Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nevgülüm bu arada anlatıysanda atladım eşin işe girdimi
girdiyse bebişe kim bakıyor?

nisan annelerini mayıs annelerini okudum burda okudukça yüreğim hop oturdu hop kalktı zaten benim yaşadığım şehir çok küçük 2 tane özel hastanesi var onuda doğum yapmıyorlar muayene sadece o yüzden mecbur devlette olacam ya aslında böle konuştukça bi cesaret geliyorda sonra ne bilim işte

kızlaaaaaaaaaaaaar bugün yarı yaşımızı doldurduk.

ayyy canım tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah iyi ki doğdum maviş prensim

kızz nevgül sen beni duymadın herhal gelmeden karşıladım seni görür görmez aşkolsunnnnnnn

arkadaşlar benim sancım bile yoktu suni sancıyla doğum yaptım ki ben o kdar hassasım ama allah gerçekten o an yardım ediyor güç veriyor. sakın korkmayın herkesin doğumu farkli geçiyor. bol bol yürüyüş çok önemli

niye kıs epidural takmadılar mı sen mi istemedin? benmki çok rahattı.

layyddy cim canım bende senin gibi çok tırsağım çok korkağım doktor fobim var.hayatımda çok şükür hiç biyerimden dikiş dahi yemedim.çok cesaretsizim doğum konusundada ama korksanda korkmasan da o çocuk çıkacak yapabilicek bişi yok ama allah güç kuvvet vericek inşallah cesaretli olmaya çalış biliyorum çok zor ama.kaç günün kaldı?

girdi canım büdüşüme eltim ve babaannesi bakıyor.eltim yemeğini veriyor altını değişiyor babaaneside ilgileniyor uyutuyor falan.

ay maşallah babaneye eltiye

kızlaaaaaaaaaaaaar bugün yarı yaşımızı doldurduk.

6 aylık oldu yani erkekti heralde allahım uzun uzun sağlıklı ömürler versin yaşlarını doldursun inşallah

doğumum temmuzun başı veya ortası gibi dedi doktor düşünüom sonuçta bi gün çekecem diye böle olumlu şeyleri duydukça sağolun kızlar

niye kıs epidural takmadılar mı sen mi istemedin? benmki çok rahattı.

yok be hemde benim hastanem iyide bi yer bilen bilir medical park bahçelievler bende cahil ne bilimde isteyim o halle öle işte ama acayip tatlı heyecanlar sakın korkmayın sonunu güzellikleri düşünün

meloşş doğum bitti dikecek doktor şey dedi narkoz verelim mi bende o heyecanla bayıltcaklar sandım istemedim öle çooook acı çektim doğum çok kolaydı yoksa zor olan oo meğer uyuşturcaklarmış kör cahilim işte

Birsencim nasılsın.kızın nasıl.

iyiyiz tatlış kızım dün elini sıkıştırmış alışveri arabasına yaralıydı parmağı bi naz bi naz görmelisin o acıyla dün gün içinde 1 saat uyumuş dün akşam 7 olmadan uyudu göremedik fazla bitaneciğimi

kız aşk olsun şaka yaptım ne özrü tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…