Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben arada bakıyorum ölesine ama lale devriyle bu dizinin birleşmesi tuhaf geldi bana.
emina lale devrinden çıktı dizi saçma oldu. bunuda izlemiyorum sürekli annem izliyor ben arada bakıyorum.

nevgül 4 az değilmi senin gibi bi bayana
valla az çok 4 istiyorum.ben evlenmeden öncede hep öyle derdim.
yani onlara göre hava hoş

O kadına sinir oluom zati havvanın teyzeside çok fena ama onu sefiom ne hikmetse

Dur annemm dur sende yavaş ıccık vur didiysek öldürme

bişey olmaaaaazzzzz.rabbim kolayını veriyor.rızık konusunda hiiçç korkum yok onların rızıklarını rabbim veriyor anne baba sadece birer vesilee.ayrıca rabbim doğacak kuzunun otunu dere kenarında büyütürmüş.

yemeğimi yaptım.....
kocem uyanınca da yanına bir sebzeli pilav...tamamdır....
yeni kitap aldım okula getirmişlerdi,pazarlamacı yayınevi....
Bin Muhteşem Güneş....çok övüyorlardı,okumaya başladım teneffüslerde,birazdan okurum yine...
Afganistan kadını vs. gibi birşey konusu.....bayağı güzel diyorlar,göreceğiz...

buble hala oluyormuş,hayırlısı olsun bakalım
nevgül ikinciyi istiyormuş,maşallah diyeyim....ben birinciyi ne zaman yapacaksam

ben pazar günleri evde tek olduğum için dinlenirken lale devrini izliyorum çınarla toprak hoşuam gitmeye başladı.ama o serenay sarı kayaya gıcık oluyorum leylek bacaklı hiç yakışmıolar ya

onlarr eskidendi tatlım artık hayat şartları zor bakmaya gerçekten hem maddi hem manevi gücü olan yapsın derim çünkü artık eskisi gibi değil yaşam emek istiyor herşey çok iyi yetiştirmek lazım

Son düzenleme:
kızzzz sen kafayı yedin başbakan en az 3 diyo onumu örnek alıyon allah seni napsın annemmmm yıpranırsın sen yazık değil mi sana kendini düşün doğur doğur nere kadar
valla başbakanı maşbakanı bilmem ben o böyle demeden 4 tane istiyorum diyodum.o az demişbence rabbimin bayanlara hediye ettiği eenn güzel duygu annelik duygusu.vee yine en güzel hediye bebektir.
nevgül hürrem gibimi olcan kız başımıza sürekli doğurcan

onlarr eskidendi tatlım artık hayat şartları zor bakmaya gerçekten hem maddi hem manevi gücü olan yapsın derim çünkü artık eskisi gibi değil yaşam emek istiyor herşey çok iyi yetiştirmek lazım

benim tek korkum var oda güzel yetiştirme korkusu.çünkü devir kötü.çocuğumu şehir ortamında değilde köyde yetiştirmek isterdim.çünkü şehir ortamlarında malesef çocuklarımız ne tür ahlaksızlık küfür vs varsa öğreniyorlar.aile de yoksa bile arkadaşlarından çevreden duyuyorlar etkileniyorlar.yoksa rızıktı oydu buydu korkmuyorum.

oh ne güzel unu eledin astın daha 6 da çıkcaz

yok ay öle deme aile içi eğitim önemli bence benim teyzemin eltisi çalışmaya başladı çocuğunu köye gönderdi kayınvalidesine.... teyzem anlatıyor o ışıl ışıl çocuk cüllü gibi kararmış bide sövme öğretmişler şok oldum diye

aile içi eğitim tabiki çok çok önemli.terbiye ailede başlar ki zaten.ama okul dönemine gelince her duydukları kötü şeyleri hemen söylemeye başlıyolar iyi bişeymiş gibi.hem ben bir yere göndermicem.benden ayrı yetişmeyecek.benim yanımda olacak.öyle babaanneyle falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…