Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

şekerrrr hoşgelmissin cnm

böcükk diziye yetişilmiyo

brck canım olur daha yeni düşük yaptın takma kafana bişe cnm

Son düzenleme:
Bende ayakkabıları akşam kaldırdım fortmantonun birinin içini sildim diğer fortmanto var daha offf.yazlıkların hepsi bitti ütüler bitti.banyomun seramiklerinin araları kararmıştı camsil şişesine çamaşır suyunu boşalttım sıktım beklettim sonuç mükemmel oldu şaşırdımbu akşamda hemen wc ile fortmantoyu halletsem yavaş yavaş biterler

teşekkürler birsencim haftasonu bakayım.
kilosu kaçaydı.
bide hangi ildesin.

canim ben iki yillik evliyim ama isim nedeniyle bu zamana kadar hic düsünmedim....[/QUOTE]

hayırlısı olsun canım mesleğin ne bi de kaç yaşındasın.

ben ayakkabıları kaldırdım böcük....kışlık kıyafetleri haftasonu hallettim...bişi kalmadı yani
bide yaz gelse

off ben daha kayınvalidem giderse bahar temizliği yapacam. camlarım silincek duruyo.
yazlıkları eşimin çıkardım bende gerektikçe çıkarıyorum. kışlıkları kaldırmam lazım iş çok...

bende akşam gördüm pazarda, ama almicam bizde yenmiyo geçen sene attım buzluğa daha duruyo bende arada bi kullanıyorum ama taze fasille,barbunya,vişne atacam en çok onları tükettik ii oluyo

hoşgördük birsen...artık tükkanı size emanet ettim erken açın diye..benim sabah işlerim var :)))

geçen kış attım bende birsürü şey hepsi duruyo..bitsin bidaha bişi atmıcam..konserveler var cnm çekerse alır yaparım...

benimkilerde duruyorramazanda yenir anca

canim ben iki yillik evliyim ama isim nedeniyle bu zamana kadar hic düsünmedim....[/QUOTE]

hayırlısı olsun canım mesleğin ne bi de kaç yaşındasın.

ben bir ofiste stajyer olarak calisiyorum(gümrükle ilgili). ama insallah bitmek üzere sinavlari atlattim. hayirlisi. 23 yasindayim. ya sen?

shewalll ben istanbul 1,5 aldım kilosunu cnm sen nerde otryn ki

benim misafirim çok oluyo zamansın napcam diye düşünmemek için kışlık hazırlıyom kızlarr yoksa zati 2 kişinin yiyeceği ne ki

ben bir ofiste stajyer olarak calisiyorum(gümrükle ilgili). ama insallah bitmek üzere sinavlari atlattim. hayirlisi. 23 yasindayim. ya sen?

inşallah canım, başarılar.
ben 30 yaşındayım. mühendisim.
23 bebek için erken.
şimdiler de düşünebilirsin artıkın.
bana da noluyorsa.

shewalll ben istanbul 1,5 aldım kilosunu cnm sen nerde otryn ki

benim misafirim çok oluyo zamansın napcam diye düşünmemek için kışlık hazırlıyom kızlarr yoksa zati 2 kişinin yiyeceği ne ki

birsen bende istanbuldayım canım.
ümraniye.
böcükle yakınız
sen neresindensin.

Kızlar şanslı masa yı izliyormusunuz.ben çok gülüyorum o programda.

nevgul bu hafta kızla annesi vardı bitane kız erkek arkadaşıyla ev partisine gidiyordu öldük gülmekten..

ivett...ama son bölümleri kaçırdım hepp...

Evt brck olabilir...boşa stress yapma nası olca olucan..

yaa çok matrak.bu akşam ana kız gelmişler.annesine yok botoks yaptır yok zamanı gelmiş.yok yaşın ilerlemiş.yok şimdi leopar giyindin akşam postmu giyecen.yok leopardan dost ayıdan post olmazmış.

inşallah canım, başarılar.
ben 30 yaşındayım. mühendisim.
23 bebek için erken.
şimdiler de düşünebilirsin artıkın.
bana da noluyorsa.

evt bende erken diye düsünüyorum. senin varmi cocuk? baslikta ki gibi hem is hem es senin icinde zormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…