- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
gunaydin lady bocuk
gununuz cok guzel gecsin kizlarr
tşklerhayırlı olsun
herkese günaydınnnnnnnnn kızlar...uzun zamandır ayrı olunca topikten geçmişe bakamadım..herkesler iyidir,keyifler yerindedir inşallahhhh..öpüyorum hepinizii:))
günaydın herkese,ben daha yeniyim buralarda :) ne özel mesaj gönderebiliyorum,ne albüm görüntüleyebiliyorum. neymiş efendim en az 100 tane konuya cevap yazmam gerekiyormuş, bune ya :84: o yüzden bu 100 olayın dolması için biraz işgal etmiş olacağım sayfanızı,şimdiden affınıza sığınıyorum . . teşekkürler anlayışınız için :92:
günaydın kızlar....
patiğim geçmiş olsun canım.. aman dikkat et kendinee.. hiç acele etme lütfen.... sağlığından daha önemlisi yok ki tatlım....
adacım.. inş. gönlünüze göre alırsınız bir klima ve şemsiye:)
böcük.. yeni üyeniz hayırlı olsun.....
nedense hiç sevemedim o tarz şeyleri....
bublem.... hoşgeldin.... sen böyle özlet bakalım kendini....
günaydın cnm
senınde
tşkler
h geldın cnm ben ıyım sen nasılsın
yolu bulmuşsıun ya yeter
h geldın
yanı yazıp kaçcan öle mı
yguhkm mnkkmkmkm kmkmkmöö
bende sizleri özlüyorum gülsünümmm..aklım sizde oluyor valla..sizinle muhabbet etmeyi özledim yaa..
böcüğüm buldum yolu artık inşallah çok ayrı kalmam artık..
hoşgeldin birsencim....
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakem
valla amma alıştım buraya yazmak istiyorum hemen
patikim tatlım geçmiş olsun
tanem sanada geçmiş olsun dikkat et bebişe
adacım perdenide çok beğendim yazamadım cnm güle güle kullan bu aralar havalardan insanın alışveriş yapası geliyo valla
mblue cnm geçmiş olsun nerlerdesin sen
buble hoşgeldin
böcük ladyyy lame ball melodi nevgül shewall görmeyipte ismini sayamadıklarım selamlar kızlar
durumuz nasıl bakalım?? nasıl gidiyor hayat, herşey yolundamı canım?
günaydın şekerler! nasılsınız?
okyonus hoşgeldin, hayırlı olsun.
bublecim hoşgeldin sende...uzun zaman oldu...ablan için rabbim hayırlısını nasip etsin..işllh mutlu olucağı şekilde karar vermişlerdir cnm..dimek hala olucaksın..hadi gözün aydın...
okyonus..Rabbim tamamına erdirsin...sende bizden olucan dimek...düğün nezmn bakalım???
hoşgeldin.. hayırlı olsun canım..günaydın herkezee bir haftalık nişanlıyım çok mutluyummm:103::119:
iyiyim canım sen nasılsın?hoşbuldum canım nasılsın
duru iyi çok şükür canım ama çok yaramaz bir kız çocuğu oldu gülsünüm..başa çıkamıyorum,çok inatçı ve sinirli bir çocuk.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım gerçekten.evde tutuyorum olmuyor,dışarı çıkıyorum enerjisini harcasın diye orda bile rahat durmuyor..hayatın genelide biraz karışık kuzum buaralar yine..ablam eşinden ayrılıyor ona canım sıkılıyor..kardeşimin eşi doğum yapacak 10 güne kadar o ayrı bir tatlı telaş tabii..ben 3 haftadır biraz rahatsızım atlatmaya çalışıyorumm..neler neler birikmiş bak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?