iyiyim cnm saol genelde benim başımdada olsa ılımlıyımdır ladyyy kaynanama gitsek hani eltimde var 1 yaş var aramızda onlada oraya ayda yılda bir gitsek o hemen kocasına hadi gezmeye çıkalım der ben gelen giden olur diye istemem yani ben sessiz ılımlıyımdır yapım bu damarıma basmadıkça iyiyimdir iştende kaçmam cnm sen nasılsın
bende iyiyim canım bizde bayramda falan gittikmi osmaniyedeler zaten çıkalım gezelim derim eşime eltin bana benziyormuşsonuçta tatil oralara kadar gitmişiz gezmeden olmaz :93: benim düğünde yaşanmışlar var bi soğudum sevmiyorum ısınamıyorum sırf eşimin hatrına zaten bazı şeylerde
hanımlar herkese merhabalar hastalık badiresini yeni atlatıyorum amaa ağır mikroplarmış =)
kaç gundur gelemiyorum=( umarım herkeşlerin keyfi yerındedir= ) nasipse sınvlarda bu hfta sonu bitiyor. =)
dunde piknik yaptık heralar diğer arkadaşlar falan çok eylenceliydi =)
bugun de annemlre gidiyoruz kocacımın doğumgunu bugun =) ona üzerinde gitar olan bir pasta siparişi verdim umarım güzel olmutur=) eşim gitar aşığı olduğu için =) hedye oalrakda güzle bir eşofmn takımı aldım . =) ailelerle birlkte kutlıycaz umarım güzel geçer hepinizi öptum şşekerler =)
hepinizi öpüyorum hatunlar kendinize iyi bakın =)
Hey nasılsınız güzel bağyanlar ?
Çok gripim donuyorum :2:
Blue eşinin doğum günü kutlu olsun seninle birlikte huzurlu süper bir hayatta nasip olsun .
Uğur naber kız ?
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/24/2205.jpg
günaydınnn
aılemızın yenı üyesıama daha adı yokk
sabah sabah eşim uyurken gızlıce cektım bı görse:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?