kızlaaaaaaaaaaaaar bugün yarı yaşımızı doldurduk.
neyinden korkuyorsun canım. kötü doğunm hikayeleri mi dinledin? bak ben yeni doğum yaptım sayılır. emin ol epidural takılınca hiçbirşey anlamıyorsun. ne dikiş ne bişey? hem bebişini düşün onun için en sağlıklısı normal doğum. ben zorunlu haller dışında sağlık vb. şeyler dışında sezeryana karşıyım. çok rahat dersin. doğumu nerde yapacaksın?
brck nevgül hoşgeldiniz!
böcük değişiklikleri kaydet dedin mi? yeni bir albüme koy. boş albümlerini kaldır.
Layydyycim eğerki ters bir durum yoksa normal doğumdan hiç korkma.eğer normal doüğum hikayeleri dinlemişsen korkman normal çünkü insanlarımız abartmaya bayılır.ben zor doğum yaptım diye anlatmaya helee doyamazlar.benim görümcem de bana anlatmıştı.tırsmıştım ama çookk şükür hiiç alakası bile yoktu benim doğumumla onun anlattıkları.
nevgülüm bu arada anlatıysanda atladım eşin işe girdimi
girdiyse bebişe kim bakıyor?
Baaaaaaaallllll teyzesiii büdüşüü sormadınnnnn.kışarrr sanaa ama çok kışaar.
ladyyycim şu anda korkuyosun ben çok korkak bi insanımdır doğurdumu duyan arkadaş akrabalarım inanmadı hatred ettiler hemde benim uyuşturma olmadan canlı canlı diktiler doğum ne ki onun yanında
ama son günlerde rabbim nasıl bir güç veriyoki inanamam ben ki yaptım herkes yapar vallla
meloşşş bende özelde yaptım ama epidural falan değil herşeyi hissettim
ayyy canım tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah iyi ki doğdum maviş prensim
Kızz nevgül sen beni duymadın herhal gelmeden karşıladım seni görür görmez aşkolsunnnnnnn
girdi canım büdüşüme eltim ve babaannesi bakıyor.eltim yemeğini veriyor altını değişiyor babaaneside ilgileniyor uyutuyor falan.
niye kıs epidural takmadılar mı sen mi istemedin? benmki çok rahattı.
Birsencim nasılsın.kızın nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?