Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nevgülüm bebek kısmetiyle gelir derler ama bizde öyle olmadı. 2 ay mama masrafını bezini karttan aldık. maşşaım kesildi ihtiyaçları karttan aldık. şimdi birikti. nasıl ödeyeceğiz düşünüyorum. kv. oğlumun mamasını bezini vs. almasa yanmıştık. şimdi yaz geldi kıyafet lazım. nasıl alıcam düşünüyorum. izinde kv. aldırcam. annemede söyledim, hangi birine yeteyim. mama sandalyesi lazım. çocuğuma doğru düzgün birşey alamadım diye üzülüyorum suçluluk duyuyorum. (eğitici oyuncak aldım 2 tane dünya para o da kartla) o nedenle gücü olan yapsın. kısmetiyle gelir diye yapmam ben.

wayy pınar wayyyy

bende cmt.gelmim, h.içide 5,30 dan sonra çıkıyomm

he bide bana dir bal hanım asıl alsana alsana

Ben sabah 10 akşam 4 4:30 çalışıyorum.bazen 4 bazen 3:30 bana kalmış.

heç yanebıdaha iş ararken özellıkle ctesıde olmayana bakcemm

nan bana söylencenize nevgülle şekere bakın hele

Allah yardımcınız olsun cnm...evt kısmetiyle gelir diye yapıp o bbeişleri herşeyden mahrum bırakmak bende istemem...sende üzülme okdr Rabbim sağlığından etmesin önce..ilerde alırsın herbişeyini işllh...

sen bence çalışıyormuş gıbı yapıon
işe bak beekebap

sen torpillisin anlaşılan ne iş yapıyonkine öle didiğine göre devlettir kesin

nan bana söylencenize nevgülle şekere bakın hele

DEVLETTE DEĞİL ÖZEL SEKTÖR.LAKİN ODAM TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ İÇERİSİNDE.MÜDÜRÜMDE TARIM İLİN PERSONELİ BİR VETERİNER HEKİM.ŞEKER GİBİ ADAM.ALLAH RAzı olsun ondan.

canım allah kolaylık versin.dilerim herşey yoluna girer.eşin ne iş yapıyor merakettim.

nevgülcüm seni istediğin çocuk sayısı ile ilgili gerçekten ayakta alkışlıyorum...:81:ben bir tane doğurdum ömrümün yarısı gitti valla..hala toparlanamadımbir eve bir bebe yeter mantığı var bendede..özellikle çocuğunu kendi büyütemeyen çalışan bayanlar için...

DEVLETTE DEĞİL ÖZEL SEKTÖR.LAKİN ODAM TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ İÇERİSİNDE.MÜDÜRÜMDE TARIM İLİN PERSONELİ BİR VETERİNER HEKİM.ŞEKER GİBİ ADAM.ALLAH RAzı olsun ondan.

gezmeye gider gibi işe gidion tabi şeker gibi adam diecen ne diecen başka ohhh :82:

canım allah kolaylık versin.dilerim herşey yoluna girer.eşin ne iş yapıyor merakettim.

amin canım. bayan kuaförü ama yüzdelikle çalışıyor. iş olursa para alıyor yani. burada bu meslek ölmüş, keşke ist. gelin gitseydim. sigortası bile yok.

bende sabah 9 akşam 6 kızlar c.tesi gelmiyom ay sonları yoğun olunca gelirim yarım gün nadir

amin canım. bayan kuaförü ama yüzdelikle çalışıyor. iş olursa para alıyor yani. burada bu meslek ölmüş, keşke ist. gelin gitseydim. sigortası bile yok.

herşey neysede sigortasının olmaması kötüymüş canım ama onada şükür o kadar işssiz var sonuçta kazanıyor ilerde dahada iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…