Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

süperim ben bugün pembiş tunik aldım yeni pembiş ayakkabı makyajımıda yaptım cici oldum öğleden sonrada kontrolüm var izinliyim gitcem sen nasılsın

oyyy oyyyy güzel annecik ne güzel bebişini görcen ha ayyy cnm ne tatlı heyecandır.: hemde yırttın bugün ladyyy seni seni
güle güle kullan cicilerini cnm

Son düzenleme:
süperim ben bugün pembiş tunik aldım yeni pembiş ayakkabı makyajımıda yaptım cici oldum öğleden sonrada kontrolüm var izinliyim gitcem sen nasılsın

pek şeker olmuşsundur pembe pembe ne güzel..bebişin hayırlı ve güzel haberlerini alın inşallah..kıpır kıpırdır için şimdi,yavrunu göreceksin..

oyyy oyyyy güzel annecik ne güzel bebişini görcen ha ayyy cnm ne tatlı heyecandır.: hemde yırttın bugün ladyyy seni seni
güle güle kullan cicilerini cnm

pek şeker olmuşsundur pembe pembe ne güzel..bebişin hayırlı ve güzel haberlerini alın inşallah..kıpır kıpırdır için şimdi,yavrunu göreceksin..

evet kızlar aynen öyle heyecanlıyım içim kıpır kıpır teşekkür ederim

20 günde evlendım

kendını hazır hıssedıyormuşum zaten evlenın gtsıneylüle cok var stres yapma cnm

dün osmanı ızledımm ılk defa sonunu bekledımartık yaz geldı sabah 5te uyanıyorumdedım barı uyku saatımı 1 saat ılerı alayımda 6 da uyanırıyım belkı
sabah bıraz uykulu kalktım
kocem gece 3te işten geldı çok yoruluyo yaabende gönlümü alam dedım bı dizi patlattık:92:

gece 3 temi maşallah

bunu ilk duyduğum gün geldi aklıma burdan.

günaydın kızlarrr
güzel geçsin gününüz.
benden çay için.

maşallah böcükk kızz,gece 3te hemde..benim o saatte totoda pireler uçuşuyor oluyorahh gençlik ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…