Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Kızlarrrrrrrrrr sınavı geçmişim Sıra ehliyet almakta 325 tl ama ya olsun sınavı geçtim ya onu da alırız bir gün

gözün aydın cnm hayırlı olsun inş.

aman nevgülüm takma kafana yaşlı insanlar napcn idare edicez işte allah sabır versin sana dua et kalp kırma canım boşver demesi kolay dicen am olsun

gözün aydın cnm hayırlı olsun inş.

aman nevgülüm takma kafana yaşlı insanlar napcn idare edicez işte allah sabır versin sana dua et kalp kırma canım boşver demesi kolay dicen am olsun

ne kadan ılımlı yaklaşın canım bravo yanim sen napion nasılsın

slm kızlarrr
nevgül kaynanana sinir oldum.eli ayağı tutuyor neden sana hiç yardımcı olmuyor.yemekleri bile o yapabilir.ne kadar vurdumduymaz bi kadın yaaa

bende taze var..yanına bi salata yada karpuz belki çorbada olur..aman yazın yemek aranmıyoki...
yap bi menemen brck..karpuzla miss

Bende bu hafta annemlerdeyim ev aldılar ev taşıcaz cumartesi günü toparlanıcaz bu hafta yemek yok

duyhasçım hayırlı olsun annelerin evi inş gözünüz aydın
eşim geç gelicek burdada bi izmir köfte 3 pilav kalmış onu alırım bari
kendimede şöle bol sucuklu bi tost yaparım ımmmm
melemen yemez beyimiz

Son düzenleme:
arkadaşlar nasılsınız
size bişey sorucam artık hepiniz tecrube sahibi olmuşşsunuzdur.
balayından sonra 5 gün evde olucam diyorumki böyle kolay buzluğa atılacak bişeyler yapıyım.
en azından stok olur neler olabilir yada ne biliyim bunlara nerede bakabilirim. internette falanb

ne kadan ılımlı yaklaşın canım bravo yanim sen napion nasılsın

iyiyim cnm saol genelde benim başımdada olsa ılımlıyımdır ladyyy kaynanama gitsek hani eltimde var 1 yaş var aramızda onlada oraya ayda yılda bir gitsek o hemen kocasına hadi gezmeye çıkalım der ben gelen giden olur diye istemem yani ben sessiz ılımlıyımdır yapım bu damarıma basmadıkça iyiyimdir iştende kaçmam cnm sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…