Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pek yazamıyorum ama son olarak buble hayrlısı olsun cnm ama en ıyı kararı genede ablan verır sanırım

öyle canım,biz elimizden geleni yaptık..son karar onun tabi artık..bazen düşünüyorumda yani dediği gibi eşiyle yaşayan o..biz bilemeyiz evinin içini yinede..

yazık ya...keşke acele karar vermeseydi bari...bir süre ayrı yaşasaydılar ona göre karar verseydi...

anam kızlar az önce karnımın sağ tarafı çıktı elimi koydum ya eli ya ayağıydı bastım çığlığı daha öncede toplanır gibi oluodu ama top şeklinde oluodu anam tırstım valla

bebişinden korkarmı insan :)))

adı ne olcak bu arada bakem???

yazık ya...keşke acele karar vermeseydi bari...bir süre ayrı yaşasaydılar ona göre karar verseydi...

bebişinden korkarmı insan :)))

adı ne olcak bu arada bakem???

seninde olunca içinden bi ayak fırtlayınca anlarsın Esila olcek adı kaynanam yeşilleniyor ama benim ismim olurmu ki diye kusura bakmasın eskidenmiş öle şiler

öyle canım,biz elimizden geleni yaptık..son karar onun tabi artık..bazen düşünüyorumda yani dediği gibi eşiyle yaşayan o..biz bilemeyiz evinin içini yinede..

tabısı
ama acele etmesın sonra pişmanlık fayda vermez
seninde olunca içinden bi ayak fırtlayınca anlarsın Esila olcek adı kaynanam yeşilleniyor ama benim ismim olurmu ki diye kusura bakmasın eskidenmiş öle şiler

anam gelıne bakben koycamm k valıdem k babamın adını olmadı görümcelerımnde koyarım

buble bende çok üzülüyorum yıkılan yuvalara ama ablanda sevgi saygı kalmamış diyorsun. bu nedenle sürmez ama keşke bir süre ikiside ayrı kalıp ara verselerdi. içinde yaşamadığımız için bilemeyiz tabi ama yuva kolay kurulmuyor.

ladyy
korkma canım. çok şker oluyorlar. elini ayağıı hissetmek. benimkide elini yada ayağını dayardı. babası kulağını dayayınca tekme atardı. derdim sen bir doğ ben senin elini ayağını ham yapıcam.

böcük
sanki ist. gelmek çok kolaydı. misafirliğe mi gelicem eimde valizle. keşke imkanım olsa ama büyük şehirlerden sıkıldım ben.

:)) kurban olurum ben onun patişlerine :))
kaynanan yeşilleniyomu daha çok çiçekte açar yaprakta döker...

tabısı
ama acele etmesın sonra pişmanlık fayda vermez

anam gelıne bakben koycamm k valıdem k babamın adını olmadı görümcelerımnde koyarım

önce bende öle derdim nolcek sanki isim sonuçta diye başa gelince öle olmuyor işte

doğsa daha şeker olacağı kesinde canım şimdi işte alışamadım daha ani hareketinde zıplıyom :) sen bakıcı işine ne yaptın ya en son başka kadın diye seni aramıştı iş bakıyordu

:)) kurban olurum ben onun patişlerine :))
kaynanan yeşilleniyomu daha çok çiçekte açar yaprakta döker...

bal bi alemsin valla

bu insanlar isim işine neden karışırlar anlamam. biz evlendiğimizde karar vermiştik isimlere. daha doğrusu ben söyledim eşimde benimde sevdiğim isimler dedi ve hiç değişmedi. çocuğu karnımda ben taşıyım başkası gelsin ismini koysun. bence istediği ismi koyma en çok annenin hakkıdır.

gelin dediğin senin gibi olur...
bu garularda gelinmi cnmm....
eferim sana koy tabisi eşinin sülalesinin isimlerini yawrucuklarınaa

şimdıkıler nankör gelın anacım
erkeklerı alana kadarcnm k valıdem ve k babamın ısımlerını koymazsam doğurmuycam hatta

albume resım koymaya çalıştım olmadı herhal

lady şimdilik devam ediyor mecburen yeni birini bulamadım henüz. diyorum iznime 3 hafta kaldı. izne kadar idare edeyim sonra bakarız.
sen ani hareketinden korkuyorum demişsin. şimdi yapıyor mu bilmiyorum ama son haftalar doğru karnın dalgalanacak. bir tarafı yukarı kalkacak. ayyyyyyy ne güzel heyecanlardı. sen normal mi yapıcaksın doğumu?

anammm kız meloş 3 hafta sonra tatil mi bide uzun galiba ne tatili bu anlamadım kıs bebişinle güzel günlere az kaldı desene
ahhhh ahhhh darısı başıma ama nerdeeeeee

aynen bencede anne babanın hakkı isim koymak...
siz mşllh erken karar vermişsiniz :)

erkeklerı alana kadarcnm k valıdem ve k babamın ısımlerını koymazsam doğurmuycam hatta

nan böcük herkeş senin gibi gelini olsun ister...mücevher gibi gelinsin

böcük göslerimi yaşartıon ben nankörüm anacım napim huyum kurusun şaka bi yana anlaşabiliosan seviosan seviliosan ne mutlu yani kimse durduk yere kötü olmak istemez tabi ama işte

dalgalanıyor canım bi tarafı kaldırıyor duruyor bi süre geri kayıyor bazende pıt pıt pıt vuruyor ard arda hayrlısı canım 3 hafta sonra kafana uygun birini bulursun inşallah en azından tek bakıcıya kalmıyor çocuğun annende olunca yanında rahat olur için hiç yoktan ben sezeryan istiyorum

kıss ladyyy ne sezeryanı kız normal yap sağlığın için tabi bi engelin yoksa
neden sezeryan pekii tembel garu istemekle olmiyyyy az sık dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…