günaydın kızçeler nasılsınız bakem günümüz güzel geçsin
süperim ben bugünpembiş tunik aldım yeni pembiş ayakkabı makyajımıda yaptım cici oldum öğleden sonrada kontrolüm var izinliyim gitcem sen nasılsın
süperim ben bugünpembiş tunik aldım yeni pembiş ayakkabı makyajımıda yaptım cici oldum öğleden sonrada kontrolüm var izinliyim gitcem sen nasılsın
oyyy oyyyy güzel annecik ne güzel bebişini görcen ha ayyy cnm ne tatlı heyecandır.: hemde yırttın bugün ladyyy seni seni
güle güle kullan cicilerini cnm
pek şeker olmuşsundur pembe pembe ne güzel..bebişin hayırlı ve güzel haberlerini alın inşallah..kıpır kıpırdır için şimdi,yavrunu göreceksin..
günaydınn kızlarrr keyifler nasıl bugün? benim biraz kafam karışık moralim bozuk 2 hafta önce nişanlandım yazmıştım burayada düğün seneye yazaydı tayinlere göre belli olcaktı şimdi nişanlım eylülde yapalım diyor uff hiç böyle zorlanacağımı düşünmemiştim evlenmek istiyorum oda haklı seneye düğün yapıp tayin eş götürülmeyen yere çıkarsa 2 yıl ev hayatımız olmucak onunla ev tutcaz bana ben burda o doğuda şimdi düğün olursa birlikte vakit geçirirz diyor siz nekadar sürede evlendiniz yorumlarınıza çok ihtiyacım var
kendimi hazır hissediyorum canım zten ikimizde başka şehirlerdeyiz çok özlüyoruz birbirimizi moral açısındanda her açıdan birbirimize çok ihtiyacımız oluyor ama bir yıl var daha derken eylül olunca ister istemez şoka girdim bakalım bugün annemleri arıycam onlarla konuşucam nedicekler
evet kızlar aynen öyle heyecanlıyım içim kıpır kıpır teşekkür ederim
heycan sende tavan bugun desene
el salla bızım içinyeğenımıze
dün osmanı ızledımm ılk defa sonunu bekledımartık yaz geldı sabah 5te uyanıyorum dedım barı uyku saatımı 1 saat ılerı alayımda 6 da uyanırıyım belkı
sabah bıraz uykulu kalktım
kocem gece 3te işten geldıçok yoruluyo yaa bende gönlümü alam dedım bı dizi patlattık:92:
sallarım teyzesi
gece 3 temi maşallah
ebet:78::78:kocem kaç gundur o saate gelıo azcık neşelensın ıstedımhalamda gelmeye yakın çekemeyık:86:
bunu ilk duyduğum gün geldi aklıma burdan.
günaydın kızlarrr
güzel geçsin gününüz.
benden çay için.
böcüüüüük seni seni adamı öne sürme sen varya kızzzz gece 3 te
hoşgelmissin yavru merci çay için de başını anlamdm
dün osmanı ızledımm ılk defa sonunu bekledımartık yaz geldı sabah 5te uyanıyorum dedım barı uyku saatımı 1 saat ılerı alayımda 6 da uyanırıyım belkı
sabah bıraz uykulu kalktım
kocem gece 3te işten geldıçok yoruluyo yaa bende gönlümü alam dedım bı dizi patlattık:92:
maşallah böcükk kızz,gece 3te hemde..benim o saatte totoda pireler uçuşuyor oluyorahh gençlik ahhh
kendım için ıstıyorsam namerdım
dizinin ne demek olduğundan bahsedıo sanırm
herkese iyi günler nasılsınız.
Böcüükk aferim len gece 3te.bizde 20 gündür dizi çekemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?