Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gunaydin lady bocuk
gununuz cok guzel gecsin kizlarr

günaydın cnm
senınde
tşkler
herkese günaydınnnnnnnnn kızlar...uzun zamandır ayrı olunca topikten geçmişe bakamadım..herkesler iyidir,keyifler yerindedir inşallahhhh..öpüyorum hepinizii:))

h geldın cnm ben ıyım sen nasılsın
yolu bulmuşsıun ya yeter

h geldın
yanı yazıp kaçcan öle mı

günaydın kızlar....

patiğim
geçmiş olsun canım.. aman dikkat et kendinee.. hiç acele etme lütfen.... sağlığından daha önemlisi yok ki tatlım....

adacım
.. inş. gönlünüze göre alırsınız bir klima ve şemsiye:)

böcük.. yeni üyeniz hayırlı olsun.....
nedense hiç sevemedim o tarz şeyleri....

bublem.... hoşgeldin.... sen böyle özlet bakalım kendini....

günaydın cnm
senınde

tşkler

h geldın cnm ben ıyım sen nasılsın
yolu bulmuşsıun ya yeter

h geldın
yanı yazıp kaçcan öle mı

bende sizleri özlüyorum gülsünümmm..aklım sizde oluyor valla..sizinle muhabbet etmeyi özledim yaa..
böcüğüm buldum yolu artık inşallah çok ayrı kalmam artık..

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakem
valla amma alıştım buraya yazmak istiyorum hemen

patikim tatlım geçmiş olsun

tanem sanada geçmiş olsun dikkat et bebişe

adacım perdenide çok beğendim yazamadım cnm güle güle kullan bu aralar havalardan insanın alışveriş yapası geliyo valla

mblue cnm geçmiş olsun nerlerdesin sen

buble hoşgeldin

böcük ladyyy lame ball melodi nevgül shewall görmeyipte ismini sayamadıklarım selamlar kızlar

Son düzenleme:

merhaba canımcım günaydın

durumuz nasıl bakalım?? nasıl gidiyor hayat, herşey yolundamı canım?

duru iyi çok şükür canım ama çok yaramaz bir kız çocuğu oldu gülsünüm..başa çıkamıyorum,çok inatçı ve sinirli bir çocuk.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım gerçekten.evde tutuyorum olmuyor,dışarı çıkıyorum enerjisini harcasın diye orda bile rahat durmuyor..hayatın genelide biraz karışık kuzum buaralar yine..ablam eşinden ayrılıyor ona canım sıkılıyor..kardeşimin eşi doğum yapacak 10 güne kadar o ayrı bir tatlı telaş tabii..ben 3 haftadır biraz rahatsızım atlatmaya çalışıyorumm..neler neler birikmiş bak:))

GÜNAYDIN KIZLAR............

patikkkkk....geçmiş olsun cnm..dikkat et kendine....onaylandı sanırım krediniz...hadi hayırlı olsun cnm...nezmn taşınıyosunuz tam olarak..yakın olsak yardıma gelirdik walla...

tanemimm sanada geçmiş olsun cnm sende çok dikkat et kendine ve oğluşuna...anamm içime oğluş doğdu hayırlısı bakalım hakkında cnm...

böcük çok şeker anacımmm bu bobiiii.....bunlamı yatıyon nan yoksaa

günaydın şekerler! nasılsınız?
okyonus hoşgeldin, hayırlı olsun.

teşekkürler uzun zamandır katılamıyordum aranıza nişan telaşından çok şükür atlattım bakalım şimdide düğünü bekleme zamanı ama dahada çok var bakalım

bublecim hoşgeldin sende...uzun zaman oldu...ablan için rabbim hayırlısını nasip etsin..işllh mutlu olucağı şekilde karar vermişlerdir cnm..dimek hala olucaksın..hadi gözün aydın...

okyonus..Rabbim tamamına erdirsin...sende bizden olucan dimek...düğün nezmn bakalım???

hoşbulduk balım..amin canım inşallah hayırlısı olur ama biraz yok yere yuva yıkılıyor açıkçası...halada oluyorum evet:))allah hayırlısı ile kurtarsın anneyide bebişide inşallah..çocuk dünyaya gelecek bizimkiler daha isim bulamadılar,ne yapacaklar bilmem:)

günaydın herkezee bir haftalık nişanlıyım çok mutluyummm:103::119:
hoşgeldin.. hayırlı olsun canım..
hoşbuldum canım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın?

ahh canım yaaaa.... valla allah yardımcın olsun.... gerçekten zor bir durum... gündüzde aynımıymış yoksa sanamı yapıyor bu davranışlarını....
canım ablan için üzüldüm.... herşey gayet güzeldi diye hatılıyorum ama kader işte.... yarın başımıza ne gelceği belli olmuyor..
ooo hala oluyorsun desene yakında... allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin....

balımmmmm
hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…