valla az çok 4 istiyorum.ben evlenmeden öncede hep öyle derdim.nevgül 4 az değilmi senin gibi bi bayana
yani onlara göre hava hoş
O kadına sinir oluom zati havvanın teyzeside çok fena ama onu sefiom ne hikmetse
Dur annemm dur sende yavaş ıccık vur didiysek öldürme
bebeğin dna raporunun havva değiştirdiği ortaya çıktı...
nevgül hürrem gibimi olcan kız başımıza sürekli doğurcan[/QUOT
hürrem aşığı brck kız ne komiksin valla hünkarını izledin galiba bu hafta
izliyorum cnm efet
valla az çok 4 istiyorum.ben evlenmeden öncede hep öyle derdim.
bişey olmaaaaazzzzz.rabbim kolayını veriyor.rızık konusunda hiiçç korkum yok onların rızıklarını rabbim veriyor anne baba sadece birer vesilee.ayrıca rabbim doğacak kuzunun otunu dere kenarında büyütürmüş.
valla başbakanı maşbakanı bilmem ben o böyle demeden 4 tane istiyorum diyodum.o az demişkızzzz sen kafayı yedin başbakan en az 3 diyo onumu örnek alıyon allah seni napsın annemmmm yıpranırsın sen yazık değil mi sana kendini düşün doğur doğur nere kadar
nevgül hürrem gibimi olcan kız başımıza sürekli doğurcan
havvanın nesi ortaya çıktı yusuf neden toprağa gitti
valla az çok 4 istiyorum.ben evlenmeden öncede hep öyle derdim.
.
onlarr eskidendi tatlım artık hayat şartları zor bakmaya gerçekten hem maddi hem manevi gücü olan yapsın derim çünkü artık eskisi gibi değil yaşam emek istiyor herşey çok iyi yetiştirmek lazım
aaa hadiyaa kesin teyzesi söylemiştir, ya da kaynanası deşip bulmuşdur
yemeğimi yaptım.....
kocem uyanınca da yanına bir sebzeli pilav...tamamdır....
yeni kitap aldım okula getirmişlerdi,pazarlamacı yayınevi....
Bin Muhteşem Güneş....çok övüyorlardı,okumaya başladım teneffüslerde,birazdan okurum yine...
Afganistan kadını vs. gibi birşey konusu.....bayağı güzel diyorlar,göreceğiz...
buble hala oluyormuş,hayırlısı olsun bakalım
nevgül ikinciyi istiyormuş,maşallah diyeyim....ben birinciyi ne zaman yapacaksam
benim tek korkum var oda güzel yetiştirme korkusu.çünkü devir kötü.çocuğumu şehir ortamında değilde köyde yetiştirmek isterdim.çünkü şehir ortamlarında malesef çocuklarımız ne tür ahlaksızlık küfür vs varsa öğreniyorlar.aile de yoksa bile arkadaşlarından çevreden duyuyorlar etkileniyorlar.yoksa rızıktı oydu buydu korkmuyorum.
oh ne güzel unu eledin astın daha 6 da çıkcaz
yok ay öle deme aile içi eğitim önemli bence benim teyzemin eltisi çalışmaya başladı çocuğunu köye gönderdi kayınvalidesine.... Teyzem anlatıyor o ışıl ışıl çocuk cüllü gibi kararmış bide sövme öğretmişler şok oldum diye
haline şükret
ben 19.30 da çıkıyorum...
pınara bak hele az anasının gözü değilmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?