Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kızlar...
mşllh çeneniz açılmış :))
hiç çalışasım yok benim...sabah okdr zor kalktımki yataktan (
akşam kışlık ayakkabıları sildim kaldırdım yazlıkları çıkardım yoruldum sanırım..enercimmm yok bugünnnnn

o normalde bendede geliyordu çok üşüttüğümde falan canımda ağrın falan varmı?

merhabalar kizlar...ben araniza yeni katiliyorum...benimde esim ve isim var ama bazilarinizdan farkim cocugum yok...
h geldın benımde bebem yok
eee ölemi çıktı dizi yani shewall senmi buldun terimi patladı gitti he
ben buldum bı kerempatladı gıttı

neye yetışılmıyo
sen bakma o yorumlara orasını rabbim bilir.

nerdeeeee.

brck psikolojik cnm o....bende düştüğünü bildiğim halde acaba hala duruyomu diye düşünürdüm...

geçmiş olsun biriciğimm..ağrın sancın falan varmı??

doğru söylüyosun balım
bublecim ağrım yok ama bi hoş böle karın bölgem falan regl olucak gibiyim olsamda sökülsem güzelce sonrada işimize baksak yaw
ama kanlı akıntıdan korktum açıkçası:26:

brck kanaman zaten senin yeni bitmedimi??
benim regl tarihim o kanama nezmn başladıysa o tarihle aynı oldu..eskisi gibi olmaz senindee

bal h geldın cnm
bende kışlıkları kaldrmam lazım aslında kaldrcak yerde yok bazam dolu
gardıroba sımdılık sığıyolar ama açılsın az ıstıyorum
napsam acep

balım evet 5 gün oluyo biteli 4-5 gün sonrada normal adet günüm.bakalım olacakmıyım...

eee ölemi çıktı dizi yani shewall senmi buldun terimi patladı gitti he
yokkk böcük buldu.
ben yeni evli saf bi hatunum nası bulayımmm.

hoşgeldin canım aramıza oda olur inşallah

tsk ederim cnm. Allahim isteyince versin insallah. cevremde bebek görünce hevesleniyorum ama aslinda daha erken....[/QUOTE]

lalcim hoşgeldin aramıza ne kadar oldu evleneli. ben 6 aylık evliyim seneye istiyorum bebiş, Allah isteyen herkese hayırlısı ile versin.

selam kızlar nasılsınızz nasıl gidiyoo hayat

şeker, bal, nevgül, biricik hoşgeldiniz kızlar

biricik rüyan hayra çıksın inşallah.

brck psikolojik cnm o....bende düştüğünü bildiğim halde acaba hala duruyomu diye düşünürdüm...

bende hep kendimi dinledim ağrım oldumu acaba düşük yüzündenmi diyodum, ki senin ağrın yok sanırım brck bal doğru diyo adet kanaman düşük olduğu zamanki kanamandan sayarak başlıyosun bnm 24 ocakda düştü 22 şubatda adet oldum

laydd hoşbulduk cnm

hoşgeldin balımm geç geldin bugün

bende dün akşam 6 kilo bezelye aldım yarısını ayıkladım yarısını bu akşam yapcem kış için hazırlık yapıyom buzluğa atıcam hazır konserveleri sevmiyom ben pazarda ayıklanmış satılıyodu bu hafta şansıma yoktu yaaa ha bu arada bezelye 2 hafta daha varmış alıcaklara duyrulur

yokkk böcük buldu.
ben yeni evli saf bi hatunum nası bulayımmm.

tsk ederim cnm. Allahim isteyince versin insallah. cevremde bebek görünce hevesleniyorum ama aslinda daha erken....

lalcim hoşgeldin aramıza ne kadar oldu evleneli. ben 6 aylık evliyim seneye istiyorum bebiş, Allah isteyen herkese hayırlısı ile versin.

şeker, bal, nevgül, biricik hoşgeldiniz kızlar

biricik rüyan hayra çıksın inşallah.[/QUOTE]

canim ben iki yillik evliyim ama isim nedeniyle bu zamana kadar hic düsünmedim....

canim ben iki yillik evliyim ama isim nedeniyle bu zamana kadar hic düsünmedim....[/QUOTE]

hoşbuldum canım.seninle yeni tanışacaz galiba.

ooyyy kızlar iş saymayın ne olur yaaa.sadeced camlarımı perdelerimi yıkadım o kadar.bu hafta sonuda bişey yapamam anacığıma gidecem bunalıyorum haaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…