hoşgeldin balımm geç geldin bugün
bende dün akşam 6 kilo bezelye aldım yarısını ayıkladım yarısını bu akşam yapcem kış için hazırlık yapıyom buzluğa atıcam hazır konserveleri sevmiyom ben pazarda ayıklanmış satılıyodu bu hafta şansıma yoktu yaaa ha bu arada bezelye 2 hafta daha varmış alıcaklara duyrulur
lalcim hoşgeldin aramıza ne kadar oldu evleneli. ben 6 aylık evliyim seneye istiyorum bebiş, Allah isteyen herkese hayırlısı ile versin.
şeker, bal, nevgül, biricik hoşgeldiniz kızlar
biricik rüyan hayra çıksın inşallah.
ben ayakkabıları kaldırdım böcük....kışlık kıyafetleri haftasonu hallettim...bişi kalmadı yani
bide yaz gelse
hayır olmıcaksın...yani benim öle oldu...
ilk kanama tarihin nezmnsa bidaha o tarihte olcan...
bende dün akşam 6 kilo bezelye aldım yarısını ayıkladım yarısını bu akşam yapcem kış için hazırlık yapıyom buzluğa atıcam hazır konserveleri sevmiyom ben pazarda ayıklanmış satılıyodu bu hafta şansıma yoktu yaaa ha bu arada bezelye 2 hafta daha varmış alıcaklara duyrulur
hoşgördük birsen...artık tükkanı size emanet ettim erken açın diye..benim sabah işlerim var :)))
geçen kış attım bende birsürü şey hepsi duruyo..bitsin bidaha bişi atmıcam..konserveler var cnm çekerse alır yaparım...
ben bir ofiste stajyer olarak calisiyorum(gümrükle ilgili). ama insallah bitmek üzere sinavlari atlattim. hayirlisi. 23 yasindayim. ya sen?
Kızlar şanslı masa yı izliyormusunuz.ben çok gülüyorum o programda.
inş balım belkide geleceğine işaret bu şeylerde dimi
shewalll ben istanbul 1,5 aldım kilosunu cnm sen nerde otryn ki
benim misafirim çok oluyo zamansın napcam diye düşünmemek için kışlık hazırlıyom kızlarr yoksa zati 2 kişinin yiyeceği ne ki
kızlar şanslı masa yı izliyormusunuz.ben çok gülüyorum o programda.
ivett...ama son bölümleri kaçırdım hepp...
Evt brck olabilir...boşa stress yapma nası olca olucan..
inşallah canım, başarılar.
ben 30 yaşındayım. mühendisim.
23 bebek için erken.
şimdiler de düşünebilirsin artıkın.
bana da noluyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?