Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın nevgül napak yatıp kalkıp geliyoz Sen napion nasılsın

bende iyiyim canım sağol.dün iş çıkışı oğlumuda aldım dışarı çıktık.babamızla buluştuk.alışveriş yaptık.sonra yemek yedik.kayganayada paket yaptırdık.akşam yemek derdim olmadı.

kızlar rüyamda hamileydim ve bebeğim resmen içimde oynuyodu elini kolunu görebiliyodum hareketleriyle..

inşallah nevgülüm çok garip bi duygu resmen hissettim...
hayır olsun inş da rüyada hamile old görmek iyi diil yazıyo tabirlerdede sıkıntı dio..

Herkese iyi günler nasılsınız.

Böcüükk aferim len gece 3te.bizde 20 gündür dizi çekemiyoruz.

hasta mısn cnm
enıştenınn canını tak demesın

kendı yapsaya yemeğını

brck iyi şelerde yazıyor

Rüya sahibi erkek veya kadin olsun, hamilelik görmek karninin büyüklügü nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder

Kirmani söyle diyor: Rüyasinda hamile oldugunu görenin mali artar.

Hamilelik, gerek kadin gerekse erkek için her halde iyidir. Dul kadin ve genç kizin kendilerini hamile görmeleri, evlenmelerine isaret eder.

merhabalar kizlar...ben araniza yeni katiliyorum...benimde esim ve isim var ama bazilarinizdan farkim cocugum yok...

dizi çekmek diye burada ilk okuduğum sırada saf saf düşünüyordum
o arada tv de zaplarken bi dizide kadın dizlerini duvara yaslayıp yatıyordu, kızlara onu sormuştum.

eee ölemi çıktı dizi yani shewall senmi buldun terimi patladı gitti he

lan böcük bizde önceden öleydik emme kızım olduktan sonra yetişmiyo valla abartmıyom çocuk olanalar anlar

dimi nevgülüm kız kaynanan eltinde yesin bari kız hep sende işten gel yemek yap bir çeşit bilem yada yapsa eyvalla

brck hayırlara gitsin rüyan inş. gerçek olur kızz

bublecim dedimya biz çoluk çocuğa karıştık nevrimiz döndü ahhhhh eski ben ahhhhh

ladyyy sen izinde sayılırsın o bakımdan ama arad çekiyonuzdur kızzzz

inşallah nevgülüm çok garip bi duygu resmen hissettim...
Hayır olsun inş da rüyada hamile old görmek iyi diil yazıyo tabirlerdede sıkıntı dio..
sen bakma o yorumlara orasını rabbim bilir.
hasta mısn cnm
enıştenınn canını tak demesın
Evet canım hastayım ama bugün temizleniyorum.

Kendı yapsaya yemeğını

nerdeeeee.

ohhh ohhh ne iyi yapmıssınız valla

merhabalar kizlar...ben araniza yeni katiliyorum...benimde esim ve isim var ama bazilarinizdan farkim cocugum yok...

hoşgeldin canım aramıza oda olur inşallah

aynen kuzum valla çok iyi anlıyorum seni..rafa kaldırdım resmen dizi çekimlerini..yetişemiyorum yaa ne yapayım..pestilim çıkıyor bütün gün ona ne vaktim kalıyor ne halim..ne olacak bu halimiz bilmem..boşamasa bari yakında beni

yok kocaman göbekle çok itici oluyor biz 1 aydır tatiliz

hoşgeldin canım aramıza oda olur inşallah[/QUOTE]

tsk ederim cnm. Allahim isteyince versin insallah. cevremde bebek görünce hevesleniyorum ama aslinda daha erken....

saolun kızlar.ya bazen korkuyorum karnım sanki şişiyo gibi geliyo fazla kilomda yoktur 2-3 kiloda aldım ya ne bilim.acaba diom içimde bişimi var hala
dünde ve bugünde afedersiniz akıntımla kan karışımı geldi.aradım doktor nöbetçiymiş bu akşam asistanıda normal dio napsam bilemedim.gitsem şuanda müsait diilim eve gitmem falan lazım şaşırdım kaldım

yok valla yemek falan yapmasın çünkü ozzaman mutfağımı batırıyor daha çok sinirleniyorum.oturduğuı yerden yemek beklesin daha iyi valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…