günaydın nevgül napak yatıp kalkıp geliyozSen napion nasılsın
bende iyiyim canım sağol.dün iş çıkışı oğlumuda aldım dışarı çıktık.babamızla buluştuk.alışveriş yaptık.sonra yemek yedik.kayganayada paket yaptırdık.akşam yemek derdim olmadı.
kızlar rüyamda hamileydim ve bebeğim resmen içimde oynuyodu elini kolunu görebiliyodum hareketleriyle..
Herkese iyi günler nasılsınız.
Böcüükk aferim len gece 3te.bizde 20 gündür dizi çekemiyoruz.
bende iyiyim canım sağol.dün iş çıkışı oğlumuda aldım dışarı çıktık.babamızla buluştuk.alışveriş yaptık.sonra yemek yedik.kayganayada paket yaptırdık.akşam yemek derdim olmadı.
dizi çekmek diye burada ilk okuduğum sırada saf saf düşünüyordum
o arada tv de zaplarken bi dizide kadın dizlerini duvara yaslayıp yatıyordu, kızlara onu sormuştum.
hasta mısn cnm
enıştenınn canını tak demesın
kendı yapsaya yemeğını
sen bakma o yorumlara orasını rabbim bilir.inşallah nevgülüm çok garip bi duygu resmen hissettim...
Hayır olsun inş da rüyada hamile old görmek iyi diil yazıyo tabirlerdede sıkıntı dio..
hasta mısn cnm
enıştenınn canını tak demesın
Evet canım hastayım ama bugün temizleniyorum.
Kendı yapsaya yemeğını
merhabalar kizlar...ben araniza yeni katiliyorum...benimde esim ve isim var ama bazilarinizdan farkim cocugum yok...
lan böcük bizde önceden öleydik emme kızım olduktan sonra yetişmiyo valla abartmıyom çocuk olanalar anlar
dimi nevgülüm kız kaynanan eltinde yesin bari kız hep sende işten gel yemek yap bir çeşit bilem yada yapsa eyvalla
brck hayırlara gitsin rüyan inş. gerçek olur kızz
bublecim dedimya biz çoluk çocuğa karıştık nevrimiz döndü ahhhhh eski ben ahhhhh
ladyyy sen izinde sayılırsın o bakımdan ama arad çekiyonuzdur kızzzz
lan böcük bizde önceden öleydik emme kızım olduktan sonra yetişmiyo valla abartmıyom çocuk olanalar anlar
dimi nevgülüm kız kaynanan eltinde yesin bari kız hep sende işten gel yemek yap bir çeşit bilem yada yapsa eyvalla
brck hayırlara gitsin rüyan inş. gerçek olur kızz
bublecim dedimya biz çoluk çocuğa karıştık nevrimiz döndü ahhhhh eski ben ahhhhh
brck hayırlara gitsin rüyan inş. Gerçek olur kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?