saolun kızlar.ya bazen korkuyorum karnım sanki şişiyo gibi geliyo fazla kilomda yoktur 2-3 kiloda aldım ya ne bilim.acaba diom içimde bişimi var hala
dünde ve bugünde afedersiniz akıntımla kan karışımı geldi.aradım doktor nöbetçiymiş bu akşam asistanıda normal dio napsam bilemedim.gitsem şuanda müsait diilim eve gitmem falan lazım şaşırdım kaldım
h geldın benımde bebem yokmerhabalar kizlar...ben araniza yeni katiliyorum...benimde esim ve isim var ama bazilarinizdan farkim cocugum yok...
ben buldum bı keremeee ölemi çıktı dizi yani shewall senmi buldun terimi patladı gitti he
lan böcük bizde önceden öleydik emme kızım olduktan sonra yetişmiyo valla abartmıyom çocuk olanalar anlar
dimi nevgülüm kız kaynanan eltinde yesin bari kız hep sende işten gel yemek yap bir çeşit bilem yada yapsa eyvalla
brck hayırlara gitsin rüyan inş. gerçek olur kızz
bublecim dedimya biz çoluk çocuğa karıştık nevrimiz döndü ahhhhh eski ben ahhhhh
ladyyy sen izinde sayılırsın o bakımdan ama arad çekiyonuzdur kızzzz
sen bakma o yorumlara orasını rabbim bilir.
nerdeeeee.
selam kızlar nasılsınızz nasıl gidiyoo hayat
selam kızlar...
mşllh çeneniz açılmış :))
hiç çalışasım yok benim...sabah okdr zor kalktımki yataktan(
akşam kışlık ayakkabıları sildim kaldırdım yazlıkları çıkardım yoruldum sanırım..enercimmm yok bugünnnnn
o normalde bendede geliyordu çok üşüttüğümde falan canımda ağrın falan varmı?
saolun kızlar.ya bazen korkuyorum karnım sanki şişiyo gibi geliyo fazla kilomda yoktur 2-3 kiloda aldım ya ne bilim.acaba diom içimde bişimi var hala
dünde ve bugünde afedersiniz akıntımla kan karışımı geldi.aradım doktor nöbetçiymiş bu akşam asistanıda normal dio napsam bilemedim.gitsem şuanda müsait diilim eve gitmem falan lazım şaşırdım kaldım
yok cnm ama bünyem regl olucam gibi inşallah olurum yaa
yokkk böcük buldu.eee ölemi çıktı dizi yani shewall senmi buldun terimi patladı gitti he
hoşgeldin canım aramıza oda olur inşallah
selam kızlar nasılsınızz nasıl gidiyoo hayat
selam kızlar...
akşam kışlık ayakkabıları sildim kaldırdım yazlıkları çıkardım yoruldum sanırım..enercimmm yok bugünnnnn
brck psikolojik cnm o....bende düştüğünü bildiğim halde acaba hala duruyomu diye düşünürdüm...
selam kızlar...
yokkk böcük buldu.
ben yeni evli saf bi hatunum nası bulayımmm.
tsk ederim cnm. Allahim isteyince versin insallah. cevremde bebek görünce hevesleniyorum ama aslinda daha erken....
bal h geldın cnm
bende kışlıkları kaldrmam lazım aslında kaldrcak yerde yok bazam dolu
gardıroba sımdılık sığıyolar ama açılsın az ıstıyorum
napsam acep
lalcim hoşgeldin aramıza ne kadar oldu evleneli. ben 6 aylık evliyim seneye istiyorum bebiş, Allah isteyen herkese hayırlısı ile versin.
şeker, bal, nevgül, biricik hoşgeldiniz kızlar
biricik rüyan hayra çıksın inşallah.
balım evet 5 gün oluyo biteli 4-5 gün sonrada normal adet günüm.bakalım olacakmıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?