oradan alıp yere atıcam yani..eşime seslenmiyeyim dedim işi vardı pc de..
tez canlılık işte birde..onu alırken fıtığımı zorladım ufff..sonra diğerlerini eşime indirdim ama en ağır olanı çekmişim birde..yattım sürekli ağrıdan...

gezmediğimiz yapı market kalmamıştır sanırım , mutfağı çok detaylı istediğimiz gibi yapalım desek şimdi bütçemizi aşıyor...
bizde 2-3 sene kullanıcağımız için geçici mutfak baktık en uyguna bulduk praktikerde 350 tl :) gayet güzel..
seramikçileride dolaştık durduk tabi o bir kere olan bişey...

bir telaştır gidiyor işte... tabi hevesimizi kaçıranlar da yok değil,bende onları Allah a havele ettim ama yinde tüm gün canımı sıkmaya yettiler işte....

Son düzenleme:
bugün ilk kez girmiştim buraya sonra okula gittim.şimdi yeni girebildim.neler yapıyorsunuz kızlar .neler konuşuluyor burda bende gireyim sohbete.benimde hem işim hem eşim birde çocuk olunca zor oluyor tabi.

Adacığım oy kıyamam tatlışım kocişin yokmuş gece . Olsun bi dahakine alırsınız şemsiyeyi ve klimayı inşallah , fikir edinmiş oldunuz bahaneyle .
Nevgülcüm ne oldu sorun var sanırım
Patiğim sen nereye toplanıyosun taşınıyosun tatlış ?
Adiyef merhaba.
Melodi geçmiş olsun sende hastasın sanırım

adacım ıyı gezmışsınız cnm bızdee bahçeye yenı aldık yere monte oldu bızımkı

patık kendıne dıkkat et cnm helede yüksek bı yerden yada cok eğılerek aldığın bışeyden dolayı ağrılar cok oluyo
kendımden bılıyorumev olsunda herşey olur tatlım kımse ıcınde canını sıkma
çekemeyenler onlar

tanem ıyyım cnm sen nasılsın

dün pek gıremedım önemlı bişi var mı

duygu sende geçmışsın sınavdan cnm tebrık ederım

Hey nasılsınız güzel bağyanlar ?
Çok gripim donuyorum :2:
Blue eşinin doğum günü kutlu olsun seninle birlikte huzurlu süper bir hayatta nasip olsun .
Uğur naber kız ?

geçmiş olsun kızlar havalardan bi düzelmedi gitti

herkese günaydınnnnnnnnn kızlar...uzun zamandır ayrı olunca topikten geçmişe bakamadım..herkesler iyidir,keyifler yerindedir inşallahhhh..öpüyorum hepinizii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…