ctesı gelmıyon ama
AKŞAM 5 te yollasınlar cteside geliyim
ctesnın yerını hiç bişi tutmazyılbaşında çalışmadıydık 2 gün btmek bılmedı
bende 7de cıkom ama ctesıde gelıom
sende şükret bakım
he bide bana dir bal hanım asıl alsana alsana
Ben sabah 10 akşam 4 4:30 çalışıyorum.bazen 4 bazen 3:30 bana kalmış.
wayy pınar wayyyy
bende cmt.gelmim, h.içide 5,30 dan sonra çıkıyomm
he bide bana dir bal hanım asıl alsana alsana
heç yanebıdaha iş ararken özellıkle ctesıde olmayana bakcemm
nevgülüm bebek kısmetiyle gelir derler ama bizde öyle olmadı. 2 ay mama masrafını bezini karttan aldık. maşşaım kesildi ihtiyaçları karttan aldık. şimdi birikti. nasıl ödeyeceğiz düşünüyorum. kv. oğlumun mamasını bezini vs. almasa yanmıştık. şimdi yaz geldi kıyafet lazım. nasıl alıcam düşünüyorum. izinde kv. aldırcam. annemede söyledim, hangi birine yeteyim. mama sandalyesi lazım. çocuğuma doğru düzgün birşey alamadım diye üzülüyorum suçluluk duyuyorum. (eğitici oyuncak aldım 2 tane dünya para o da kartla) o nedenle gücü olan yapsın. kısmetiyle gelir diye yapmam ben.
sen bence çalışıyormuş gıbı yapıon
işe bak beekebap
sen torpillisin anlaşılanne iş yapıyonkine öle didiğine göre devlettir kesin
nan bana söylencenize nevgülle şekere bakın hele
nevgülüm bebek kısmetiyle gelir derler ama bizde öyle olmadı. 2 ay mama masrafını bezini karttan aldık. maşşaım kesildi ihtiyaçları karttan aldık. şimdi birikti. nasıl ödeyeceğiz düşünüyorum. kv. oğlumun mamasını bezini vs. almasa yanmıştık. şimdi yaz geldi kıyafet lazım. nasıl alıcam düşünüyorum. izinde kv. aldırcam. annemede söyledim, hangi birine yeteyim. mama sandalyesi lazım. çocuğuma doğru düzgün birşey alamadım diye üzülüyorum suçluluk duyuyorum. (eğitici oyuncak aldım 2 tane dünya para o da kartla) o nedenle gücü olan yapsın. kısmetiyle gelir diye yapmam ben.
DEVLETTE DEĞİL ÖZEL SEKTÖR.LAKİN ODAM TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ İÇERİSİNDE.MÜDÜRÜMDE TARIM İLİN PERSONELİ BİR VETERİNER HEKİM.ŞEKER GİBİ ADAM.ALLAH RAzı olsun ondan.
canım allah kolaylık versin.dilerim herşey yoluna girer.eşin ne iş yapıyor merakettim.
ohh ne güzelmiş ne işi bu kız valla en güzelde seninmiş adadan sonra tatlımmm
amin canım. bayan kuaförü ama yüzdelikle çalışıyor. iş olursa para alıyor yani. burada bu meslek ölmüş, keşke ist. gelin gitseydim. sigortası bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?