Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende sabah 9 akşam 6 kızlar c.tesi gelmiyom ay sonları yoğun olunca gelirim yarım gün nadir

seninkininde sabah kısmı güzelmiş şu cumartesi çalışması olmasa temizliğimizi yaparız çamaşırımızı hallederiz yemeğimizi yaparız pazarı kendimize ayırırız bi pazar oluo tatil öğlene kadar yat dinlen sonra gezecenmi hangisini yapacan şaşıp kalıyon

yani ben asgari ile çalışıyorum ama işim çok çok rahat.ve en önemlisi başörtülü çalışabiliyorum.bu en çok istediğim şeydi.

daha ne istiyorsun yaaa...Allah gönlüne göre vermiş...
fazla çalışıp 500 fazla alsan nolcek sanki onuda bakıcıya vercektin...

bende sabah 9 akşam 6 kızlar c.tesi gelmiyom ay sonları yoğun olunca gelirim yarım gün nadir

ohhh herkes kebapmış beeeeee

daha ne istiyorsun yaaa...Allah gönlüne göre vermiş...
fazla çalışıp 500 fazla alsan nolcek sanki onuda bakıcıya vercektin...

ohhh herkes kebapmış beeeeee

ama balım bende 19 mayıs da çalıştım iş vardı

tatlicadi sohbete katılmıyon bakıp bakıp gidiyon neden ilgişmi çektide

Son düzenleme:
benim önceki işim çok güzeldi ama orda evime çok uzaktı trafikte geçiyodu ömrüm yoksa memur gibindim şartları maaşı süper ötesi

balı ben resmi tatillerde çalışmıyo biliyodumm

bende perşembe kalktım evi sildim süpürdüm kahvaltı ettik eşimde izinliydi doğru anneme ablamler gelmişdi çünkü:))

biraz nispet gibi oldu ama

benimde sabah 8 buçuk akşam 7 buçuk mesai saatleri...suyu sıkılmış portakal gibi hissediyorum kendimi eve gidince valla:))yemekti,evdi,ütüydü,kızımdı derken gece 2 oluyor saat yazık eşime hiç vakit kalmıyorcumartesi pazarım tatil çok şükür..aslında kızım doğmadan önce cumartesileride geliyordumda artık yeter dedim..önemli birşey olmazsa gelmiyorum valla..

bende sabah 08:30 akşam 18:00 aslında akşam 7 idi ama kızım dolayısıyla 6 oldu c.teside keşke gelmesem sanki iş oluyorda ... Ama nerdeeee((

balı ben resmi tatillerde çalışmıyo biliyodumm

bende perşembe kalktım evi sildim süpürdüm kahvaltı ettik eşimde izinliydi doğru anneme ablamler gelmişdi çünkü:))

biraz nispet gibi oldu ama

bakkkkk şeker ogün çok sinirliydi çalışanlar tikkat et olur mu

Allah yardımcın olsun cnm ben demıştım sna bende senın gıbı düşünüyorum
kısmet herşey ama bu cocuk işi gercekten değil
nan bana söylencenize nevgülle şekere bakın hele
hele onlar hele onlarben işi bırakıom len soğuttunuz benı

ben tek cocuk ıstemıyorum kendımm 5 kardeşimkeşke daha cok olsaymışız
kardeşlerımın hepsı tek cocuk ettı abım harıç sonra ısrarla ablamda katıldı 2.bebelerı olcek
ben 3 tane ıstıyorum hatta 4

böcükkk kaçak naber sen şimdiden başla çalışmalara o zaman bence geç kalma 4-5 için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…