bende sabah 9 akşam 6 kızlar c.tesi gelmiyom ay sonları yoğun olunca gelirim yarım gün nadir
yani ben asgari ile çalışıyorum ama işim çok çok rahat.ve en önemlisi başörtülü çalışabiliyorum.bu en çok istediğim şeydi.
bende sabah 9 akşam 6 kızlar c.tesi gelmiyom ay sonları yoğun olunca gelirim yarım gün nadir
daha ne istiyorsun yaaa...Allah gönlüne göre vermiş...
fazla çalışıp 500 fazla alsan nolcek sanki onuda bakıcıya vercektin...
ohhh herkes kebapmış beeeeee
amin canım. bayan kuaförü ama yüzdelikle çalışıyor. iş olursa para alıyor yani. burada bu meslek ölmüş, keşke ist. gelin gitseydim. sigortası bile yok.
daha ne istiyorsun yaaa...Allah gönlüne göre vermiş...
fazla çalışıp 500 fazla alsan nolcek sanki onuda bakıcıya vercektin...
ohhh herkes kebapmış beeeeee
ama balım bende 19 mayıs da çalıştım iş vardı
sanki ben tatil yaptım...hastayım diye öğlen izin aldımda gittim ve gerçekten kötüydüm...
bizde resmi tatil hiç yok...dini bayramlarda var :)
tatlicadi sohbete katılmıyon bakıp bakıp gidiyon neden ilgişmi çektide
hem iş hem net olsun o kadar ok :)))
benimde sabah 8 buçuk akşam 7 buçuk mesai saatleri...suyu sıkılmış portakal gibi hissediyorum kendimi eve gidince valla:))yemekti,evdi,ütüydü,kızımdı derken gece 2 oluyor saat yazık eşime hiç vakit kalmıyorcumartesi pazarım tatil çok şükür..aslında kızım doğmadan önce cumartesileride geliyordumda artık yeter dedim..önemli birşey olmazsa gelmiyorum valla..
balı ben resmi tatillerde çalışmıyo biliyodumm
bende perşembe kalktım evi sildim süpürdüm kahvaltı ettik eşimde izinliydi doğru anneme ablamler gelmişdi çünkü:))
biraz nispet gibi oldu ama
ne dimek anlmdm valla
yani hem çalışıyorum hemde size cvb yazmaya çalışıyorum şincik anlamışşşş???
nevgülüm bebek kısmetiyle gelir derler ama bizde öyle olmadı. 2 ay mama masrafını bezini karttan aldık. maşşaım kesildi ihtiyaçları karttan aldık. şimdi birikti. nasıl ödeyeceğiz düşünüyorum. kv. oğlumun mamasını bezini vs. almasa yanmıştık. şimdi yaz geldi kıyafet lazım. nasıl alıcam düşünüyorum. izinde kv. aldırcam. annemede söyledim, hangi birine yeteyim. mama sandalyesi lazım. çocuğuma doğru düzgün birşey alamadım diye üzülüyorum suçluluk duyuyorum. (eğitici oyuncak aldım 2 tane dünya para o da kartla) o nedenle gücü olan yapsın. kısmetiyle gelir diye yapmam ben.
hele onlar hele onlarnan bana söylencenize nevgülle şekere bakın hele
nevgülcüm seni istediğin çocuk sayısı ile ilgili gerçekten ayakta alkışlıyorum...:81:ben bir tane doğurdum ömrümün yarısı gitti valla..hala toparlanamadımbir eve bir bebe yeter mantığı var bendede..özellikle çocuğunu kendi büyütemeyen çalışan bayanlar için...
gülüm daha yeni yazdın bize ondan dedim başka yere yazdın karıştı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?