Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım mecbur kalmadıkça sezeryan olma bence..normal doğum en güzeli..biz 41.haftaya kadar bekledik valla sırf normal doğum istedim diye ama benim cadı ne döndü nede rahimde açılma oldu..hareketleride durunca apar topar girdim sezeryana..

böcük becerememişsin tekrar dene.

birsencim benim süt ve nöbet izinlerim birde geçen yıldan kalan senelik izin toplamı. 17 haziranda çıkıyorum. ağustosa kadar yokum inşallah. oğluşum için çok iyi olacak.

laddy ne sezeryanı yap normal mis gibi. bak ben yaptım çok rahattı hiç korkulcak bişey yok inan. epidurali taktıktan sonra normal çok rahat doğum oluyor. hiç birşey hissetmiyorsun.zorunluluğun yoksa niye kendini kestireceksin. hem niye bebişin doğum zamanına müdahale ediyorsun.

devlet hastanelerinde durumu pek bilmiyorum ama öyle eskisi gibi bağıra bağıra doğurmuyorsun artık. sezeryanda toparlanmam zor oluyor bazen. ve 6 ay ağır kaldırmaman lazım.

Bende çok zorladım kızlar kendimi ama normal doğum yapmaktan ziyade düşüncesi bile korkutuyor :18:

hoşbulduk kızlarrr
bublem nasılsın tatlım iyimisin özledim seni...neler neler olmuş konuşmayalı.ablana çok üzüldüm cnm umarım düzelir.bide korkum ucu sana dokunmaz inş yine

Bende çok zorladım kızlar kendimi ama normal doğum yapmaktan ziyade düşüncesi bile korkutuyor :18:

neyinden korkuyorsun canım. kötü doğunm hikayeleri mi dinledin? bak ben yeni doğum yaptım sayılır. emin ol epidural takılınca hiçbirşey anlamıyorsun. ne dikiş ne bişey? hem bebişini düşün onun için en sağlıklısı normal doğum. ben zorunlu haller dışında sağlık vb. şeyler dışında sezeryana karşıyım. çok rahat dersin. doğumu nerde yapacaksın?

brck nevgül hoşgeldiniz!

böcük değişiklikleri kaydet dedin mi? yeni bir albüme koy. boş albümlerini kaldır.

Layydyycim eğerki ters bir durum yoksa normal doğumdan hiç korkma.eğer normal doüğum hikayeleri dinlemişsen korkman normal çünkü insanlarımız abartmaya bayılır.ben zor doğum yaptım diye anlatmaya helee doyamazlar.benim görümcem de bana anlatmıştı.tırsmıştım ama çookk şükür hiiç alakası bile yoktu benim doğumumla onun anlattıkları.

ladyyycim şu anda korkuyosun ben çok korkak bi insanımdır doğurdumu duyan arkadaş akrabalarım inanmadı hatred ettiler hemde benim uyuşturma olmadan canlı canlı diktiler doğum ne ki onun yanında
ama son günlerde rabbim nasıl bir güç veriyoki inanamam ben ki yaptım herkes yapar vallla

meloşşş bende özelde yaptım ama epidural falan değil herşeyi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…