pek yazamıyorum ama son olarak buble hayrlısı olsun cnm ama en ıyı kararı genede ablan verır sanırım
herkese aynı yapıyor gülsünümmm,tamam yaramazdı zaten ama bukadar değildi..yaklaşık 10 gündür falan çok fena..
balımm çok konuştuk arayada girdik ama laf dinletemiyoruz..boşanmayı isteyen ablam malesef..eşi istemiyor valla..geçen annemlere gelmiş yazık ben yuvam dağılsın istemiyorum demiş adamcağız(ama ne desek ablamı ikna edemiyoruz..siz yaşamıyorsunuz onunla ben yaşıyorum diyo çıkıyor işin içinden..hiçbirimiz istemiyoruz yoksa yuvası dağılsın.daha 5-6 ay önce evlerini almışlardı yeni kredi çekip hemde..üzülüyorum valla yaa..
anam kızlar az önce karnımın sağ tarafı çıktı elimi koydum ya eli ya ayağıydı bastım çığlığı daha öncede toplanır gibi oluodu ama top şeklinde oluodu anam tırstım valla
yazık ya...keşke acele karar vermeseydi bari...bir süre ayrı yaşasaydılar ona göre karar verseydi...
bebişinden korkarmı insan :)))
adı ne olcak bu arada bakem???
öyle canım,biz elimizden geleni yaptık..son karar onun tabi artık..bazen düşünüyorumda yani dediği gibi eşiyle yaşayan o..biz bilemeyiz evinin içini yinede..
seninde olunca içinden bi ayak fırtlayınca anlarsınEsila olcek adı kaynanam yeşilleniyor ama benim ismim olurmu ki diye kusura bakmasın eskidenmiş öle şiler
seninde olunca içinden bi ayak fırtlayınca anlarsınEsila olcek adı kaynanam yeşilleniyor ama benim ismim olurmu ki diye kusura bakmasın eskidenmiş öle şiler
tabısı
ama acele etmesın sonra pişmanlık fayda vermez
anam gelıne bakben koycamm k valıdem k babamın adını olmadı görümcelerımnde koyarım
gelin dediğin senin gibi olur...
bu garularda gelinmi cnmm....
eferim sana koy tabisi eşinin sülalesinin isimlerini yawrucuklarınaa
tabısı
ama acele etmesın sonra pişmanlık fayda vermez
anam gelıne bakben koycamm k valıdem k babamın adını olmadı görümcelerımnde koyarım
buble bende çok üzülüyorum yıkılan yuvalara ama ablanda sevgi saygı kalmamış diyorsun. bu nedenle sürmez ama keşke bir süre ikiside ayrı kalıp ara verselerdi. içinde yaşamadığımız için bilemeyiz tabi ama yuva kolay kurulmuyor.
ladyy korkma canım. çok şker oluyorlar. elini ayağıı hissetmek. benimkide elini yada ayağını dayardı. babası kulağını dayayınca tekme atardı. derdim sen bir doğ ben senin elini ayağını ham yapıcam.
böcük sanki ist. gelmek çok kolaydı. misafirliğe mi gelicem eimde valizle.keşke imkanım olsa ama büyük şehirlerden sıkıldım ben.
:)) kurban olurum ben onun patişlerine :))
kaynanan yeşilleniyomudaha çok çiçekte açar yaprakta döker...
şimdıkıler nankör gelın anacım
erkeklerı alana kadarcnm k valıdem ve k babamın ısımlerını koymazsam doğurmuycam hatta
albume resım koymaya çalıştım olmadı herhal
lady şimdilik devam ediyor mecburen yeni birini bulamadım henüz. diyorum iznime 3 hafta kaldı. izne kadar idare edeyim sonra bakarız.
sen ani hareketinden korkuyorum demişsin. şimdi yapıyor mu bilmiyorum ama son haftalar doğru karnın dalgalanacak. bir tarafı yukarı kalkacak. ayyyyyyy ne güzel heyecanlardı. sen normal mi yapıcaksın doğumu?
bu insanlar isim işine neden karışırlar anlamam. biz evlendiğimizde karar vermiştik isimlere. daha doğrusu ben söyledim eşimde benimde sevdiğim isimler dedi ve hiç değişmedi. çocuğu karnımda ben taşıyım başkası gelsin ismini koysun. bence istediği ismi koyma en çok annenin hakkıdır.
erkeklerı alana kadarcnm k valıdem ve k babamın ısımlerını koymazsam doğurmuycam hatta
ne resmi koyacan bakim? merak ettim. beceriksiz seni
lady şimdilik devam ediyor mecburen yeni birini bulamadım henüz. diyorum iznime 3 hafta kaldı. izne kadar idare edeyim sonra bakarız.
sen ani hareketinden korkuyorum demişsin. şimdi yapıyor mu bilmiyorum ama son haftalar doğru karnın dalgalanacak. bir tarafı yukarı kalkacak. ayyyyyyy ne güzel heyecanlardı. sen normal mi yapıcaksın doğumu?
böcük göslerimi yaşartıonben nankörüm anacım napim huyum kurusun şaka bi yana anlaşabiliosan seviosan seviliosan ne mutlu yani kimse durduk yere kötü olmak istemez tabi ama işte
dalgalanıyor canım bi tarafı kaldırıyor duruyor bi süre geri kayıyorbazende pıt pıt pıt vuruyor ard arda hayrlısı canım 3 hafta sonra kafana uygun birini bulursun inşallah en azından tek bakıcıya kalmıyor çocuğun annende olunca yanında rahat olur için hiç yoktan ben sezeryan istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?